Câți IERARHI HOMOSEXUALI sunt în Sinodul BOR?

iul. 13, 2017 287115 120 http://bit.ly/2qE9uUW
de Saccsiv
Image result for Sinodul BOR

Foto: http://www.stiripesurse.ro/scindare-in-bor-zeci-de-calugari-sunt-revoltati-de-sinodul-pan-ortodox-din-grecia_1137182.html

Se pare ca acest caz nu e unic: E sau nu e homosexual Episcopul Husilor? Ce ne tot ameteste Patriarhia si Episcopia Husilor?.

Iata cateva pasaje din: Vremea Noua: Filmele deocheate cu Episcopul în sutanã si elevii sãi existã!

În dosarul instrumentat de DNA sunt zeci de capturi video, fapt ce a agitat înalti prelati din BOR. Si asta pentru cã, pe înregistrãri, Corneliu ar povesti despre comportamentul deviant al mai multor înalti prelati care ocupã functii importante.

Vremea Noua: Documentul care-l îngroapã definitiv pe Episcopul Corneliu!

Filmarea a fost fãcutã undeva între anii 2005-2007, când Ursac încã era elev al seminarului. Din câte stiu eu, el era minor la acea vreme. În ce împrejurãri a început povestea? Pãi, Episopul îsi alegea un bãiat care sã îi care geanta de la chilie la scoalã. Stiu cã, oficial, el acuza dureri de spate. Au fost, din câte stiu eu, altii înaintea lui, altii si dupã el. În general, era un bãiat mai sãrãcut pe care Episcopul mai apoi pretindea cã îl ajutã si acesta se muta la Episcopie, ca sã nu mai plãteascã chirie si masa la cantinã. Si Ursac, sãtul de ‘iubirea’ lui Corneliu, care se spune cã pe înregistrare îi spunea lui Ursac: ‘mãi Ursac, eu te iubesc pe tine. Eu nu sunt desfrânat cum e Casian’ (un alt ierarh de rang înalt din zona Moldovei), s-a dus si a cumpãrat camera de spionaj si a filmat. …

In 2001 aparea pe Catholica materialul Patriarhul Teoctist ar trebui să se retragă la o mănăstire despre care ni se spunea ca fusese preluat de pe Romania Libera. Iata cateva paragrafe:

Enormul scandal de presa provocat de dezvaluirile referitoare la practicile homosexuale ale staretului Clement Popescu, de la Cernica, confirma inclinatiile nefiresti ale unor inalti ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Romane, dezvaluite de documente din arhivele fostei Securitati. […]

Intr-unul din documente se face referire la practica din Institutul de Teologie Ortodoxa Bucuresti prin care, ca sa se razbune impotriva unui student eminent, actualul patriarh, care era rector in 1951, i-a schimbat nota de la examenul de licenta din 10 in 7, pentru a-i stopa posibilitatea de a mai face studii teologice superioare. Ei bine, exact aceeasi practica o descoperim perpetuata pana in anul de gratie 1997, cand am descoperit, prin ancheta publicata in „Romania libera”, declansata de admiterile din acel an (si adevarul a fost confirmat de contraancheta Ministerului Invatamantului!), ca unui numar de 15 candidati eminenti li s-a micsorat nota pentru a nu putea promova examenul de admitere, iar altora li s-a marit punctajul, pentru a promova. Cum s-a procedat? Lucrarile necorectate au fost trimise de la nivelul decanatului facultatii, printr-un sofer de incredere, unui ierarh al Patriarhiei (cunoscut ca homosexual notoriu, in cercurile eclesiale), care a notat tezele respective cu creionul, pe criterii numai de el stiute, „evaluari” respectate de asa-zisa „Comisie de corectare”. Asadar, aceleasi practici ca in 1951, dar sanctionate sever in 1997, chiar de catre actualul patriarh, in urma dezvaluirilor din presa, tocmai pentru ca stia foarte bine care e situatia la facultatile de teologie, in ultimii 45 de ani, si ca aceasta uzanta nu poate continua la nesfarsit!

