FLORIN BARBU în direct la realitatea tv

iul. 3, 2017 6955 1 http://bit.ly/2HcNMTd

Înregistrare din 2 iulie 2017

Înregistrare din 3 iulie 2017: Jocuri de Putere.

Aflat pe platoul emisiunii Jocuri de Putere, tatăl celor doi copii luați de statul britanic și dați spre adopție unui cuplu gay din Regatul Unit, Florin Barbu, susține că micuții au fost luați din grija lui pentru că nu se înețelgea bine soția, certurile dintre cei doi fiind minore. Totodată, bărbatul se află în greva foamei de 16 zile, în speranța că această măsură îi va aduce copii înapoi.
”Cei de la Social Service au intervenit și spus că ne vor ajuta cu parenting, cu tot ce e necesar. Făcând aceste lucruri, era în zadar. Scopul lor era să dea acei copii în adopție. Eu aflasem la jumătatea procesului că voi pierde. Pe perioada aceasta am fost lăsat să-mi vizitez copiii o oră pe săptămână. În decembrie am pierdut procesul. După proces, copiii plângeau”, a spus bărbatul înlăcrimat.

Florin Barbu susține că în prezent se luptă cu ”morile de vânt”, adică el nu a putut să își recupereze copii indiferent de modalitatea de atac pe care a utilizat-o.

”Eu mă lupt acum cu morile de vânt. Orice am făcut, în acești trei ani de zile nu am reușit. Copiii mei sunt tot acolo. Am primit sute de promisiuni. Nu am fost lăsat să vorbesc cu copiii mei la telefon. Am cerut ambasadorului Marii Britnaii să vorbesc cu ei la telefon”, a continuat omul care se află în cea de-a 16-a zi de grevă a foamei.

”În acea perioadă nu ne înțelegeam bine și au considerat că copiii sunt mai mult în siguranță cu ei. Ei au spus că divergențele dintre mine și soție afectează copiii”, a mai adăugat bărbatul.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
cuvinte cheie:
articole asemănătoare
Trackbacks/Pingbacks
  1. FLORIN BARBU IESE din GREVA FOAMEI (după 31 de zile) și CONTINUĂ LUPTA pentru salvarea copiilor săi dați spre ADOPȚIE ILEGAL și ABUZIV - OrtodoxINFO - 21 iulie 2017

    […] FLORIN BARBU în direct la Realitatea TV la Jocuri de Putere (3 iulie 2017) […]

Scrie un comentariu

Scroll Up