X

Forțele armate SUA vor să transforme SOLDAȚII în CYBORGI. „Proiectul Super-Soldatului”: TRANSUMANISM prin IMPLANTARE cerebrală pentru CONTROL mental TOTAL

de null
Foto: https://mindcontrolinsweden.wordpress.com/2016/06/08/whistleblower-reveals-military-mind-control-project-at-major-universit/

DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency – Agenția de Cercetare Avansată în Domeniul Apărării – NT) alocă 65 de milioane de dolari către un program de implantare cerebrală pentru Proiectul Super-Soldatului.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Forțele armate ale Statelor Unite fac public un proiect al super-soldatului, dezvăluind că s-au alocat fonduri de 65 de milioane de dolari pentru un program menit de a elabora o „Interfață Creier-Computer” ce ar permite participanților să se conecteze la un computer precum în Matrix. Nu, aceasta nu este SF, ci este viitorul pe care complexul militar-industrial îl dorește soldaților săi.

În Ianuarie, anul trecut, DARPA a lansat Proiectul Sistemului de Inginerie Neurală (NESD) cu scopul de a cerceta tehnologii ce pot transforma soldații în cyborgi.

[Relevant: DARPA lansează un nou program pentru a conecta creiere la computere prin cipuri implantabile]

Forțele armate doresc să implementeze aceste programe pentru „a conferi soldaților supersimțuri și de a stimula puterea mentală.” Patru echipe vor fi responsabile pentru augmentarea vederii, iar două auzul și vorbirea. Se menționează că această inițiativă poate contribui la dezvoltarea „de noi tratamente pentru pacienții cu deficiențe senzoriale.”

Programul este susținut de Universitatea Brown, Universitatea Columbia, Fundația Vederii și Auzului, Laboratorul John B. Pierce, Paradromics Inc și Universitatea California.

„Aceste organizații au format echipe pentru a dezvolta cercetarea fundamentală și tehnologiile componente necesare pentru a urma viziunea NESD de a elabora o interfață neurală de înalță rezoluție și integrarea acesteia pentru crearea de sisteme ce pot susține viitoare terapii de restaurare senzorială”, au declarat reprezentanții DARPA.

„Obiectivul acestui proiect este de a dezvolta un sistem implantabil capabil să ofere o comunicare precisă între creier și lumea digitală.”

„Cele mai bune sisteme de interfață creier-computer din prezent se aseamănă a două supercomputere încercând să comunice prin intermediul unui modem de 300 baud. Imaginați-vă ce va putea deveni posibil atunci când ne vom îmbunătății uneltele așa încât să deschidem cu adevărat canalul între creierul uman și electronicele moderne”, a declarat Phillip Alvelda, manager NESD către DARPA pentru The Guardian.

Pretind că acest nou studiu al tehnologiei și minții umane „va ajuta la tratarea persoanelor suferind de orbire, paralizie și tulburări de vorbire.’

Dezvolvarea neuroștiinței nu este singurul experiment în care DARPA a fost implicat; se încearcă de asemenea fuziunea între om și mașină … practic transumanism.

Complexul militar industrial încearcă de ani de zile să elaboreze exoschelete și roboți mech pentru a crește forța soldaților precum a fost documentat în exoscheletul Sarcos XOS 2, ce îi conferă utilizatorului o putere, agilitate și rezistență asemănătoare unui supererou.

În același timp în care s-a făcut public exoscheletul XOS 2 în 2015, forțele armate au lansat de asemenea „Costumul de Operare Kinetică Revizuită”. Costumul e prevăzut cu vedere de noapte integrată, computere, sistem de comunicare și un exoschelet metalic ce acoperă 60% din corpul soldatului. Este atât de greu încât un schelet metalic motorizat este necesar pentru deplasare.

Merită menționat de asemenea că tehnocrații din Silicon Valley sunt interesați în societatea I.A. transumanistă. Elon Musk și fostul Director Google Mary Lou Jepsen plănuiesc tehnologii de citire a minții și împărtășesc interesul în inițiativa complexului militar industrial de a tranziționa specia umană pentru a se asemăna mașinilor.

[Relevant: Director de top din Silicon Valley elaborează tehnologii de control mental]

Citiți de asemenea: Proiect secret de control mental DARPA dezvăluit: un document divulgat

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button