X

Controlare prin SODOMIZARE și umilire sexuală

de Saccsiv
The Left Celebrates Division And Intolerance While Proclaiming The Opposite
Foto: https://conservativedailypost.com/leaked-upcoming-executive-order-will-restore-one-americas-cherished-freedoms/

Reiau un articol scris in 2010:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Se vorbeste din ce in ce mai des, dar inca doar putini o fac si o fac mai mult in soapta, despre un teribil mod prin care greii ecumenismului din vest isi racoleaza marionete din randul aspirantilor la functii inalte din lumea ortodoxa din est.

Metoda ar fi urmatoarea: tinerii ortodocsi ce pleaca pe la studii in anumite centre ecumeniste din occident sunt atent analizati, in cel mai profesionist stil. Apoi sunt alesi “candidatii” ce vor fi supusi unui tratament special. S-ar parea ca sunt atat de bine alesi, incat tratamentul are cu fiecare efectul scontat. Dar iata care ar fi modalitatea de lucru:

Tanarul este semidrogat fara stirea lui si filmat in timp ce este sodomizat si supus unor foarte umilitoare practici sexuale. Drogul este unul special si cel drogat va avea voita zdrobita, dar starea aceasta nu se observa atunci cand cineva vizioneaza respectiva filmare. Pare ca vrea si ii place tot ceea ce face. Cand se trezeste i se pune filmul si e pus sa faca alegerea: distrugerea imaginii sale sau un traseu glorios punctat din cand in cand de indeplinirea unor sarcini pe care noii lui stapani i le vor porunci. Si toti aleg ultima varianta.

Procedura (cu sau fara drog) este folosita si in domenii in care SISTEMUL are nevoie de marionete ce nu misca in front.

Intr-o forma ritualica, ce implica libera vointa, candidatul acceptand constient tratamentul, procedura este folosita de anumite societati secrete. In acest caz insa, apare obligatoriu si o componenta supranatural – malefica.

Consider ca este util in acest context sa va prezint ce-am observat la homosexualii pasivi si la baietii activi din puscarie sau din partea intunecata a lumii din afara ei. Voi vorbi in continuare precum unor oameni maturi. Iertare caci nu doresc sa smintesc pe nimeni, insa viata are si aspecte extrem de urate.

Spre deosebire de partenerii gay de care auziti prin presa ca au inceput sa se casatoreasca legal, in lumea la care fac referire, nu e vorba doar de placerea sexuala. De fapt, aceasta ar fi un element secundar. In principal vorbim despre o relatie stapan – sclav. Despre dorinta de a supune prin maxima umilire. Despre convingerea ca esti superior si necesitatea de a minimaliza pana la distrugere pe cei pe care nu-i consideri apartinand castei tale. La toate acestea, dracul ii impinge.

Si invata de mici sa faca treaba asta: la minori (sub 18 ani) si bididii (18-21). La aceste grupe de varsta, o regula aproape generala e ca atunci cand este aleasa o victima, toti cei care se considera baieti, adica superiori, trebuie s-o violeze. O data violat, tanarul devine automat lache, o fiinta ce trebuie umilita la maxim. Ca atare, nu se vor opri doar la sexul anal si oral ci si la practici uro-scato, lingerea toaletei, sunt pusi sa manance paine peste care s-a ejaculat etc.

La majori, violul asta in masa este mai rar.

De observat ca “lache” sau “gaozar” sau “bulangiu” este un termen ce fusese folosit pana relativ nu demult aproape doar in zona penitenciarelor si a ghetourilor. Incet-incet a ajuns in limbajul relativ comun, prin procesul de stricare al limbii la care si-au adus un aport decisiv “cultura” manelista promovata intens in mass-media. Dar si prin aparitia in “lumea buna” a elementelor din acea zona.

Pe scara sociala a celor din penitenciare si ghetouri, bulangiul ocupa ultima treapta. Nu are voie sa bea sau sa manance din vasele celorlalti. Nu are drept la opinie. E mai rau decat un “nimeni”, caci cel putin un “nimeni” este de obicei lasat in pace, fiind ignorat.

Termenul “gaozar” e deseori folosit de catre baieti si atunci cand se adreseaza unuia pe care-l considera inferior. In acest context l-a folosit si Basescu cand s-a adresat acelui ziarist.

Lachele va avea in urma acestui tratament un comportament aparte. Este o vorba in lumea aceea: “Sa te fereasca Dumnezeu de tupeul bulangiului si de teroarea sclavului”.

Intr-adevar, daca in mediul baietilor-stapani se poarta aidoma unui terorizat, odata iesit din acea zona, afiseaza un tupeu pe care nu l-am intalnit la nici un alt tip de oameni. Iar daca ajunge intr-un loc in care nu se stie de trecutul sau, dezvolta o capacitate incredibila de a se descurca sa intre pe sub pielea cui trebuie pentru a urca pe scara ierarhica si o data ajuns cat mai sus, declaseaza teroarea asupra celorlalti.

