Actorul Marcel Iureş – SUSȚINE FAMILIA TRADIȚIONALĂ: „La baza societății e familia formată dintre un bărbat și o femeie”

iul. 10, 2017 11735 5 http://bit.ly/2H7DZxJ

http://static.cinemagia.ro/img/db/actor/00/35/07/marcel-iures-209451l.jpg

Mesaj extrem de dur al unui actor celebru pentru susţinătorii homosexualilor. Omul care face carieră în filme extrem de apreciate în România, dar şi la Hollywood are convingeri clare. Nu este de acord cu căsătoriile între persoane de acelaşi sex. Marcel Iureş a fost extrem de tranşant la Digi 24.

„Un bărbat și o femeie… și nu e normal? E treaba lor. Asta e. Eu m-am însurat cu o femeie. Am făcut un copil, care are sexul bărbătesc. La baza societății e familia formată dintre un bărbat și o femeie, pentru că ei fac copii și asigură mersul înainte al lumii”, a spus Marcel Iureş.

Şi asta nu e tot. Actorul a vorbit şi despre incidentele de la Cluj-Napoca, din timpul mitingului celor de la Noua Dreaptă. Acolo o actriţă a fost luată pe sus de jandarmi pentru că încerca să îi convingă pe manifestanţi să nu îi mai atace pe homosexuali.

„Ca la scandal. Dați o palmă unui cerșetor la Casa Centrală a Armatei și o să vedeți că se strânge lume buluc.”

Iureș a spus că subiectul minorităților nu prea îl interesează.

„Vorbim de minorități – și nu o spun cu ipocrizie, că descopăr eu acum cuvântul – am… altă… treabă. Pur și simplu am altă treabă. Nu îmi bat capul. Oricum plătim o armată de oameni care trebuie să gândească lucrurile astea. Tot pe mine mă întrebi? Ce-ai cu mine, frate? Am treabă! Pe cuvânt!”, a insistat actorul.

Marcel Iureş a povestit o întâmplare la care a asistat în SUA.

„Eram la Los Angeles, la un press junckey maraton, și am avut o zi liberă și m-am uitat la televizor. Acolo era celebra Oprah, care avea un talk-show, două ore a ținut chestia asta, cu o temă – el, un George și ea, o fostă John, la ora aia Jenny. Jenny era în flăcări pentru că voia să nască. După ce fusese făcută Jenny, nu i-a ajuns că era femeia, voia să și nască un copil.

În jurul acestui subiect s-au adunat geneticieni, endocrinologi, chirurgi, microchirurgi, psihoterapeuți, psihologi, psihanaliști… O nebunie! Bineînțeles că, așa cum e democratic, erau cei care reprezentau minoritatea afro-americanilor de stânga, cei care se ocupa de protejarea gorilei de munte, a albinei, a viespii portocaliu cu galben, a elefanților indieni…

Ideea era că Jenny era excedată și scandalizată în același timp de faptul că în America, țara tuturor posibilităților, societatea, specialiștii nu-i garantau că ea va naște un copil. Aia era scandalos pentru ea!

George, iubitul și soțul ei, ținea cu ea. Normal că omul voia să aibă un copil, de la Jenny. Au fost două ore în care toată lumea și-a expus punctul de vedere. «E o aberație, vreți să fiu un criminal?», spuneau chirurgii. «Ah, sunteți niște lași», răspundea Jenny, în lacrimi. Și tot așa, la nesfârșit. Și endocrinologi…

Pentru că Jenny avea pretenția să i se ofere garanții că va naște un copil bun și frumos, pe care și-l dorea. Bun, ne apropiam de final și Oprah spune că urmează să dea legătura în Dallas și se apropie camera de un cowboy, un pic mai în vârstă decât mine, cu niște ciocate, transpirat, pe o prispă… care zice:

«Da, e ceva ce nu prea înțeleg. Până aici am priceput că toată lumea are drepturi, minorități de o mie de feluri, inclusiv doamna aceea care e un fost domn. Vă zic cazul meu, eu sunt alb, vedeți bine că sunt fumător, sunt catolic, bunicii mei au făcut o parte din America, sunt heterosexual, am 11 nepoți, îmi iubesc nevasta și muncesc de mă ia dracu’, de dimineața până noaptea. Ca să-nțeleg: e cazul să ne organizăm și noi? Spuneți-mi. Nu e nicio problemă. Ne organizăm!»”, a încheiat Iureş.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
5 Comentarii la “Actorul Marcel Iureş – SUSȚINE FAMILIA TRADIȚIONALĂ: „La baza societății e familia formată dintre un bărbat și o femeie””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Rozalia
  # 10 iulie 2017 at 23:36

  Roman cu minte sanatoasa! Respect Marcel Iures!

 2. # 11 iulie 2017 at 1:29

  Doamne ajuta ! AMIN

 3. # 11 iulie 2017 at 8:36

  Maestre, sa va dea Dumnezeu sanatate ! Dar sa stiti: veti incepe razboiul cu ei mai curand decat credeti !

 4. # 11 iulie 2017 at 12:35

  il ajutam si noi

 5. marinela
  # 12 iulie 2017 at 14:12

  Respect ,maestre!Slava Domnului ca mai sint si oameni sanatosi la cap printre celebritatile noastre autohtone,ca n-au inebunit cu totii!Fratilor am ajuns sa traim vremuri pe care mintea noastra nu le putea concepe acum citiva ani in urma,ni se pareau atunci de domeniul sciense-fiction-lui,dar din pacate acum le traim cu groaza.Doamne apara-ne de mai rau!

Scrie un comentariu

Scroll Up