X

PREZENT la APEL. Liviu Dragnea s-a întâlnit cu premierul Benjamin Netanyahu in Israel. Discutii despre: laserul de la Magurele, securitatea cibernetica si cercetarea militara

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Oportunitățile de consolidare a cooperării bilaterale au fost discutate joi de președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, la întâlnirea cu premierul Statului Israel, Benjamin Netanyahu. 

“Astăzi am avut plăcerea de a discuta cu Benjamin Netanyahu, prim-ministrul Statului Israel și ministru al Afacerilor Externe, despre oportunitățile de a consolida cooperarea noastră prin atragerea capitalului israelian în Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții, dar și în alte sectoare ale economiei românești.

Printre principalele teme discutate s-a regăsit și cooperarea în domeniul cercetării tehnologice și industriale, cu precădere laserul de la Măgurele.

De altfel, România și Israel au o colaborare excelentă în sectorul de apărare și cel educațional, cooperare care fundamentează dezvoltarea parteneriatului bilateral în domeniul apărării și cercetării militare, precum și al securității cibernetice”, a arătat președintele PSD, într-o postare pe Facebook.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button