Consider ca in principiu la fel stau lucrurile si in cazurile mentionate la inceputul articolului. Nu este vorba doar de frica de a nu se afla, ci si de faptul ca se instaureaza relatia stapan-sclav. Care sclav, odata ajuns in alt mediu …

Asadar, tineri teologi in devenire, cascati bine ochii si mai bine stati pe acasa. De fapt, daca nu aveti aplecare spre cele bisericesti, si mai bine ar fi sa renuntati, caci altfel apare ispita de a pleca aiurea cu gand de marire. Si nu stiti peste ce nimeriti si nu-i de joaca.

NOTĂ OrtodoxINFO

Tema mi-a fost propusa la acea vreme de catre un parinte care a dorit sa-si pastreze anonimitatea.

Revine in actualitate acum, cand cu scandalul: Patriarhia Română CONFIRMĂ că Episcopul Hușilor APARE ÎN FILMARE făcând SEX ORAL altui bărbat / „Îl vom sfătui să se retragă“

Daca lucrurile stau asa cum mi le-a prezentat acel parinte, multe incep sa se lamureasca.

In articolul Câți IERARHI HOMOSEXUALI sunt în Sinodul BOR? prezentam un material conform caruia ar exista documente ce dovedesc ca o modalitate de a-i selecta pe cei cu drept de a continua studiile teologice superioare era … schimbarea notelor la Institutul de Teologie Ortodoxa. Adica unora dintre cei buni li se micsorau notele, caci nu erau de incredere, iar unora dintre cei slabi li se mareau. Mai departe, dintre cei slabi se alegeau cei care sa studieze in centrele ecumeniste din vest.

Cine se ocupa de treaba asta? Iata ce scrie la un moment dat in acel material:

Lucrarile necorectate au fost trimise de la nivelul decanatului facultatii, printr-un sofer de incredere, unui ierarh al Patriarhiei (cunoscut ca homosexual notoriu, in cercurile eclesiale), care a notat tezele respective cu creionul, pe criterii numai de el stiute, „evaluari” respectate de asa-zisa „Comisie de corectare”

Deci … ierarh homosexual. Si … criterii de el stiute.

Asadar, selectia se facea (se mai face?) inca din tara, de catre cine trebuie, incercandu-se astfel ca in occident sa ajunga doar cine trebuie, unde poate ca unora chiar li se intamplau lucrurile prezentate la inceput. Apoi veneau aici pe functii importante si-si incepeau lucrarea de demolare a cetatii din interior.

Evident, nu stim concret daca e si cazul Episcopului Husilor.

Ce stim insa e ca a inceput studiile in vest in 1993 iar in 1997 este tuns în monahism, dupa doua zile este hirotonit ca preot iar dupa doar doi ani ajunge Ierarh.

Adica, wow.

Luam de bun ceea ce a recunoscut Patriarhia, deci il consideram si noi ca fiind homosexual. Problema care s-ar mai pune e: de cand e homosexual? De tanar sau i s-au intamplat lucruri in occident?

Raspunsul la intrebare e important, pentru a demara un proces de curatate a Sinodului BOR.

Daca i s-a intamplat asa ceva in vest, trebuie stiut, caci trebuie spart si buboiul ala de acolo. Ba mai mult, se demonstreaza astfel cum sunt controlati unii dintre Ierarhii BOR in lucrarea lor ecumenista si … mergandu-se pe fir se pot depista si ceilalti. De ce a ramas homosexual dupa terminarea studiilor? Nu stiu, dar cert e ca in general asa se intampla. Cel putin asta am observat in temnita: cel supus unui astfel de tratament ajunge gay, eventual bisexual.

Daca nu i s-a intampat asa ceva in occident, tot trebuie cercetat daca astfel de practici au loc acolo.

Daca astfel de practici nu au loc in vest, oricum trebuie depistati toti Ierarhii homosexuali, care, evident, nu trebuie sa mai fie nici Ierarhi si nici preoti. Pentru ca la ortodocsi (adica in singura Biserica) nu poti fi preot gay sau Ierarh gay. Si pentru ca homosexualii se ajuta si se sustin intre ei, raspandindu-se astfel acest cumplit pacat in randul clerului. Dar si pentru ca fiind homosexuali, evident ca sunt perfect santajabili de catre cei ce au interes ca ei sa ia anumite hotarari.

In incheiere, sa ne amintim ca Episcopul Husilor a fost cel ce a propus interzicerea citirii Moliftelor Sfantului Vasile cel Mare:

PATRIARHUL SATANIC interzice citirea in biserici a Molitfelor Sfantului Vasile cel Mare la inceput de an ….

Cititi va rog si:

Inchei subliniind totusi o chestie importanta: nu cred ca toti cei ajunsi la studii in vest au fost supusi unui astfel de tratament, chiar daca aceasta practica ar fi existat. Si nu cred nici ca la studii in occident au ajuns doar cei slabi. Asta e bine, dar pana la urma, care e folosul?

