X

UDMR vrea INTERZICEREA ocuparii de functii locale de catre NATIONALISTII ROMANI ce se opun invaziei musulmane sau care au ceva de comentat impotriva culturii LGTB

de null
https://static.actualdecluj.ro//uploads/2017/06/tene-1.jpg

O petiție a fost depusă în primăvara anului la Primăriei împotriva lui Ionuț Țene, pe atunci funcționar în cadrul Biroului de Învățământ Cultură al Primăriei. Prin aceasta se cerea primarului Emil Boc să verifice activitatea sa publicistică în contextul în care ar deține un site naționalist-extremist. În plus, edilului i s-a cerut să oprească orice înscăunare a lui Țene în funcția de conducere a respectivei structuri în care activează, după ce vechiul șef s-a pensionat.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Între timp, Primăria a organizat concurs pentru ocuparea postului de conducere al Biroului Învățământ Cultură, concurs la care a participat doar Ionuț Țene și pe care l-a și promovat. Acum, șeful UDMR Cluj, deputatul Csoma Botond a anunțat că a depus o petiție la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării prin care contestă concursul organizat și faptul că Țene a ajuns să îl promoveze în contextul viziunilor sale extremiste.

„Am depus o petiție la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării privind organizarea și desfășurarea concursului pentru postul de șef al Biroului învăţământ, cultură, culte, sport, societate din cadrul primăriei municipiului Cluj-Kolozsvár-Klausenburg, în urma căruia, Ioan Vasile Țene, unicul candidat pentru postul respectiv, a ajuns în această funcție. Este inadmisibil ca într-un oraș care tinde spre un dialog intercultural, o asemenea persoană cu vederi extremiste, care a proferat nenumărate jigniri la adresa minorităților naționale, și a făcut apologia Gărzii de Fier și a mareșalului Antonescu, să ocupe un asemena post. Voi discuta cu specialişti în domeniu şi vom lua în considerare şi posibilitatea promovării unei acțiuni în contencios administrativ”, a anunțat deputatul Csoma Botond.

Deputatul a precizat pentru Actualdecluj.ro că este inadmisibil ca atunci când faci un concurs pentru ocuparea unui post de importanța celui de la Învățământ-Cultură să nu ai în vedere și criterii legate de conduita celui care îl va ocupa.

„La ce să mă aștept de la o persoană care a făcut afirmații ofensatoare nu doar la adresa maghiarilor, ci și la adresa evreilor sau minorităților religioase? Normal că va fi părtinitor, fiind o persoană cu vederi extremiste ca, în noua funcție are un cuvât de spus asupra evenimentelor culturale organizare în oraș, dar și a sprijinului financiar de la Primărie către diverse organizații culturale. E aberant să avem ca decident un om care face apologie Gărzii de fier și organiza marșurile Noii Drepte la Cluj. În plus, îmi miroase a concurs cu dedicație, el fiind singurul concurent”, a mai adăugat Csoma.

Ionuț Țene a afirmat că nu vrea să comenteze inixtiunile politice în actul administrativ, cu referire la petiția depusă la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. El a spus că nu se consideră o persoană extremistă, că i s-a pus o etichetă care n-are nicio legătură cu realitatea și că site-ul său nu conține decât materiale morale și culturale privind Clujul.

„Nu sunt membru noua dreaptă, n-am nicio legătură cu el. Mi s-a pus o etichetă și se fac acuzații fără fundament care se tot repetă. În calitatea de șef Birou, nu director, nu șef serviciu, o să-mi fac treaba corect din punct de vedere administrativ. Asta e tot ce vreau să spun. Nu vreau să comentez inixtiunile politice în actul administrației publice”, a mai adăugat Țene.

Primarul Emil Boc nu răspuns la obiect la petiția depusă în martie la Primărie împotriva lui Țene (atunci cu peste 700 de semnături), ajunsă acum la 800 de semnături. Doar a menționat că se va organiza concurs.

Ionuț Țene este funcționar public în cadrul primăriei și deține și site-ul napocanews.ro, site pe care a publicat numeroase articole instigatoare la ură împotriva minorităților etnice, comunităților religioase, sau sexuale, după cum explica inițiatorul petiției, Istvan Szakats.

 

“Țene Ioan Vasile este inspector de specialitate al Biroului învățământ, cultură, culte, sport, societate din cadrul primăriei Cluj-Napoca și director editorial al controversatului site de știri Napoca News. În scrierile sale, Țene Ioan Vasile dezinformează în mod voit opinia publică înfierând grupuri etnice și religioase ca inamici ai statului și poporului român și se alătură în repetate rânduri valorilor promovate de organizația fascistă Garda de Fier și de Ion Antonescu. Conform Legii nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici, funcţionarii publici au obligaţia să se abţină de la orice faptă care ar putea aduce prejudicii persoanelor fizice sau juridice ori prestigiului corpului funcţionarilor publici. În ciuda prevederi legale citate, Țene Ioan Vasile este de ani de zile funcționar public în cadrul Primăriei Cluj-Napoca, din vremea lui Gheorghe Funar”, se arăta în petiție.

 

De asemenea, în sprijinul solicitării, s-au oferit și citate de pe site-ul napocanews.ro, scrise de funcționarul Țene:

 

“Pentru mine e o datorie morală, ca istoric şi conducător al comisiei de înălţare a statuii lui Ion Antonescu la Cluj-Napoca din 2000, să repun în coordonatele istorice ştiinţifice contribuţia militară a mareşalului la apărarea creştinătăţii şi civilizaţiei europene, dar şi ca să se respecte o hotărâre de restaurare a memoriei acestui mare conducător de oaste românească”.

“Târgu Secuiesc este un fel de cartier Molenbeek din Bruxelles, unde autoritățile statului nu au access și unde elementele teroriste sau extremiste sunt protejate și integrate într-o comunitate de tip enclavă”.

“Pe 15 martie 2016 secuii își vor proclama autonomia maghiară în secuime”.

“Criza refugaţilor e de fapt o INVAZIE musulmană organizată”.

“cultura LGTB care transformă anormalul într-un normal intolerant agresiv”

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

  1. Mari CURVE ăștia de la UDMR!

    Cum se face că, de datat asta, REFUZĂ să bea apă după Orban din Ungaria, care este contra invaziei musulmanilor?!

    Ce zice Istvan Szakats?
    Pentru simplu fapt că ești patriot și naționalist, așa cum ar fi normal ca orice român să fie, DIN FIRE… nu neapărat afiliat unui partid sau unei organizații care aduce-aminte celor care dorm, ce-nseamnă să fii patriot, naționalist, aceștia sunt fiind băgați la categoria FASCIȘTI, care înseamnă ALTCEVA?!

    Istvan ăsta, e rău-voitor, de rea credință, aruncând direct cu pietre în Ionuț Țene, umflând vini închipuite , pentru a-și justifica ticăloșia și minciuna, de care e conștient, dar nu se lasă, pentru că mustește de ură când vine vorba despre români patrioți, apucăturile UDMR-știlor, gen GIGI-CONTRA, probându-se a nu știu câta oară, din dorința aprigă de-a nu a nu se mai auzi vorbindu-se românește, de a nu mai fi ocupate de români, ci numai de ei!

    Probabil că le-a promis cineva Transilvania, și-atunci SE OBRĂZNICESC și mai tare!
    Să nu uităm că le umflă-n pânze toți politiicenii care-au făcut TROC CU ACEȘTI TRASEIȘTI întotdeauna, pentru a fi/rămâne LA PUTERE!

