Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, îi ia apărarea lui Geroge Soros, asta după ce a avut o bursă de la o fundaţie soroșistă: „Un singur om nu poate să creeze probleme globale”

iul. 15, 2017 6541 4 http://bit.ly/2qHEsM2

http://miscareaderezistenta.ro/thumbs/facebook/2017/06/17/kelemen-hunor-nu-il-sustinem-pe-domnul-dragnea-sau-pe-domnul-grindeanu-miercuri-anuntam-cum-votam-motiunea-de-cenzura-36702.jpg

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a recunoscut, într-un interviu la RFI că a avut o bursă de la fundaţia Soros în 1993 şi nimeni nu i-a cerut vreodată ceva la schimb.

Liderul Uniunii crede că un singur om nu poate să răstoarne regimuri şi să creeze probleme globale, aşa cum periodic este arătat miliardarul George Soros, descris de Liviu Dragnea ca un „personaj malefic”.

Liderul UDMR povesteşte experienţa sa personală cu o fundaţie finanţată de George Soros:

„Personal, am avut o bursă de la fundaţia Soros în ’93, când eram jurnalist şi am ajuns la Europa Liberă, am făcut un stagiu datorită acestei burse şi nimeni niciodată nu mi-a cerut nimic în schimb, nici Fundaţia pentru o Societate Deschisă, nici altcineva.

Deci din acest punct de vedere, experienţa mea personală nu e una negativă, dar sigur că Dragnea ştie de ce spune acest lucru, trebuie să spună şi societăţii şi opiniei publice, cu argumente, cu probe, cu informaţii, dacă le are. Oricum, nu cred că un singur om poate să răstoarne regimuri şi mai ales să creeze probleme globale, aşa cum periodic este arătat Soros.”

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
4 Comentarii la “Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, îi ia apărarea lui Geroge Soros, asta după ce a avut o bursă de la o fundaţie soroșistă: „Un singur om nu poate să creeze probleme globale””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 15 iulie 2017 at 12:17

  Ba da. Cu cât are mai multă putere, cu atât este dezastrul mai mare.

 2. # 15 iulie 2017 at 13:07

  Bine ai zis Kelemen bacsi.Nu e singur,sunt loje întregi,iar în spatele lojilor destui.

 3. # 15 iulie 2017 at 19:34

  ARE MARE DREPTATE …UN SINGUR OM NU ..DAR CU AJUTORUL TRADATORILOR DE TARA SI A INDIFERENTEI PROSTIMII FACE RAVAGII 🙂

 4. # 15 iulie 2017 at 19:54

  Ca doar nu.e vreun cersetor,e un om.superbogat si Da ,are f multa putere.

Scrie un comentariu

Scroll Up