Daca cititi intregul material din Romania Libera de la link-ul indicat, veti observa ca per ansamblu e un gunoi. Dar pe noi nu comentariul autorului ne intereseaza, ci daca acele documente exista, daca scrie in ele ceea ce ni se spune ca scrie si, mai ales, daca e real ceea ce ar fi scris in respectivele documente.

Ca o paranteza, referitor la ultimul pasaj citat din RL, daca e real, asta ar explica intr-o oarecare masura si cum ajungeau unii la scoli inalte in vest iar altii nu mai ajungeau pe nicaieri.

Cititi va rog si:

LISTA MEMBRII SFANTUL SINOD (BOR) scoliti in occident, cu functii in organismele ecumeniste din occident sau participanti la intrunirile ecumeniste

Asadar, sunt sau nu sunt Ierarhi homosexuali in BOR? Cati sunt si care anume? Cine ne raspunde si noua la aceste intrebari? Cine poate face curatenie in Sinodul BOR?

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
120 Comentarii la “Câți IERARHI HOMOSEXUALI sunt în Sinodul BOR?”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 14 iulie 2017 at 0:08

  Epicopocentristii vor trai deziluzia lui Lot . Hristos in mintile noastre !

 2. Tuia Macel
  # 14 iulie 2017 at 0:10

  Oricum credeti ce vreti. Eu mi-am spus parerea. Mila Domnului cu voi si sa va dea mintea cea mai de pe urma pana nu va indraciti cu totul in ratacirea voastra. Aveti , oricum un tupeu fantastic sa judecati, ” ortodox” , bineinteles, ierarhii si pe toti care nu au creierul in colturi ca voi. Acum, ca o marturisire…. v-am urmarit site-ul pana cand am vazut ca o luati pe campii. Mi se pare ca in trupul lui Hristos reactionati ca un sistem imunitar bolnav, ca o alergie. Nu e stimulul cat e reactia. Spun asta pt ca nici eu nu sunt de acord, fireste, cu pacatele preotilor sau a episscopilor, cu unirea cu catolicii sau altii, dar raman in Biserica lui Hristos. Raman in barca. Ca sa iti permiti sa ii iei pe toti, dar toti, la 11 metri, ierarhi, preoti, mireni si sa spui ca doar o mana de tupeisti și fanatici sunt in adevar, sunteti dusi rau, nu gluma. Asta cred eu si nu mai scriu de acum. Dumnezeu sa va lumineze

  • Mirela
   # 14 iulie 2017 at 1:03

   Bălărie „ortodoxă”,

   Din cauza unora ca tine, care nu judecă la modul cel mai real, impostorii cocoţaţi în cele mai înalte scaune clericale îşi permit să persiste în fărădelegi cu cel mai cras tupeu. Dacă poporul nu ar fi turmă la propriu, nemernicilor le-ar fi frică să-şi facă de cap, ştiind că îi poate atinge mânia oamenilor. Că de a lui Dumnezeu e clar că nu se tem!
   Iar acum ce văd ei? Că se găsesc unii care, şi în faţa ticăloşiilor cele mai mari şi mai evidente (viol şi pedofilie), le iau apărarea, considerându-i deasupra oricărei judecăţi omeneşti.
   Deci, tot înainte cu fărădelegea şi la mai mare!
   Cât despre faptul că nu vei mai comenta, ai ales bine. Păcat că ai făcut-o târziu şi păcat că nu ai destulă minte să înţelegi că susţii tâmpenii şi că, decât să faci asta, mai bine taci.

  • Ioan
   # 14 iulie 2017 at 1:51

   Comentariul lui Tuia demostreaza mentalitatea curat papistaseasca a celor care se socot pe sine ortodocsi. Pentru acesti papistasi „ortodocsi” Onila ramane infailibil in ciuda ereziei, homosexualitatii si pedofiliei acestuia. Aceasta gandire foarte gresita este mormantul pe care il sapam Ortodoxiei romanesti. Nu exista eretici in Biserica Ortodoxa. Ei sunt in afara Acesteia.

   Acesta este gandul meu. Fiecare e liber sa faca ce doreste, dar sa nu uite sa-si intrebe constiinta daca e bine sa asculte de un naimit eretic. Dumnezeu sa ne ierte pe toti!

  • marinela
   # 16 iulie 2017 at 23:33

   Si tie la fel mai Tuia,sa-ti dea Dumnezeu mintea cea de pe urma ca esti tare ratacit pe cale.Indracit esti tu si cei cu gindirea ta bolnava,daca ai ajuns sa tii partea pederastilor ce sodomizeaza copii nevinovati,dar ce e mai grav,ca acesti homalai reprezinta Biserica ,daaa…sint „cinstite fete”bisericesti,capisci(?),iar tu le iei apararea sus si tare.Ce sa intelegem din asta,ca vei fi si tu din aceeasi tagma ,altfel nu se explica supararea asta a ta.

 3. # 14 iulie 2017 at 0:12

  1. Pilda lapidarii se refera la omucidere .
  2. In cazul nostru e vorba de indarjirea sodomitilor de a nu parasi scaunele arhieresti de care n-au fost vrednici . Hristos in mijlocul nostru !

 4. Ioan
  # 14 iulie 2017 at 2:14

  Merg la seminar copii cu suflete curate si pline de credinta si termina aceasta scoala avand sufletele sfaramate de patimi si necredinta. Foarte rar se intampla sa treaca cineva neatins de molima ereziei acolo. Seminarul frange aripi si vise, distruge ceea ce este frumos in sufletul unui copil. Aceasta uratire spirituala e premeditata de catre dusmanii Bisericii noastre. Seminarul mai bine l-am numi abator sau loc de masacru spiritual. Un preot bolnav sufleteste va imbolnavi la randul lui pe foarte multa lume. Iar seminarul tocmai acest rol are. Totul e premeditat.

 5. mihail
  # 14 iulie 2017 at 3:39

  Ortodoxia si pacatul,sodomiei in cazul de fata , nu au ce cauta impreuna.Daca exista abateri de la regula ,mai ales din partea celor care sant punctul de referinta al Ortodoxiei ,ei trebuiesc inlaturati tot de cei care i.au ales si bineinteles ca avem dreptul sa.i judecam dar trebuie sa acceptam si noi sa fim judecati de altii in cazul in care ne numim crestini . Vad pe aici persoane care vor sa.si impuna punctul de vedre agresv si vreau sa va spun ceva,crestin inseamna SA.TI IUBESTI APROAPELE CA PE TINE INSUTI,iar daca greseste roagate pentru el ca DUMNEZEU SA.L LUMINEZE si incearca sa.l convingi ca a gresit si sa inceteze pentru ca asa e crestineste si asta pentru ca atat de mult a iubit DUMNEZEU lumea incat a jertfit si pe unicul sau fiu IISUS HRISTOS ca sa.i salveze pe toti cei care gresesc iar daca DUMNEZEU ne.a dat libertatea e pentru ca ne iubeste si noi trebuie sa.L RESPECTAM SI SA.I MULTUMIM.daca ne.ar vrea pierduti ar face.o intr.o clipa dar ne asteapta la EL.budisti,masoni, atei ,evrei.musulmani catolici,ortodoxi,pe toti,asa ca atentie cu instigarile si ereziile si puneti mana pe cartea sfanta si cititi si cercetati asa din cand in cand macar ,pentru ca EL lucreaza prin oamenii LUI si dreptatea o sa se faca si adevarul o sa dainuie indiferent de opiniile noastre pro sau contra.PACE VOUA

