LISTA asociațiilor finanțate de Soros în România: PIONI importanți în CRIZE politice si RASTURNAREA puterii politice LEGITIME in Romania

Iul 16, 2017 13228 1 http://bit.ly/2qF4i3l

Președintele PSD Liviu Dragnea susține că miliardarul George Soros are drept scop răsturnarea puterii legitime în România și l-a clasificat drept un dușman al actualei guvernări. Antena 3. a prezentat lista asociațiilor finanțate de George Soros în România și dacă privim peste obiectul de activitate al acestora putem constata cu ușurință că s-au numărat printre ONG-urile care au reacționat prin poziții publice, în momente de criză politică.

Fundația Soros România – prin Fondul de Urgență susține că au fost investiți 5.333.820 de dolari din SUA în România

Fundația pentru Parteneriat – 2009-2014 – 2.100.000 de euro

Societatea Academică Română (Alina Mungiu Pippidi) – finanțator CEE Trust – 349.300 de dolari

Centrul de Resurse Juridice – finanțatori CEE Trust și Fundația pentru Parteneriat – 249.000 de dolari

Institutul pentru Politici Publice – finanțator CEE Trust – 350.000 de dolari

Mai mult, consultantul politic american și colaborator al patru președinți ai SUA, Roger Stone, care a declarat, într-un interviu pentru Adevărul, că Soros se folosește de organizațiile pe care le finanțează pentru a răsturna guverne.

”Dacă ai impresia că este rău comunismul, îți poti imagina o lume dominată de George Soroș? Poate că îți oferă o bursă, dar îți ia libertatea. Soroș folosește aceste Forumuri „Open Society” (numele fundației mamă înființată de Soroș – n.r.) pentru a răsturna guverne alese democratic. Vrea totalitarism global. Vrea să ia libertatea oamenilor și cred că e un infractor internațional. Cred că implicarea sa în SUA, în Europa, în România, în Ungaria…urmărește să vă dea jos Guvernul și să vă aducă la un sistem mult mai rău decât era pe vremea lui Ceaușescu”, a spus Roger Stone.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “LISTA asociațiilor finanțate de Soros în România: PIONI importanți în CRIZE politice si RASTURNAREA puterii politice LEGITIME in Romania”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. john
    # 16 iulie 2017 at 19:14

    George Soros este în cârdășie cu serviciile de informații din România și Ungaria.
    http://www.flux24.ro/video-exploziv-consultantul-lui-trump-acuza-serviciile-secrete-romanesti-ca-lucreaza-pentru-soros-iohannis-i-ar-fi-cerut-lui-trump-sa-intervina/

Scrie un comentariu

Scroll Up