Mijlocul verii: Temperaturi de – 4 grade pe Transalpina. Traficul se desfășoară în condiții de iarnă

Iul 17, 2017 7984 3 http://bit.ly/2H4vaoe

Traficul se desfășoară în condiții de iarnă pe Transalpina, între km 37 și 37, din cauza schimbării bruște a temperaturii. Astfel, pe DN 67C s-au înregistrat temperaturi de – 4 grade Celsius, informeză Secția de Drumuri Naționale Târgu Jiu.

„Din cauza schimbări bruște a temperaturii, sub 4 grade Celsius, pe DN 67C, Transalpina, între km 34-37, s-au înregistrat căderi de grindina și lapoviță.  Angajații districtului Ranca au intervenit cu clorură de calciu pentru a evita formarea ghețușului pe drum. Sfătuim conducătorii auto surprinși cu autovehiculele neechipate de iarna, sa rămână opriți pe marginea părții carosabile pana când condițiile meteo permit reluarea călătoriei”, se precizează într-un mesaj postat pe Facebook.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
3 Comentarii la “Mijlocul verii: Temperaturi de – 4 grade pe Transalpina. Traficul se desfășoară în condiții de iarnă”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. catalin_b
  # 17 iulie 2017 at 14:19

  Încălzirea globală, bat-o vina!

  • Adi
   # 17 iulie 2017 at 15:44

   O parere strict personala, de mirean: Din ce stiri mai vad cred ca oamenii, care au posibilitati financiare, ar trebui sa fie pregatiti de o iarna continua de cativa ani, adapost mobil-cort, sac dormit de -40 grade de puf de gâscă (costa peste intre 1500 si 3500 lei) si hrana rece si apa pe cateva luni. Daca mai apuca sa le foloseasca. Dar e posibil sa ne fie necesare si daca nu se intampla nimic. E suficient sa ramai pe strada o noapte iarna ca sa intelegi necesitatea acestui echipament. „Soarele nu-si va mai da lumina sa” e posibil sa fie ori un nor provocat, nuclear sau un cutremur la nivel planetar care zgandarind vulcanii vor crea un nor de cenusa si cativa ani avem asigurat intunericul pe Terra si temperaturi cu minus extreme. Si ne mai iau si curentul, gazul si alte facilitati si nu ne ajuta cu nimic atunci centrala, aerotermele, caloriferele si banii. Nu intamplator elitele demonice ale lumii isi fac buncare antinucleare dotate cu de toate pentru ani de zile in zonele nepopulate. Sper ca nu am batut campii prea mult. Ma uit la filme post-apocaliptice ce-i drept si le savurez. 🙂 O zi frumoasa!

 2. # 17 iulie 2017 at 21:01

  Gabriela Veliche

Scrie un comentariu

Scroll Up