 6. ATENTIE MARE!
  # 14 iulie 2017 at 3:56

  Pt ca sunt multi pretinsi crestini care accepta sodomitii si gomorenii in altar sub pretextul extras din context „iubirii aproapelui” coroborat cu „nu judeca sa nu fi judecat” si pt ca am cunoscut preoti homosexuali, Iata ceva concret care poate fi verificat daca stiti sa faceti munca informativa si sa va infiltrati. Seminarul din Bucuresti este o Scoala de Homosexuali…probabil ca in toata tara e la fel, ierarhii de azi trebuie sa fie moderni, glumeti,acomodati cu tendintele, sa aiba diplome prin strainatati, de parca ar fi boierii romani din sec.19 care mergeau la Paris sa studieze noile tehnologii agricole…iata si roadele! Daca ati sti ce se petrece acolo noaptea nu ati mai dormi linistiti ca Duminica mergeti la Liturghia facuta de un absolvent de seminar sodomit. Intra copii blajini la seminar si ies homosexuali ascultatori de ierarhii care i-au prelucrat.Inca nu ies toti pe invers, dar E GRAV. „A VEDEA BARNA DIN OCHIUL TAU” nu se traduce ” SA TACI CAND VEZI CA FRATELE TAU PACATUIESTE” Mustrarea e nuiaua sfanta in familie si Biserica. MUSTRAREA NU E URA. INDIFERENTA TA IL DUCE LA PRAPASTIE PE FRATELE TAU care a pierdut calea cea stramta Si preotul sau episcopul tot frate e. Daca va iubiti copiii ii certati, daca va iubiti parintii ii dojeniti cand gresesc, daca va iubiti ierarhii aratati-le durerea voastra! Da, te rogi pt indreptarea lor dar daca nu-i spui tu sa se ridice, Domnul trimite pe altul sa-l faca de ras si va fi mai rau de el…zi-i prima data in particular, a doua oara cu martori altfel asa va muri, in pacat. Rodul pacatului este moartea. Voi aveti niste placi de petefon cu predici teologice in fata, nu episcopi vii asemanatori Invatatorului. De roadele Bisericii raspunde multimea credinciosilor care uda si stropeste via si care formeaza Biserica, nu ierarhii, ei au treburi administrativ-politice nu au timp de voi…aceste roade mancate de viermi va vor hrani sufletele, …SMERENIA NU INSEAMNA PROSTIE SI IISUS ESTE EXEMPLUL CARE DEMONSTREAZA INTRU TOTUL ASTA. EL care le stia purtarile nu le-a spus cu ipocrizie fariseilor si carturarilor „Stiti, o sa ma rog pt voi. Peace, bro!” ci „VAI VOUA…, SEMANATI CU MORMINTELE VARUITE, PLINE DE TOATA SPURCACIUNEA!…ŞERPI, PUI DE VIPERE, CUM VETI SCAPA DE OSANDA GHEENEI?…” Mania nu este pacat data taie la radacina pacatului!

  Puteti sa spuneti ce vreti, stiu prea bine ce vorbesc, si nu e decat o avertizare sa fiti cu ochii cat cepele. Vorbesc principial nu pe exemple, lucrurile trebuie rezolvate in fiecare parte de cei ai locului. Daca vreau pot sa aflu si raspunsul la intrebarea articolului dar mi-e scarba si nu e datoria mea asta daca nu-mi descopera Domnul. Am golanit destui ani, cunosc viata secreta a orasului, femei, drogati, poponari de toate meseriile inclusiv preoti si calugari. Un caz rusinos cu un calugar a fost dat si in presa la cativa ani dupa ce aflasem eu de individ. Jumatate din colegii din generala au fost sau sunt in puscarie, cunosc si mediul asta din care provin multi sodomiti…Maicuta evlavioasa ma ducea la biserici in liceu si facultate, cica pentru examene. Am fost la preoti care s-au dat la mine, totusi n-am urat biserica si preotii in general, ca am invatat sa scap de poponari simplu fara violenta. Imi fac sila , ii urasc cum ia urat si Hristos si i-a facut pui de vipere si slujitori ai satanei pe rabinii de atunci! Sau vreti sa ziceti cum ati fost prelucrati, ca Hristos nu uraste pe nimeni, ca „pui de vipera” si „fii a satanei” poate sunt binecuvantari… Poate maine copilul tau e ademenit cu ciocolata si 10 lei sa faca sex oral unui pshihopat, daca nu e preot sari? dar daca e preot taci? Ar trebui sa cautati pe net descrieri ale acestei nebunii scrise chiar de acesti nebuni care nu se cred deloc nebuni ci indragitori de copii/prieteni ai acestora…pai nu-ti vine sa le strigi PUI DE VIPERE, sa-i arunci afara din altar! I-am spus duhovnicului ca nu-i sufar si nu mi-a dat canon sa ii iubesc neconditionat si nici sa ma rog pt ei. Prin natura meseriei am amici masoni, cunosc interlopi,tigani lautari, turnatori, pedofili liberi protejati de politaii lu peste prajit si copii violati ca abuzati e un cuvant prea bland. ii cunosc din prima pe poponari si pedofili. Cunosc politisti si procurori si barosani din anaf, stiu ce vorbesc fratlor. Cine nu lupta accepta infrangerea cu lasitate.

  Ganditi-va de doua ori cum e sa te cumineci din mana unui homosexual manjita de… sau sa iei binecuvantare din gura unuia cu …in mucoasa bucala…Sigur nu-ti pasa ca mana aceluia atinge Sf. Agnet sau atinge apa cand face aghiazma? Oare cum il priveste pe acela Maica Domnului cand ii aduce doxologie? Hristos se bucura oare ca in hainele Lui liturghiseste un sodomit pe care el i-a traznit cu para si foc? Si daca nu e multumit Prea Rabdatorul Judecator tu ce faci, taci si astepti ce? Sa-i deschida ochii o lumina orbitoare la sf. Asteapta? Pai orbul pe cine poate sa calauzeasca? Astepti sa-l trasneasca din cer ceva sau ii spui cu durere frateasca, stop frate! Daca nu va pasa cine va pastoreste o sa va pastoreasca satana pana la urma, ca si el are numai idei bune si cuvinte mestesugite. Daca nici de Hristos nu te intereseaza te faci si tu dusmanul Lui. Chiar esti convins frate ca biserica ta cu episcop sodomit e cea care il va astepta pe Mantuirorul cu candelele aprinse? Sau o va gasi la petrecere cu celelalte biserici eretice?

  Aici nu e vorba de a striga in piata pacatele altora, forum de incitare la ura, ci de a merge la ei si a le spune in fata -stop frate ca e grav. Apoi la ierarh, si daca nu se schimba nimic la urma strigi si in piata precum proorocii! Acest site deocamdata nu este o piata, e mult prea mic, comparativ cu libertatea sau protv care sunt piete de 200.000 de cititori zilnc. Timp nu prea mai este. Lumea asta e prea spurcata si macar in biserica voastra sa aveti pastori care sa se jertfeasca pt oi ca sa nu va manance lupii fara sa va dati seama. Poti trai linistit in saracie dar in mizerie nu! lasati cearta pe internet si actionati cu intelepciune acolo unde aflati ca preotul locului vostru sau episcopul e pe dos si mai ales lasati-i in pace pe cei care vor sa afle adevarul. Domnul nu uraste stiinta si adevarul ci prostia si minciuna. Daca aveti dovezi cereti alt invatator nepervertit. Daca ati semnat pentru familia divina barbat+femeie si acceptati un sodomit in altar nu sunteti in toate mintile si va voi spune ca Solomon

  20. Înţelepciunea strigă pe uliţă şi în piele îşi ridică glasul său.
  21. Ea propovăduieşte la răspântiile zgomotoase; înaintea porţilor cetăţii îşi spune cuvântul:
  22. „Până când, proştilor, veţi iubi prostia? Până când, nebunilor, veţi iubi nebunia? Şi voi, neştiutorilor, până când veţi urî ştiinţa?
  23. Întoarceţi-vă iarăşi la mustrarea mea şi iată eu voi turna peste voi duhul meu şi vă voi vesti cuvintele mele.
  24. Chematu-v-am, dar voi n-aţi luat aminte! Întinsu-mi-am mâna şi n-a fost cine să ia seama!
  25. Ci aţi lepădat toate sfaturile mele şi mustrările mele nu le-aţi primit.
  26. De aceea şi eu voi râde de pieirea voastră şi mă voi bucura când va veni groaza peste voi,
  27. Când va veni peste voi necazul ca furtuna şi când nenorocirea ca vijelia vă va cuprinde.
  28. Atunci mă vor chema, dar eu nu voi răspunde; din zori mă vor căuta şi nu mă vor afla,
  29. Pentru că ei au urât ştiinţa şi frica de Dumnezeu n-au ales-o,
  30. Fiindcă n-au luat aminte la sfaturile mele şi cercetarea mea au dispreţuit-o.
  31. Mânca-vor din rodul căii lor şi de sfaturile lor sătura-se-vor,
  32. Căci îndărătnicia omoară pe cei proşti şi nepăsarea pierde pe cei fără minte;

  • Raluca
   # 14 iulie 2017 at 18:13

   Bine spus!