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Prin acest articol ai deschis o cutie a Pandorei, pai nu întâmplător vedem ceea ce se petrece la Vatican, în ,,biserica” anglicana și luterană dar și alte secte și ,, credințe” aidoma astora, unde fenomenul gay a luat o amploare nemaiîntâlnită, nu întâmplător Bartolomeu a decorat militanți gay, vizavii de facultățile ,,teologice” al zilelor noastre, sa mergi așa că fapt divers să vezi ce fel de oameni vin că să se facă ,, preoți”, și aici că și în politică au fost propulsați indivizi ușor de manevrat și șantajat, căci celorlalți li se taie craca de sub picioare din start

  2. off topic:
    Profetia cuviosului Neonil (Sf man Frasinei):
    1) “Vor veni vremuri, cand in care nu vom mai putea ridica biserici si trebuie sa le facem, atunci”
    acum, si multi din cei ce ajuta azi Biserica ( oameni politici ), se vor razvrati contra Bisericii.
    2) “Caci multi din cei care azi ajuta bisericile – adica oameni din afara lumii bisericesti, din sfera politicului, se vor razvrati contra Bisericii”

    Emisiunea Cuvant pt suflet: Starețul Neonil de la Mănăstirea Frăsinei (21 04 2016)
    https://www.youtube.com/watch?v=C2neEn9uR_4

  3. Lucrurile se incep mult inainte de liceu sau facultate. Daca ar fi publice cazurie de copii de scoala primara abuzati ati ramane perplecsi. Numai ca politia ascunde astfel de cazuri. De aici rata de crestere incredibila a homosexualilor. Legatura directa este urmatoarea: in majoritatea cazurilor, violatorul/abuzatorul este un puscarias liber sau fiu/nepot de puscarias (in tara noastra initiatorii abuzului sexual sunt tiganii de puscarie si din anturajul puscariei, in alte tari sunt imigrantii – pedofilii albi sunt deseori fosti copii abuzati). Povestile “eroice” din puscarii si din viata decadenta in aceste comunitati de salbatici se transmit si copiilor care fac acte “bravura” aratand tovarasilor cum se consuma actul sexual cu un minor. De regula majorul ii arata minorului cum se face agatamentul, apoi il lasa sa vada ce stie.Exemplul cu sclavii abuzati sexual de la tv poate va zice ceva. Primul act sexual cu minorul tinta are loc dupa joc abil de selectare si convingere a victimei(cadou,bani,clipuri porno -poate ati auzit de chestiile astea la pedofilii straini care au fost prinsi- de violatorii autohtoni minori nu se vorbeste deloc). La urmatoarele acte cu victima, aceasta raspunde de frica la comenzi brutale iar daca refuza este amenintata cu cutitul. Bineinteles, abuzatorul are abilitatea de a intreba victima daca parintii stiu ceva si este amenintata ca nu trebuie sa spuna. Atentie, aceste animale nu sunt acei parliti fara bani, de obicei sunt combinatori, cunoscuti ai politiei si colaboratori, au bani de mita, “au trecere”. Daca copilul este luat din mediu, in anii pubertatii, ca un deja vu, curiozitatea actului sexual homosexual iese din adormire, fiind ceva deja experimentat si simplu de reluat. Oameni buni, paziti-va copii ca habar nu aveti ce se intampla in wc-urile scolilor si in apropierea lor(cel putin in scolile din zone rurale sau de la periferiile oraselor cu mahalale- eu vorbesc de cazuri din capitala). Invatati-va copilul sa se fereasca de orice ademenire a colegilor mai mari sau adultilor, spuneti-le clar ca discutiile despre organele sexuale directe sau pe ocolite sunt capcane ale dracilor. Daca va veti feri copiii de a cunoaste partea intunecata asa cum va spun prihologii din apus o sa aveti probleme. Ori iti ti copilul sub control strict, ori daca il lasi in lumea mare sa se descurce invata-l sa se fereasca. Si cei care aveti fete prin scoli rau famate sau fara supraveghere trebuie sa aveti aceiasi vigilenta, ca tiganul este obisnuit sa isi inceapa viata sexuala foarte devreme…Doamne pazeste!

  4. Atentie mare

    Ai mare dreptate! Va spun ca unul care stie ce zice.
    Repet: din pacate,este foarte adevarat ce scrii. Parintii nu mai au control asupra copiilor,iar unii (multi chiar) sunt niste dobitoci — ce sa le ceri? — si habar nu au pe ce lume traiesc. Iar profesorii nu au putere. Au fost adusi la stadiul de supravietuire prin lipsa banilor si inecarea lor in hartoage.

    1. Foarte corect!
      Părinții au convingerea că nimic rău nu li se poate întâmpla copiilor lor din partea altora, uitând că tableta, telefonul mobil, vizionarea site-urilor porno îi incită la anumite ”practici”…agresorii, doar le confirmă PRACTIC, ceea ce-au văzut online!

      Părinții, nici acum nu vor să accepte și să se deștepte că EDUCAȚIA adevărată se face prin sacrificiul măcar a unuia dintre ei, dispus să acorde atenție copilului 100%…bine, nici politicile ”de stat”, nici locurile de muncă ori salariile NU încurajează ținerea femeii-mamă acasă împreună cu copilul/copiii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button