US Army le cere FEMEILOR să facă DUȘ cu BĂRBAȚII, ca parte a Programului de Integrare a TRANSSEXUALILOR

iul. 16, 2017 18161 12 http://bit.ly/2H8Zr5w

Armata americană le-a informat pe femei că trebuie să accepte transsexuali cu organe genitale masculine la dușuri, vestiare sau în dormitoare.

Indicația aceasta face parte din agenda de „incluziune a transsexualilor” a Pentagonului, lansată de administrația Obama și care câștigă teren în armata americană.

Președintele Trump și noul șef al Pentagonului au transmis semnale amestecate în legătură cu problemele LGBT. Astfel, Departamentul Apărării, prin dispoziția medicului șef al armatei, Nadja West, a cerut tuturor militarilor să onoreze iunie ca Lună a Homosexualilor, în condițiile în care Trump întrerupsese tradiția inițiată de Obama și nu proclamase o lună LGBT, informează LifeSiteNews.

Deși Nadja West a fost numită medic șef în decembrie 2015, deci în timpul lui Obama, ea nu ar fi putut să aibă o asemenea inițiativă fără aprobarea, fie și tacită, a șefului Pentagonului, Jim Mattis.

În „Vinieta 4” a Ghidului Armatei, apărut în septembrie trecut și având titlul „Politici ale serviciului militar privind modulul de antrenament al soldaților transsexuali, nivelul 3: Unități și Soldați” se prevăd următoarele în legătură cu soldații transsexuali care se află în „tranziție” spre un nou sex:

 „După trecerea ei de la bărbat la femeie (care nu include intervenția chirurgicală) … soldatul transsexual începe să folosească dormitoarele, toaletele și dușurile femeilor. Pentru că nu a suferit încă o intervenție chirurgicală, soldatul are încă organe genitale masculine.”

În această situație, ghidul prevede între altele, la capitolul „Considerații și Responsabilități” următoarele două puncte:

„Trebuie să înțelegi că poți întâlni indivizi în dormitoare, la toalete și dușuri cu caracteristici fizice ale sexului opus, în ciuda faptului că este înregistrat cu același sex.”

„Toți soldații trebuie să respecte intimitatea și goliciunea celorlalți. Totuși, soldaților transsexuali nu li se cere să-și modifice sau adapteze comportamentul din cauză că nu mai ‘seamănă’ cu ceilalți soldați.”

Luna trecută, secretarul pentru Apărare, Jim Mattis, a acceptat să amâne implementarea politicilor de integrare a transsexualilor în US Army șase luni. Potrivit AP, Mattis a respins o solicitare prin care amânarea s-ar fi întins pe o perioadă de doi ani.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
12 Comentarii la “US Army le cere FEMEILOR să facă DUȘ cu BĂRBAȚII, ca parte a Programului de Integrare a TRANSSEXUALILOR”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. kosk
  # 16 iulie 2017 at 11:54

  boli mintale grave ridicate la rang de normalitate. si pe masura ce ne apropiem de „game over” vom vedea si mai multe abominatii..

 2. # 16 iulie 2017 at 13:25

  Se duce dracului și US army.

  • # 16 iulie 2017 at 19:46

   Oricum era dată naibii, și mă bucur că se duce dreq criminalii ăștia

  • # 16 iulie 2017 at 19:47

   Ca toate fostele mari imperii de-altfel.

  • Rozalia
   # 17 iulie 2017 at 12:25

   da’ ce-a fost si ce-a facut us-army dintotdeauna?? Doar prapad! Oare cand va mai treziti din aceasta adormire? Pe unde-au ajuns americanii, doar durere au semanat.

 3. # 16 iulie 2017 at 14:29

  Mi se pare normal daca tot vorbim de egalitate .

 4. # 16 iulie 2017 at 14:44

  Asta e culmea prostiei!Mai mult de atât nici că se poate!Și în paturi cum se culcă?

 5. # 16 iulie 2017 at 15:56

  toate imperiile au cazut , nu datorita unui factor extern , ci pt s au autodistrus imbatati de putere si astia vor sfarsi la fel

 6. kosk
  # 16 iulie 2017 at 20:51

  Florin Gabiel Cazanel
  „mi se pare normal….” tu glumesti sau vb serios? defineste normalitatea varu’ sau ti se pare „normal” sa faci sex cu nevasta-ta moarta de o luna sau cu o gaina? pt ca asta e next level al „normalitatii”..

 7. # 16 iulie 2017 at 22:15

  Un document oficial aveți!?

 8. # 17 iulie 2017 at 7:00

  Ipocriti nu ai voie sa bei pana la 21 de ani dar poti avea arma, daca pot face dus impreuna banuiesc , ca sexul este interzis.

 9. # 17 iulie 2017 at 7:12

  Criminali mizerabili.

Scrie un comentariu

Scroll Up