   Totuși n-am înțeles partea cu „viața secretă a orașului”. De ce ar vrea cineva să cunoască așa ceva?

 7. ATENTIE MARE!
  # 14 iulie 2017 at 4:14

  Mai adaug ceva ca mi-e mila de voi si nu mai am timp: uitati-va la biserica din apus ce a ajuns din ea. Asa a inceput caderea si acolo, homosexualitatea si pedofilia au fost coborate la rang de pacat minor, ca fumatul sau bautul berii. Stiti de la ce a inceput? De la schimbarea opticii de raportare la pacat si la o toleranta mai mare a bisericii fata de conditiile moderne ale societatii (nediscriminarea). Cine are urechi sa auda.
  -Somnul credinciosilor naste monstrii-

 8. # 14 iulie 2017 at 5:34

  Marș mã fraiere obosit!

 9. # 14 iulie 2017 at 5:35

  Cumva esti homosexual si te-ai simtit?

 10. # 14 iulie 2017 at 6:13

  Ce nu ii verifici fraiere!

 11. # 14 iulie 2017 at 6:14

  Ovidiu Andrei…..ce ce vezi tu de miile tale de secte care umbla dupa seciuala si se jura ca au ,,adevarul,, care e UNUL!

 12. # 14 iulie 2017 at 6:16

  Apropo de existența lui Hristos, tu esti sigur ca la maimuță i-a crescut capul si a ajuns sa ,,vorbeasca,, la iPhone!?

 13. # 14 iulie 2017 at 6:35

  Se poate. Dar mai bine sa închidem ochii si sa ne facem ca nu știm? Că nu există?

 14. Adrian
  # 14 iulie 2017 at 6:50

  ” … si noi trebuie sa.L RESPECTAM SI SA.I MULTUMIM (sună aşa …, ca pe dna învăţătoare ! – dar de IUBIREA DE DUMNEZEU ai auzit ?!).daca ne.ar vrea pierduti ar face.o intr.o clipa dar ne asteapta la EL.budisti,masoni, atei ,evrei.musulmani catolici,ortodoxi,pe toti (păi chiar aşa, că doar „toţi avem acelaşi Dumnezeu” !!!),asa ca atentie cu instigarile si ereziile si puneti mana pe cartea sfanta (care dintre ele ?!) si cititi si cercetati asa din cand in cand macar ,pentru ca EL lucreaza prin oamenii LUI (te referi la episcopii/preoţii apostaţi ?) …”

  Bre, omule, eşti varză ala Bruxelles !
  Trezeşte-te !

 15. # 14 iulie 2017 at 7:18

  unfollow

  • redactor
   # 14 iulie 2017 at 8:46

   un spalat pe creier in minus

 16. # 14 iulie 2017 at 7:32

  Asta_i satana….!

  • Mirela
   # 14 iulie 2017 at 8:55

   Se pare că unii „ortodocşi” cred că, dacă-l hirotoneşti pe Scaraoschi, el devine sfânt! Pe aceştia, nejudecarea i-a prostit de tot.

   • Mirela
    # 14 iulie 2017 at 14:10

    Bine zicea Steinhardt că prostia e păcat! Nici măcar păcatele strigătoare la cer nu ajung la urechile pline de virtute ale nejudecătorilor „ortodocşi”! Au dreptate unii să se scârbească/să dispreţuiască aşa „credincioşi”, veritabile moluşte duhovniceşti: nu văd, nu aud, nu judecă, nu vorbesc!

 17. Ioan
  # 14 iulie 2017 at 8:41

  Onila nu e singurul.