  2. Piticul odios de Boc, nu zice nimic?
    Cât de mic trebuie să fii, să nu dai curs legal unei petiții?!

  3. Bine-a menționat:

    “Târgu Secuiesc este un fel de cartier Molenbeek din Bruxelles, unde autoritățile statului nu au access și unde elementele teroriste sau extremiste sunt protejate și integrate într-o comunitate de tip enclavă”.

    “Pe 15 martie 2016 secuii își vor proclama autonomia maghiară în secuime”.

    “Criza refugaţilor e de fapt o INVAZIE musulmană organizată”.

    “cultura LGTB care transformă anormalul într-un normal intolerant agresiv”

    Nu s-a desființat Consiliul ăsta al Discriminării în care la butoane era tot un udmr-st?!
    Eu știam că da!

    Faptul că-s plini de cultura LGBT, deduc că au ȘI asemenea apucături!

    Faptul că nu protestează cu aceeași vehemență ȘI împotriva invaziei musulmane, înseamnă că vor UN VIOL ÎN GRUP, cine știe…..

  4. Una peste alta, dovedesc că-s PROGRESIȘTI ONG-ști, după mutra și cultura lui SOROȘ!

    Ei promovează invadarea Europei cu musulmani, LGTB-ul, vrând să distrugă creștinismul (în general) , fibra ortodoxă (în particular), prin legiferare!

  5. Ia să postez și-aici, documentarul despre invazia musulmană:

    Cu portile deschise – refugiatii musulmani ucid Europa
    https://www.youtube.com/watch?v=L7R-GUQHN9w

    Grecia, Atena. Imagini din port, cu o mare de refugiați.

    Altă filmare cu cei care au intrat în Germania.
    Germania, va trebui să suport o multiplicare a refugiaților spre sfârșitul anilor 2015, de circa 1,5 milioane de persoane.
    Nu este exact un fenomen biblic, dar cu siguranță este un adevărat exod biblic.

    Emigranții au fost blocați în gara Budapesta, iar acum mărșăluiesc sute de kilometri spre Germania, ceea ce ei văd ca și țară promisă.
    Cealaltă față a tragediei este cum va schimba acest lucru fața Europei.
    Emigranții orientali, au invadat déjà Europa de decenii. Dar liderii lor continuă să nu le pese.

    LESVOS, GRECIA

    -Suntem speriați, suntem în pericol în fiecare zi, fiecare minut, INTRĂ ÎN CASE, IAR POLIȚIA…vor să se ucidă între ei.
    Trebuie să faceți ceva. Cineva trebuie să ne protejeze.
    SUNT ÎN CASELE NOASTRE!
    Aici, NOI SUNTEM VICTIME, NU EI!
    Noi, trebuie să trăim așa cum am făcut întotdeauna.
    Noi avem viețile noastre, dar ei ni le-au luat.
    NU noi suntem în război, ci ei sunt!

    EI TREBUIE SĂ PLECE, MAI DEVREME SAU MAI TÂRZIU!
    ORAȘELE, NU SUNT UN LOC PENTRU OAMENI CA EI, spune o grecoaică speriată tare, în timp ce sunt filmări cu imigranți care zici că-s maimuțe turbate, coborâte din copaci – invadează, distrug, urlă, bat/se bat cu furie, cu ură!

  6. CE SPUN MAIMUȚELE IMIGRANTE, INVADATOARE, CU TUPEU:

    -Ei speră să fim morți!
    Au pierdut fertilitatea lor!
    Și acum o ”caută” printre noi”
    Și noi le-o vom da! Spune un nenorocit de-al lor…
    -Vom face să se nască fii cu femeile lor!
    În timp ce spune asta, arată bebeluși ținuți pe mâini sus, spre a fi filmați.

    Prindeți…refugiații! Cât de curând îi vom prinde pe toți, în numele viitorului Califat!

    (Deci, în mintea maimuței jihadiste, NOI, ALBII SUNTEM REFUGIAȚI!)

    Arată filmări cu maimuțele coborâte din copaci, puse pe căpătuială, pe jaf!
    -Banii! Banii! Banii!
    -Unde mergem? În Germania! Germania!

