Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, îi ia apărarea lui Geroge Soros, asta după ce a avut o bursă de la o fundaţie soroșistă: „Un singur om nu poate să creeze probleme globale”

Iul 15, 2017 6223 4 goo.gl/YqgrqW

http://miscareaderezistenta.ro/thumbs/facebook/2017/06/17/kelemen-hunor-nu-il-sustinem-pe-domnul-dragnea-sau-pe-domnul-grindeanu-miercuri-anuntam-cum-votam-motiunea-de-cenzura-36702.jpg

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a recunoscut, într-un interviu la RFI că a avut o bursă de la fundaţia Soros în 1993 şi nimeni nu i-a cerut vreodată ceva la schimb.

Liderul Uniunii crede că un singur om nu poate să răstoarne regimuri şi să creeze probleme globale, aşa cum periodic este arătat miliardarul George Soros, descris de Liviu Dragnea ca un „personaj malefic”.

Liderul UDMR povesteşte experienţa sa personală cu o fundaţie finanţată de George Soros:

„Personal, am avut o bursă de la fundaţia Soros în ’93, când eram jurnalist şi am ajuns la Europa Liberă, am făcut un stagiu datorită acestei burse şi nimeni niciodată nu mi-a cerut nimic în schimb, nici Fundaţia pentru o Societate Deschisă, nici altcineva.

Deci din acest punct de vedere, experienţa mea personală nu e una negativă, dar sigur că Dragnea ştie de ce spune acest lucru, trebuie să spună şi societăţii şi opiniei publice, cu argumente, cu probe, cu informaţii, dacă le are. Oricum, nu cred că un singur om poate să răstoarne regimuri şi mai ales să creeze probleme globale, aşa cum periodic este arătat Soros.”

Ți-a plăcut acest articol? Te rugăm să ne susții, făcând o mică donație pentru menținerea acestui portal.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
4 Comentarii la “Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, îi ia apărarea lui Geroge Soros, asta după ce a avut o bursă de la o fundaţie soroșistă: „Un singur om nu poate să creeze probleme globale””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 15 iulie 2017 at 12:17

  Ba da. Cu cât are mai multă putere, cu atât este dezastrul mai mare.

 2. # 15 iulie 2017 at 13:07

  Bine ai zis Kelemen bacsi.Nu e singur,sunt loje întregi,iar în spatele lojilor destui.

 3. # 15 iulie 2017 at 19:34

  ARE MARE DREPTATE …UN SINGUR OM NU ..DAR CU AJUTORUL TRADATORILOR DE TARA SI A INDIFERENTEI PROSTIMII FACE RAVAGII 🙂

 4. # 15 iulie 2017 at 19:54

  Ca doar nu.e vreun cersetor,e un om.superbogat si Da ,are f multa putere.

Scrie un comentariu