  „Pastorul cel bun. lisus întrebat de
  este el Mesia.

  1. Amin, amin, graesc vouă: cela
  ce nu intră prin uşe în staulul
  oilor, ci sare pre aiurea, acela fur
  este şi tâihar.

  2. Iar cela ce intră prin uşe, pă-
  stor este oilor.

  3. Aceluia portarul îi deschide;
  şi oile ascultă glasul lui; şi oile
  sale le chiamă pre nume, şi le scoate
  pre ele.

  4. Şi când scoate oile sale, merge
  înaintea lor, şi oile merg după dân-
  sul; căci cunosc glasul lui.

  5. Iar după cel străin nu merg,
  ci fug dela dânsul; că nu cunosc
  glasul străinilor.

  6. Această pildă au zis lor lisus;
  iar ei n’au înţeles ce erau acelea
  ce grăia lor.

  7. Deci isrăş le-au zis lor lisus :
  amin, amin, grăesc vouă; eu sunt
  uşa oilor.

  8. Toţi câţi au venit mai înainte
  de mine, furi sunt şi tâlhari; ci nu
  i-au ascultat pre ei oile.

  9. Eu sunt uşa; prin mine de va
  intra cineva, se va mântui, şi va
  intra şi va ieşi, şi păşune va afla.

  10. Furul nu vine, fără numai să
  fure, şi să junghie, şi să piarză; eu
  am venit ca vieaţă să aibă, şi mai
  mult să aibă.

  11. Eu sunt Păstorul cel bun;
  • păstorul cel bun sufletul său îşi
  pune pentru oi.

  12. Iar năimitul şi care nu este
  păstor, căruia nu sunt oile ale lui,
  vede lupul venind, şi lasă oile, şi
  fuge; şi lupul le răpeşte pre ele, şi
  risipeşte oile,

  13. Năimitul fuge, că năimit este,
  şi nu îi este lui grije pentru oi.

  14. Eu sunt Păstorul cel bun, şi
  cunosc pre ale mele, şi mă cunosc
  de ale mele.

  15. Precum mă cunoaşte pre mine
  Tatăl, şi eu cunosc pre Tatăl; şi
  sufletul meu îmi pun pentru oi. (Ioan cap 10)

  https://archive.org/stream/ByzantineFashionsColoringBook/Biblia1914_djvu.txt

 18. # 14 iulie 2017 at 10:25

  Urate cuvinte pt un cântăreț bisericesc…

 19. mirela
  # 14 iulie 2017 at 13:12

  Vorbesti numai prostii , se va face curatenie in ARHIEREI , vor fi eliminati cei care vor sa distruga intradevar ORTODOXIA .Majoritatea arhiereilor au facut studii teologice in occident , inca de pe vremea lui ceasca .Cine putea iesi dinn tara la studii la acea vreme ???? Limbutii care turnau la SECU , cei cu inclinatii homo Acum Dumnezeu ii descopera , pt ca nu mai poate nici el sa ne mai suporte rautatile

 20. Mirela
  # 14 iulie 2017 at 16:03

  Să ia aminte „nejudecătorii”, dacă vor să se mântuiască şi dacă mai au un strop de minte:

  „Arhiepiscopul Averchie se temea că duhul Bisericii ortodoxe va fi înlocuit de o concepţie papistă a Bisericii, şi că, în viziunea credincioşilor conducătorii ortodocşi vor fi ca nişte “mini-papi” şi vor pune în umbră pe Hristos drept Cap al Bisericii. Când Biserica va ajunge să fie identificată înainte de toate cu o administraţie, atunci Antihrist va avea o uşă deschisă către inimile oamenilor şi cu puţin efort îi va transforma în slujitorii săi devotaţi. trecătoare, Cu înţelegerea lor greşită a Bisericii, vor face lucruri – “pentru binele Bisericii” – opuse poruncilor şi voinţei lui Hristos.”

  “trebuie conştientizat şi reţinut că Ortodoxia nu este numai ceea ce este numit oficial “ortodox”, pentru că în vremea noastră rea şi înşelătoare aparenţa pretutindeni a falsei Ortodoxii, care-şi înalţă capul şi este recunoscută în lume, este un fapt dureros, dar indubitabil. Această falsă Ortodoxie se străduieşte din greu să înlocuiască adevărata Ortodoxie, aşa cum Antihrist, în vremea lui, se va strădui să-L înlocuiască pe Hristos Însuşi”.

  Citiţi tot textul, poate pricepeţi ceva:
  https://stranaortodoxa.wordpress.com/2017/07/01/in-viziunea-credinciosilor-conducatorii-ortodocsi-vor-fi-ca-niste-mini-papi-si-vor-pune-in-umbra-pe-hristos-drept-cap-al-bisericii-cu-intelegerea-lor-gresita-a-bisericii-vor-face/

 21. Adi
  # 14 iulie 2017 at 18:09

  Credeti-ma ca nimeni nu se lua aici de ierarhi daca erau ortodocsi. Eu insumi am fost multi ani de zile in dilema vazand superficialitatea si faptele lor rele si in acelasi timp luandu-le apararea preotilor cand lumea ii judeca si povestea cate si mai cate de ei. Unele povesti erau din rautate, inventate, iar altele reale dar eu ii aparam. Acum cand s-au lepadat de dreapta credinta oficial prin sinodul din Creta si alte fapte ce l-au urmat, caterisiri in numele ereziei ecumeniste, acum nu ii mai apar ci din contra consider ca este bine ca se dau faptele lor la iveala poate s-or trezi si altii care ii urmeaza chiar si eretici vaditi fiind. Doamne ajuta!

 22. Adi
  # 14 iulie 2017 at 18:20

  Spunea un idiot intr-o postare ca nu trebuie sa ii judecam pe episcopi, preoti chiar homalai de ar fi, e pacatul lor. Incredibil! Pai cica sa nu-i judeci, dar ei nu mai au voie sa fie preoti in veac daca au facut chiar si o singura data pacatul asta. Si isi spun mai spun ortodocsi. Asta arata ca de fapt toti is eretici insa unii o arata mai clar si altii mai voalat.

  • marinela
   # 16 iulie 2017 at 23:50

   Asa e,Adi!

 23. mario dario
  # 3 septembrie 2017 at 16:15

  cu siguranta – spunea un fost preot care a plecat din sistem ca sunt peste 80% gayisori in sutana neagra. spor la pupat mana si la stat sub sutana neagra – pt cei care cred in baleverne !!! Singurul care nu ne poate insela niciodata este MANTUITORUL .

  • camitZa
   # 18 iunie 2018 at 20:45

   Pana acoloooo….

 24. .dan pescarul
  # 6 ianuarie 2018 at 21:11

  Se pare. Ca putreziciunea este mai extinsa decat banuiam. Cum adica sa taci cand vezi asa spurcaciuni.Taci cand vezi ca preotul mananca de dulce in zi de post dar cand e vorba de pedofilie de sodomie ,cine tace.Cei asemenea.Astia nu mai au nici un har, . INgerii savarsesc tainele in locul lor.Aceasta ierarhie apostata ne dau pe toti in mana vrasmasului.

 25. camitZa
  # 18 iunie 2018 at 20:44

  Mafiotism in toata regula.

Trackbacks/Pingbacks
 1. Patriarhia Romana CONFIRMA ca Episcopul Husilor APARE IN FILMARE facand SEX ORAL altui barbat / „Îl vom sfătui să se retragă“ | Saccsiv - Weblog - 14 iulie 2017

  […] Câți IERARHI HOMOSEXUALI sunt în Sinodul BOR? […]

 2. Episcopul Husilor vrea sa-i traga si pe altii dupa el? - OrtodoxINFO - 20 iulie 2017

  […] Câți IERARHI HOMOSEXUALI sunt în Sinodul BOR? […]

 3. Episcopul Husilor vrea sa-i traga si pe altii dupa el? | Saccsiv - Weblog - 20 iulie 2017

  […] Câți IERARHI HOMOSEXUALI sunt în Sinodul BOR? […]

Scrie un comentariu

Scroll Up