X

INTERNETUL este controlat de doar ȘAPTE OAMENI

de null
https://playtech. ro/2017/internetul-este-controlat-de-doar-sapte-oameni-cine-sunt-acestia/internetul-chei-oameni-control/

Cu toate că sună a teoria conspirației, Internetul este controlat, într-adevăr, de doar șapte oameni.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ne bazăm din ce în ce mai mult pe Internet și folosim funcțiile aflate la dispoziție din ce în ce mai des, însă cât de multe știm despre infrastructura sa? Cu siguranță, cea mai mare parte a utilizatorilor internetului nu știu că doar o mână de oameni controlează această entitate și are „cheia” acestuia.

Într-adevăr, o echipă formată doar din șapte persoane controlează întregul internet. Fiecare dintre indivizi are o cheie, iar toate aceste chei puse laolaltă formează cheia principală a rețelelor de internet la nivel mondial. Pe lângă acești indivizi care păstrează cheile principale, există și o echipă adițională, formată tot din șapte persoane, acestea păstrând copiile de siguranță ale cheilor.

Echipa se reunește de patru ori pe an, în cadrul unor întruniri speciale. Fiecare dintre cei paisprezece indivizi este extrem de experimentat în ceea ce privește securitatea internetului. De asemenea, nicio țară nu poate avea prea mulți deținători de astfel de chei.

Acești 14 indivizi, membri ai ICANN, se ocupă de sistemul DNS care leagă adresele web de adrese IP. Fiecare pagină web de pe internet are o adresă numerică, iar obiectivul cheii principale este să securizeze întregul sistem DNS, scrie fossbytes.com.

Sunt mai multe niveluri de securitate: fiecare dintre cheile fizice este păstrată cât mai sigur, iar de securitate se ocupă ICANN, Internet Corporation for Assigned Names and Numbers. Și aici, securitatea este luată în serios, deoarece este nevoie de parole, dar și de scanări biometrice ale mâinii pentru a accesa majoritatea camerelor din clădire. De asemenea, doar o singură ușă poate fi deschisă la un moment dat.

Iar dacă vă întrebați de ce cheia nu se află la o singură persoană, răspunsul e simplu: ar fi prea riscant ca aceasta să fie sub controlul unui singur individ.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Cititi va rog si:

Sapte persoane detin cate o “cheie a internetului”, cu care pot sa-l reporneasca, in cazul unui atac terorist sau eveniment catastrofic …

Sa nu uitam esentialul:

In 1989 Tim Berners-Lee concepe ceea ce in 1990 va deveni World Wide Web . Inventie fiind realizata in cadrul CERN, acestia isi dau acordul pentru ca Web sa poata fi folosit de publicul larg. Tim Berners-Lee se muta apoi la Massachusetts Institute of Technology (MIT), unde infiinteaza si conduce World Wide Web Consortium (W3C).

Despre CERN si legatura sa cu savantii evrei ce au construit prima bomba atomica, cititi va rog:

Cercetatorii de la CERN (ce au creat si World Wide Web) vor sa produca la LHC un mini BING BANG

Asadar, in 1994 infiinteaza si conduce World Wide Web Consortium (W3C) cu suportul DARPA (pionieri ai internetului).

Litera w este vav, a sasea litera din alfabetul ebraic. Unii considera chiar ca vav deriva dintr-o hieroglifa ce reprezenta un carlig, o momeala. Asadar:

www = 666

Cititi va rog mai multe la:

Sfântul PAISIE AGHIORITUL explică de ce EVREII folosesc 666 pentru SEMNUL FIAREI, nu-l înlocuiesc cu un alt număr, o fac pe față, ba îl mai și promovează

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Sintem controlati de dimineata pina seara din orisice punct -datorita tehnologiei moderne dàr….cine este corect si are constiinta curata ,,, putin ( sau deloc ) nu’i pasa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE