VIDEO+FOTO: Prăznuirea Sf. Paisie Aghioritul

Iul 14, 2017 17771 1 http://bit.ly/2qKg5gH

Mii de pelerini au mers la Tesalonic, Grecia, pentru a se ruga la mormântul Sf. Paisie Aghioritul, situat la mănăstirea Sfântul Ioan Teologul cu ocazia prăznuirii sale pe 12 iulie. Sf. Paisie a fost canonizat pe 13 ianuarie 2015, la 21 de ani de la trecerea la Domnul în 1994.

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Un comentariu la “VIDEO+FOTO: Prăznuirea Sf. Paisie Aghioritul”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. elena adriana
    # 15 iulie 2017 at 15:05

    SFINTE PARINTE PAISIE LUMINATOR AL VREMURILOR DE PE URMA ….ROAGA-TE LA HRISTOS DUMNEZEU PENTRU IERTAREA PACATELOR NOASTRE .SI PENTRU LUMINAREA CRESTINILOR CARE SUNT DUSI IN RATACIRE DE PROPRII PASTORI …

Scrie un comentariu

Scroll Up