„Sărutul păcii” și femei topless – cum s-a ajuns la comunitate LGBT în arhidioceza New York-ului

iul. 17, 2017 29333 11 http://bit.ly/2qEWVc3

Capela „Sf. Francisc de Assisi” și preoții LGBT din comunitatea „Sf. Francisc de Assisi”., au ținut „un weekend de rugăciune și unitate” culminând cu slujba „uniți în dragoste” pe data de 24 iunie 2017. O reclamă a evenimentului a fost expusă pe pagina de Facebook a parohiei, cu o etichetă pro mariaj gay #dragostea învinge. În ziua următoare a avut loc parada gay la New York.

Conform unui anunț de la ministeriatul LGBT „Sf. Francisc de Assisi”:

„Identificarea noastră ca LGBT și catolici poate fi o provocare uneori, oricum, noi afirmăm … că suntem aici pentru tine, pentru a celebra viața, dragostea și pe dumnezeu. La „Sf. Francisc de Assisi”, clericii noștrii LGBT, care iubesc necondiționat, te reasigură că nu suntem biserica care te-a făcut să pleci.”

Ministeriatul LGBT de la „Sf. Francisc” are un istoric problematic ce include astfel de evenimente:

Comunitatea parohială este condusă de frăția fanciscană „Franciscan Friars of Holy Name Province”; biroul lor fiind situat în New York. Franciscanii operează de asemenea pentru preoții gay de la capela „St. Patrick – St. Anthony” din Hartford, Conneticut, de la sanctuarul „St. Anthony” din Boston și parohia „Sf. Francisc de Assisi” din Raleigh. Recent, clubul de lectură LGBT din cadrul parohiei „St. Patrick – St. Anthony” promova o carte numită „Descoperindu-l pe Hristos homosexual”.

După slujba de la „Sf. Francisc”, comunitatea parohală a găzduit un grătar de sărbătorire completat cu un tort în curcubeu, steaguri și fețe de masă în curcubeu. Pe site-ul parohiei sunt postate numeroase fotografii de la eveniment.

Au participat: pastorul – Andrew Reitz, OFM, vicarul paroh – Michael Carnevale, OFM, purtătoarea de cuvânt – Meredith Dean Augustin, directorul evanghelizării din cadrul parohiei – Joseph Nuzzi și Michael Delany – pastor la „Catedrala Episcopală a Întrupării” din NY ce are o istorie îndelungată de avocăție pro căsătorii gay.

Meredith Dean Augustin care este de asemenea, interpretă muzicală, cântând frecvent în cadrul Congresului pentru Educație Religioasă din LA, a postat pe pagina personală de Facebook o legătură în direct de la parada „Pride”; materialul video includea și clipuri cu mai multe femei topless ce se aflau la paradă.

James Martin, SJ care le-a spus recent celor de același sex ce se atrag: – dumnezeu v-a făcut în acest fel, urma să țină un discurs în parohie pe 13 iulie 2017.

Alte evenimente catolice pro-gay importante ce au avut loc pe durata paradei „Pride” din iunie 2017 au inclus strângeri de fonduri pentru fundația Lady Gaga pro LGBT – „Born this way” la capela „Jurământul Sfânt”, precum și o slujbă a „mândriei” („Pride”) la situl „Stonewall Riots” de la capela „Sf. apostol Pavel”.

NOTĂ OrtodoxINFO

Cât mai e?

Constatăm că întreaga lume a ajuns ca în profeția Sfântului Nil Athonitul:

Curatia va pieri de la oameni si va stapani faradelegea. Minciuna si iubirea de argint vor ajunge la cel mai inalt grad si va fi vai de cei care vor aduna bani. Curviile, preacurviile, sodomiile, hotiile si omorurile, in vremea aceea, vor fi pe toate drumurile. […]

Lumea se va tulbura prin uitarea credintei si lipsa fricii de Dumnezeu. Caci atunci vor stapani in lume desfranarea, preacurvia, sodomia, iubirea de avere, iubirea de bani, pomenirea de rau, zavistia, uciderea de oameni, betia, avortul, stricarea familiei si celelalte greutati. Toate acestea vor cuprinde intreg pamantul si vor stapani toate orasele si satele. […]

Cu privire la catolici (papistași) și alți eretici, aceștia trebuie botezați dacă vin la ortodoxie:

Papa Francisc și alți reprezentați ai Vaticanului și-au arătat de multe ori pe față susținerea față de sodomiști:

Dar această cumplită plagă a sodomiei prinde tot mai mult teren și la pseudo-ierarhii care aveau datoria de a păstori Bisericile Ortodoxe oficiale, dar au trădat credința, pecetluind erezia ecumenistă odată cu adunarea din Creta sau semnarea altor documente eretice în mod oficial, împreună cu șefi mondiali ai ereziilor, cum a făcut patriarhul eretic Kirill al Moscovei la începutul anului 2016 cu papa Francisc. Iar acum, unii dintre acești pseudo-ierarhi suferă de această patimă rușinoasă a sodomiei, sau chiar se întrec, în cadrul întâlnirilor ecumeniste, în a se arăta toleranți și dornici de a-i integra pe homosexuali:

Citiți vă rog și:

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
11 Comentarii la “„Sărutul păcii” și femei topless – cum s-a ajuns la comunitate LGBT în arhidioceza New York-ului”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 17 iulie 2017 at 18:40

  Cei care sunt departe de Dumnezeu de iubirea adevarata confunda lucrurile placerea trupesca cu iubirea ADEVARATA ! Sunt saracii de ei bolnavi si au nevoie de tratament spiritual de RUGACIUNE SPECIALA SI POST !!!

 2. # 17 iulie 2017 at 19:05

  Comunitate cabalista acoperita de catolicism

 3. # 17 iulie 2017 at 19:30

  Uraciunea pustiirii

  • Ionut
   # 17 iulie 2017 at 22:24

   Corect!

 4. # 17 iulie 2017 at 20:59

  Sărutul lui Iuda apare in lume…

 5. Mirela
  # 17 iulie 2017 at 21:51

  Pe de o parte, noua „ortodoxie” cretană le-a conferit ereticilor statut de biserici, iar prin ecumenism se promovează intens frăţia cu ei. Pe de altă parte „La „Sf. Francisc de Assisi”, clericii LGBT, care iubesc necondiționat, te reasigură că nu suntem biserica care te-a făcut să pleci.”
  Bine ar fi ca sodomiştii noştri să se mute la fraţii lor de la „Sf. Francisc”, unde în deplină libertate şi fără să trebuiască să se ascundă, să-şi practice urâciunile. Dacă tot s-au adunat acolo, să-i ia şi pe fraţii lor de cuget şi de „virtute” din România şi să ne lase în pace!

  • Ionut
   # 17 iulie 2017 at 22:25

   De acceasi parere.

 6. # 17 iulie 2017 at 21:51

  Și când mă gândesc că vroia Biserica catolică să se unifice cu Biserica Ortodoxă… Ouch’ de fapt ce mai, vremurile de pe urmă…

 7. Ionut
  # 17 iulie 2017 at 22:27

  Perversiunile sexuale nu sunt dragoste, ci boala trupeasca si sufleteasca.

 8. # 18 iulie 2017 at 1:09

  Satanisti

 9. se poate si mai rau
  # 19 iulie 2017 at 17:24

  in Franta slujba catolica se face cu ritualuri hinduse.

  http://traditioninaction.org/RevolutionPhotos/A737-Rodez.htm

Scrie un comentariu

Scroll Up