X

Avertisment: RADIAȚIA TELEFONULUI MOBIL este mult mai mare decât pretind producătorii

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

(Natural News) Un raport recent al Environmental Health Trust a arătat că companiile populare de telefonie mobilă emit radiații de aproximativ trei ori mai mari decât nivelurile de radiații raportate de producător, dintre care Samsung, Apple, Motorola și Nokia sunt principalii suspecți.  În concordanță cu aceasta, Agenția Națională de Radio-Frecvență din Franța a emis o listă de telefoane mobile – inclusiv detalii despre producător, model și rezultatele testelor pentru fiecare telefon mobil evaluat – care au emisii de radiații mai mari decât cele preconizate.

Fizicianul francez și expert proeminent în testarea radiațiilor, Dr. Marc Arazi, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la conținutul raportului. Potrivit fizicianului, majoritatea telefoanelor mobile sunt utilizate foarte aproape de corp – în locuri precum: sutiene pentru femei, buzunare de pantaloni pentru bărbați și chiar la curele.

“În calitate de fizician, sunt profund îngrijorat de ce înseamnă aceasta pentru sănătatea noastră și în special pentru sănătatea copiilor noștri. Oamenii au dreptul să știe că atunci când telefoanele mobile sunt testate în modurile în care se utilizează în mod obișnuit – cum ar fi în contact direct cu corpul – valorile depășesc limitele actuale de reglementare. Aceasta este o primă victorie pentru transparența în acest scandal din industrie “, a fost citat dr. Arazi când a spus aceasta în NaturalBlaze.com .

Radiațiile cauzate de telefoanele mobile provoacă cancer

Un studiu efectuat pe animale efectuat de cercetători de la Institutele Naționale de Sănătate în cadrul programului Național de Toxicologie a arătat că expunerea la niveluri ridicate de radiații ale telefonului mobil poate crește riscul de a dezvolta cancer la creier și la inimă. În cadrul studiului, echipa de cercetare a expus rozătoarele la niveluri de radiofrecvență (RF) atent calibrate pentru aproximativ nouă ore pe zi timp de doi ani. Rezultatele au arătat că șobolanii expuși la niveluri relativ ridicate de RF au dezvoltat forme rare de cancer cerebral și cardiac comparativ cu omologii lor neexpuși. Echipa a constatat, de asemenea, că incidența crescută a cancerului la creier și la inimă a coincis cu expunerea mai îndelungată la RF, indicând o relație cauzala intre condiții.

“Aceasta este de departe – foarte departe – cel mai atent referat de testare a radiațiilor telefonului mobil, a evaluării efectelor biologice. Acesta este un studiu clasic care se face pentru a încerca să se înțeleagă cancerele la om. Va trebui să se efectueze multă muncă după aceea pentru a evalua dacă într-adevăr provoacă probleme la om, dar faptul că se poate provoca la șobolani este o problemă importantă. De fapt, acest lucru mă îngrijorează și pe mine, și sunt un expert “, a declarat fostul șef al NTP, Christopher Portier, la ScientificAmerican.com .

O analiză rezumativă publicată în 2015 a arătat că expunerea la radiațiile de telefonie mobilă este asociată cu apariția anumitor forme de cancer. Echipa de cercetare a avertizat că undele de radiofrecvența de la telefoanele mobile pot deteriora ADN-ul, modificări care se pot acumula în timp și pot declanșa apariția diferitelor reacții adverse, cum ar fi dureri de cap, oboseală, afecțiuni ale pielii și chiar cancer. Experții au remarcat, de asemenea, că durata expunerii la radiofrecvență poate juca un rol în debutul cancerului. Potrivit oamenilor de știință, utilizarea telefoanelor mobile pentru doar 20 de minute pe zi poate duce la un risc crescut, de trei ori mai mare, de apariție a tumorii cerebrale. Echipa a remarcat, de asemenea, că utilizarea telefoanelor mobile pentru o oră zilnic timp de patru ani poate crește riscul de dezvoltare a tumorii de până la trei, la cinci ori.

“Aceste rezultate sunt un semn clar al riscurilor reale pe care acest tip de radiații le ridică pentru sănătatea umană … Rezultatele [noastre] au fost colectate de la adulți care au folosit telefoane mobile de până la 10 ani ca adulți. Situația se poate deosebi în mod dramatic pentru copiii care folosesc telefoanele mobile din copilărie, când trupul lor este mult mai sensibil la factorii periculoși, și îl vor folosi pe parcursul vieții lor”, a spus autorul studiului Igor Yakymenko la NYDailyNews.com.

Urmăriți mai multe știri despre radiații la Radiation.news .

Sursele includ:

NaturalBlaze.com

Data.ANFR.fr

ScientificAmerican.com

NYDailyNews.com

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Se stie foarte bine de pericolele ce le genereaza toate frecventele de peste 30Mhz (megaherzi) inca din anii 50. Ganditiva ca un releu de telefonie care nu are putere de peste 50W la frecventele lor de 900Mhz si 1300Mhz este echivalentul statiei de radiodifuziune de la Tancabesti care are catevva mii de Vati dar care este la o frecventa in jur de 1.6Mhz.Banii care ii ruleaza sunt de oridinul miliardelor de euro si pot falsifica orice, chiar si existenta noastra. Nu se vor da inapoi de la nimic sa ne distruga atata timp cat noi plecam capul si aprobam orice minciuna intinsa pe tava ca “adevar”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE