DISPERAREA TRANSARASIALĂ a gloatei babilonice: O nemțoaică albă cu un bronz chimic oribil, insistă acum că este „de culoare”

Iul 12, 2017 23489 2 goo.gl/7gyJE4

Evident, disperarea transrasială – ea însăși o enigmă – este o realitate astăzi. Rachel Dolezal a lansat un precedent pentru oamenii care doresc să-și schimbe culoarea pielii de la naștere și să se alăture unei minorități, ca și cum ar schimba un costum. Probabil acum este momentul potrivit de a se alătura surorii sale transrasiale, Martina Adam, o femeie din Germania și „aspirantă la modeling” care a întors privirile multora.

Pentru o vreme, implanturile din sânii cât toate zilele ai Martinei erau subiectul de discuție, dar acum s-a mutat pe culoarea cafenie închisă a pielii, ce-a mai bună coloratură chimică a pielii ce o poți achiziționa de pe piață.

„Acest tratament medical a sporit producția de melatonină a corpului meu” a scris ea pe pagina de facebook, unde poartă numele de Martina Big.

„Îmi place foarte mult înfățișarea mea de culoarea abanosului. Așadar, testez diverse lucruri pentru a-mi scoate în evidență înfățișarea exotică.”

Martina Big, acum 2 luni / Facebook

La începutul anului a fost un proiect de bronzare intensă, dar a devenit o nouă identitate între timp.

„Transformarea mea în femeie de culoare continuă”, scria în luna mai.

„Deja am cumpărat păr lung, natural cu cârlionți africani. În curând voi schimba părul meu blond în negru și îl voi cârlionța în stil african. Apoi voi pune extensiile de păr cu părul natural african. Apoi, am o programare la chirurg.”

Acum în luna iunie, când Martina Adam s-a lovit de multe probleme de călătorie „ca femeie de culoare” s-a hotărât să își schimbe pașaportul care să reflecte noua ei identitate.

„Sunt o fată de culoare, cu părul negru deci trebuie să îmi schimb în curând pașaportul”, spune ea în clipul video, aflată într-o cameră de hotel din România.

Martina Big – Hotel check inn in Stockholm.

In the video you can see how difficult today was my journey and the hotel check inn, as a black woman.

Posted by Martina BIG on Donnerstag, 1. Juni 2017

NOTĂ OrtodoxINFO
Ți-a plăcut acest articol? Te rugăm să ne susții, făcând o mică donație pentru menținerea acestui portal.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
2 Comentarii la “DISPERAREA TRANSARASIALĂ a gloatei babilonice: O nemțoaică albă cu un bronz chimic oribil, insistă acum că este „de culoare””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. # 12 iulie 2017 at 15:58

    Nu-i normala! Mai bine își făcea „transplant” de creier.

  2. # 12 iulie 2017 at 17:53

    s-a facut de „cacao”

Scrie un comentariu