CUTREMUR puternic în largul coastelor Coreei de Nord

Iul 14, 2017 6669 0 http://bit.ly/2qJr4XT

http://bucurestifm.ro/wp-content/uploads/sites/2/2014/09/Seismograf-cutremur.png

Cutremurul cu magnitudinea 5,8 produs joi searã în largul coastelor Coreei de Nord, nu pare să fi fost cauzat de un test nuclear, au precizat surse din Pentagon, citate de Reuters.

Seismul a fost înregistrat la o adâncime foarte mare, aproximativ la 540 de kilometri sub fundul mãrii.

Un cutremur de aceastã forţã este neobişnuit pentru respectiva zonã, dar nu fãrã precedent, a spus un seismolog de la Institutul Geologic American.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Scrie un comentariu

Scroll Up