    Între timp, arată filmări cu invadatorii care sparg, aruncă cu pietre, cu fumigene, aleargă, răstoarnă, scandează, bat albi (femei și/sau bărbați, cu sălbăticie), incendiază…și NU SE SPERIE DE NICIO FORȚĂ DE ORDINE A NICIUNEI ȚĂRI!

    Tot mai mulți oameni, au început să pună aceeași întrebare esențială: DACĂ GUVERNELE ACTUALE CONTINUĂ SĂ FACĂ PE PLACUL LOR, CÂȚI ADEVĂRAȚI GERMANI VOR RĂMÂNE ÎN GERMANIA DUPĂ 5, 10, 20 DE ANI?

    CÂȚI ADEVĂRAȚI FRANCEZI VOR TRĂI ÎN FRANȚA?

    CÂȚI ENGLEZI VOR SUPRAVIEȚUI ÎN ANGLIA?

    Scriitorul francez RENAUD CAMUS a definit fluxul de emigranți, ”MAREA ÎNLOCUIRE”, și afrimă că este unul dintre evenimentele cele mai colosale pentru Franța, din sec.al 15-lea, până azi.

    Păcăliciul ordinar, NICOLAS SARKOZI: Care este obiectivul? OBIECTIVUL ESTE DE A ÎNVINGE PROVOCAREA U.E. PRIVIND CĂSĂTORIILE INTER-RASIALE.
    NU ESTE O ALEGERE, ESTE O OBLIGAȚIE.

  7. Dacă Republica nu se mișcă de bună-voie, atunci Statul, va trebui să forțeze prin măsuri extreme.
    Trebuie să ne schimbăm, deci ne vom schimba!

    REPORTER: Probabil, nimeni nu-și imagina, doar cu 20 de ani în urmă, că populația franceză nativă, ar fi devenit o minoritate în țara lor.
    Londra, a devenit total multi-etnică, în așa fel că englezii de culoare albă, sunt în minoritate.

    Familiile albe din Birmingham, foarte curând, vor deveni un grup minoritar PENTRU PRIMA DATĂ, DE LA ÎNCEPUTURI.
    Partea de populație care are o creștere majoră în țară, este cea musulmană.
    Creșterea fără pauză a nașterilor musulmane, schimbă scenariul politic European.

    EMRAN, se va găsi foarte curând în situația de a înlocui legile Belgiei, cu Legea Sharia, care va include: amputarea mâinilor pentru furt, lapidări pentru adulter, și condamnare la moarte pentru homosexuali.

    (Ce zoofili și/sau incestuoși ipocriți! Cei care nu au bani să se căsătorească, fac sex cu animale, inclusiv cu surorile lor – oral și/sau anal, ca să le păstreze virgine când se căsătoresc.)

    Una dintre maimuțe: Dacă vor să ne combată sau să facă ceva de acest fel, nu știu! Pot măcar să înceapă să se căsătorească cu patru femei, și să aibe o duzină de copii.
    Începeți așa și poate aveți ceva speranță, dar nu sunt sigur.

    Ceva în particular odată cu emigrarea musulmană, a adus în Norvegia ceea ce unii o numesc ”o epidemie de violuri”.
    Statisticile publicate de curând de către poliție, demonstrează că, doar în capitala Oslo, 100% dintre violurile făcute de străini, au fost făcute de emigranți, NU bărbați occidentali și, 9 din 10 femei, victimele lor, sung femei norvegiene.

    O reporteriță tânără, dar tembelă: Mărșăluiesc cu această paradă gay în interiorul unui cartier majoritar musulman, aici în Stockholm, și frica generală este că, ar putea să producă tensiuni între rezidenți și demonstranții paradei.

    O lesbiană cu stea comunistă în frunte: Care ar fi provocarea? E o provocare împotriva populației musulmane care locuiește aici.

    -Plecați, plecați de-aici!

    ANDERS BORG, ministrul de Finanțe din Suedia, 2006-2014: În practică, America prevede să creeze aceste deplasări pentru noi, EI FAC RĂZBOI, ȘI NOI LUĂM REFUGIAȚII! (pam-pam!)

  8. Națiunile Unite, alertează Elveția că va deveni o națiune de lumea a treia, în doar 15 ani, după Libia și Bulgaria.

    Manipulare ordinară la TV-ul lor suedez, în care sunt băgați copiii să strige fericiți și zglobii, sloganuri de care nu-s conștienți, apoi trupe de muzică, adolescenți, maturi, militari:
    ”Aceasta este țara mea, aceasta este țara ta….
    Sunt așa de fericit să o impart cu tine!
    Țara mea, este a ta!
    Țara mea îți aparține!”

    Apoi o maimuță jihadistă spune răspicat: ”Pentru că nu este altă cale pentru victorie, decât sacrificiul și Jihadul, prin voința lui Allah!”

    Suedezii care nu sunt de accord cu acest plan, riscă să fie exterminați ca rasiști, fasciști sau chiar naziști!
    Sunt filmări înaintea Frontului Revoluționar, care distrug casa unui suspect fascist.
    Este doar unul dintre multele atacuri care a fost filmat și publicat în mod liber, pe internet.

    Răspunsul pentru criticile privind azilul: ”Nazistule, pleacă! Nazistule, pleacă! DACĂ NU REPREZINȚI VALORILE MULTICULTURISMULUI, EȘTI LIBER SĂ PLECI DIN GERMANIA, ÎN ORICE CLIPĂ, DACĂ NU EȘTI DE ACORD!”

    (Adică germanul la el acasă, nu are voie să spună nimic în privința maimuțelor jihadiste!)

    GREGOR GYSI, partidul communist: Trebuie să confruntăm naziștii, mulțumită istoriei noastre dintre anii 1933 și 1945, suntem obligați să tratăm refugiații, într-o manieră cuviincioasă.
    Oh, apropos, în fiecare an, sunt tot mai mulți germani nativi care mor, decât cei care se nasc.
    Este un moment optim și este totul, pentru că germanii nu sunt buni să dea naștere la copii.
    DOAR ASTA, ȘI ESTE UN MOTIV PENTRU CARE DEPINDEM AȘA DE MULT DE EMIGRANȚII STRĂINI…

    (communist cretin și împuțit! Dar ce-ai făcut tu și guvernul mă-tii ca să încurajezi natalitatea?! Asta e rezolvarea?! Toți ăștia ar trebui să fie împușcați!)

    -Nu contează dacă modelul suedez de emigrare, falimentează în mod mizerabil.
    Dacă un străin (unul suedez) vine la Rosengard, nu are curajul să privească oamenii în ochi.

    Pe stradă, un puști suedez este luat crunt la bătaie de către maimuțele jihadiste: Iar cere! ”Ce ai de privit?”

    Cum este prins unul (suedez), îi taie o ureche, îi distrug mașina, îl intimidează, și-i spune: ”Dispari!”

  9. Alt bou!

    -Dacă notele de la școală sunt în scădere, sau crimele în anumite zone au crescut mult, sper că toți aceștia, chiar și cine trăiește în Marea Britanie, reflectează asupra valorilor universale pe care îl reprezintă Ramadanul, asupra contribuției pe care britanicii musulmani îl au în țara noastră.

    Maimuțe jihadiste, bărbații în față, și îmbrobodite cu pancarte, în spate: Bine, U.K., du-te în Infern! Poliția britanică să meargă în Infern!

    O britanică, îmbrăcată în roșu, privind uimită: Nu-mi vine să cred, n-am mai văzut nimic de acest fel!

    Hanovra, Germania

    -Merkel a spus că ”o vom face”. Cum nu? O vom face! Vom face ca să fim uciși toți, o vom face!

    Hitlerista Merkell: Cred că trebuie să fie un semnal important pentru toți, așa cum a spus președintele Wulff, ISLAMUL ESTE O PARTE INTEGRANTĂ DIN GERMANIA.

    Ce strigă maimuțele: Veți fi musulmani! Fii tăi vor fi musulmani! Fiul tău va fi musulman!

    La TV: Un îngrozitor abuz de cel puțin 1.400 de minori, într-o perioadă de cel puțin 16 ani.
    Copiii sunt violați, traficați, bătuți, și câteodată, stropiți cu petrol.
    Toți vinovații, erau de origine pachistaneză.

    Iar oficialul-imbecil englez: Ramadam Mubarak, pentru voi toți.

    Titlul de ziar: ”Germany: 20 million muslims by 2020”

    Lider religios de-al lor: Cu emigrarea islamică în Europa, și cu lipsa de capacitate a europenilor de a se căsători și de-a avea copii, aici, 100 de persoane, vor fi înlocuite cu doar 80.
    10 ani mai târziu, acei 80 vor deveni 60, și cei 60 doar 40, și cei 40, doar după 10 ani, vor fi 10.
    ÎN 20 DE ANI, NICI MĂCAR UNUL DINTRE EI!

    În Parlamentul U.E.:

    NICK GRIFFIN (British Național Party): De atunci, o alianță diabolică de comuniști, capitaliști extremiști zioniști, au planificat în a promova emigrarea și căsătoriile mixte, cu obiectivul ponderat de a ne face să devenim străini, chiar în casele noastre.

  10. Pentru început, emigranții erau definiți ”muncitori străini temporari”, apoi au devenit un ”experiment multicultural”, apoi din nou au fost numiți ”refugiați”, apoi ”răspunsul la populația în scădere”, scuze diverse, DAR ACEEAȘI MINCIUNĂ!

    ADEVĂRATUL SCOP, ESTE MEREU ACELAȘI: CEL MAI MARE GENOCID DIN ISTORIA UMANĂ.

    -Ar trebui să vă fie rușine de acești termeni rasiști și xenofobi.
    Este o adevărată poziție politică, sau doar urli? Întreabă o tembelă.

    NICK GRIFFIN: Tu ești cea care urli, pentru că, evident, adevărul lovește!
    Am o propunere constructivă pentru a ajuta acei săraci din Africa care cer azil.
    Da, făceți-i să înțeleagă că nu pot să vină AICI!
    Așa, nu vor mai încerca să vină pe mare și să se înnece în masă, iar cel mai bun mod, este de a tăia ”priza” bărcilor în țările lor, în așa fel ca ei să poată trăi în țările lor, și la fel noi, europenii. Mulțumesc!

    Același lider jihadist: Cu timpul, Europa va deveni un Unic Stat Islamic, care va ști doar să spună: ”Este un singur dumnezeu, Allah, și Mahomed este mesagerul său!”

    Școala Bolton, U.K. (arată multe fete îmbrobodite, mergând în șir indian)

    Iar în Germania, ce ”cântă” imbecilii abia veniți: ”Allah să-i facă orfani pe copii lor! Fie ca Allah să dea probleme femeilor lor! Allah aduce victorie islamului, în orice loc! Allahu Akbar!”

    Frankfurt, Germania

    O armată de maimuțe îmbrâncindu-se spre trenuri, metrouri.

    Altă filmare, cand au coborât din tren, și aruncă în polițiștii de frontieră cu apa și mâncarea care li s-a livrat, din milă pentru niște maimuțe turbate, ca ei!

    Strigă ca demenții: NU! Mergem în Germania!

    În timp ce câțiva rezidenți, abia au ajuns din conflictele din Siria, mulți sunt din Afgan, Senegal, Albania, Pakistan și Bangladesh.

    -Aici ne-am plictisit mult. Putem doar să mâncăm, să dormim, să folosim internetul care este lent! Ese foarte rău!

  11. Salzau, este un sat mic, de doar 36 de locuitori, în provincial Holstein, Elveția.
    Guvernul, a impus azil, pentru 320 de imigranți în castelul comunității, care este gol.

    -Perimetrul, este majestuos. Dar probelma este că nu avem nimic de făcut aici, ne-am plictisit.
    Avem nevoie de ceva activitate, trebuie să știm care este viitorul nostru.

    -Această hrană, nu este bună, nici măcar pentru un căine! Această hrană, este pentru femei.

    Un altul, aruncând scârbit la gunoi o sticlă: Suc de fructe, cu 15% zahăr!

    Acesta este un refugiu sirian, care se plânge cu privire la conținutul proviziilor lor, pentru a supraviețui.
    Din cauza protestelor, Baviera, va plăti emigranții în mod correct, începând cu luna ianuarie.

    -Vreau banii, pentru că vreau să fumez, și să-i trimit mamei mele, în Siria.
    Emigranții, fac un sit, și refuză să meargă la un Centru de Primire.

    -Persoane din Croația, mi-au spus că aici este frumos, frumos, și o frumoasă primire. Mergem în Germania, pentru că banii lor sunt foarte buni.

    Voci pentru refugiați (concert)!
    Astăzi, pe scenă – CONCHITA WURST!

    – Încercați să ne ajutați, avem condiții foarte rele. Noi, murim, mumim! Vă rugăm! Suferim mult!

    -Vin din Ghana, sunt din Ghana!
    Aici sunt mulți alții, sunt mulți aici!
    Venim din toată Africa, din Gambia, de la Coasta Azura…

    -Veniți, veniți…este rău, rău…spune unul dintre ei, invitând cameramanul într-unul din corturile de campanile.

    -Apă, aici este apă, nu este bine!

    DONALD TRUMP: ”Observ această migrare și văd persoane, toți sunt bărbați, majoritatea sunt bărbați și sunt într-o formă perfectă, aceștia sunt tineri puternici.
    AJUNG AICI, CU O PRIVIRE DE SOLDAȚI, DE NOI RECRUȚI.

    Priviți, Europa va trebui să gestioneze tot, dar va fi dezordine în Germania; m-am gândit mereu că Merkell este un mare lider, dar, CEEA CE FACE ÎMPOTRIVA GERMANIEI, ESTE TERIBIL! ESTE TERIBIL.
    ARE LOC ORICE TIP DE CONFLICT!

  12. REPORTER: Vreți să spuneți, de a lăsa să treacă refugiații?

    DONALD TRUMP: Da, de a lăsa să treacă toți acești oameni.”

    -Cerem dreptul nostrum de-a rămâne aici!
    Noi am venit, pentru A RĂMÂNE!
    Nu contează ceea ce faceți!
    Democrația voastră este anti-democratică!
    Este doar pentru voi, pentru că sunteți rasiști!

    -NU NE E FRICĂ DE VOI, PENTRU CĂ SUNTEM MAI MULȚI ȘI MAI PUTERNICI DECÂT ÎNAINTE!
    ȘI VOM FI DIN CE ÎN CE MAI MULȚI ȘI MAI PUTERNICI, MÂINE!
    ȘI, VĂ VOM ANIHILA!

    Reporter, MUNICH, GERMANIA: aceasta este ultima lor destinație. Poporul german, femei și copii, s-au ridicat ca să-i aplaude!
    Este extraordinar! Câțiva, le-au dat apă!

    -Bine-ați venit în Germania! Cum vă simțiți?

    YURI BEZMENOV, KGB Defector: Șocul psihologic, când vor vedea în viitor ce societate minunată de egalitate este, și ce înseamnă cu adevărat ”justiție socială”, evident, vor încerca să facă revoluții.

    O PERSOANĂ CARE ESTE DEMORALIZATĂ, ESTE INCAPABILĂ DE-A ABSORBI INFORMAȚII ADEVĂRATE.

    De fapt, nu le spun nimic important.
    Chiar dacă e bombardată de informații, cu probe autentice, cu imagini, cu documente, va continua să le ignore, în ciuda evidenței, împotriva lui.

    Nimeni nu reușeșete să formeze o opinie rațională, în interesul de a se auto-apăra, de a apăra familiile lor, comunitățile lor și țara lor.

    -Germania, niciodată, niciodată din nou! Scandează proștii de ei, simțindu-se vinovați probabil, din pricina celor două războaie mondiale.

    -Viață lungă la trădarea pământului nostru, și-a națiunii noastre!

    -Viață lungă la solidaritatea internațională! Strigă prin porta-voce, copiii germani.

    Pe scenă, alți copii germani: În Atena sau în Africa – albi sau negri, străini sau native, iubim toți copiii, în același fel.

    Într-o școală: 83% din cei 2300 de elevi de-aici, din școală, sunt Rutli, sunt străini.

    -Germanii, stau mereu așezți acolo. Sunte mereu singuri, înțelegi?

  13. Reporter: Cum îi tratați pe ceilalți, pe germani?

    -Urlăm împotriva lor, îi alungăm. (mai iau și niște scatoalce zdravene, după cum se vede din filmări…)

    -Dacă vedem vreunul mergând în mijlocul lor, îl batem.
    CA SĂ NE DISTRĂM. PENTRU CĂ NOI, MERGEM ÎN GRUP.
    Germanii se apără? Nu, sunt lași!

    (arată cum bat un puști alb, îi cară pumni în față și-l iau la picioare și mai aprig, după ce l-au pus jos, la pământ)

    -Ne înmulțim din ce în ce mai mult, foarte repede!

    -Voi, germanii, nu faceți copii îndeajuns! Aveți, maxim doi! Dar noi, facem 7-8. Bine, colega?
    Ne luăm patru soții, și apoi avem până la 22 de copii.
    Deci, ne rugăm la Allah (lăudat fie numele lui), dumnezeul nostru sacru, ca să vă putem să vă ocupăm.

    NU PRIN RĂZBOI, AICI, ÎN GERMANIA, DOAR PRIN NAȘTERE, ÎNAINTE DE TOATE!
    Și-apoi, ne vom căsători cu toate fetele voastre!
    Și fetele voastre, vor îmbrăca Burga musulmană!
    Fata ta, se va căsători cu un bărbat bărbos.

    În mulțime, printre funduri de refugiați și de forțe de ordine, o fetiță blondă, pupă un pui de refugiat și-i înmânează și o pungă, la îndemnul care se aude: ”Sărutări gratis, pentru refugiați!”

    Un adolescent refugiat, strange pe după umeri o blondă, după care, vine un altul și-o sărută!
    Apar niște puștoaice, cu un banner, pe care scrie: REFUGEES, WELCOME! Zâmbind prostește, habar ne-având ce le așteaptă!

    -Aici, am o problemă, aici…jos, arată spre organele sexuale, în timp ce ține țigara în mâna dreaptă.

    -O problemă aici?

    -Da…ale mele sunt foarte mari. Așa de mari (arată cât o mini-minge). Da!

    -…ale tale? Cu adevărat.

    -Doctorul mi-a spus: ”Fă sex cu oricine, și orice lucru”.

    -Sunt 400 de persoane în campusul nostru, bine?
    Cum pot să fac ca să aduc o fată aici?
    Ar putea fi așa: ”Să fac sex, de 400 de ori?” se-ntreabă retoric maimuța, scârpinându-se în vârful capului…adică, dacă i-ar FACE pe toți cei 400, din campus.

  14. -În campusul universitar din Madgeburg, o fată de 19 ani, a fost atacată în această dimineață, la ora 4, violată foarte violent.
    Din păcate, nu am reușit să interogăm fata, pentru că este încă în spital, pentru rănile sale.
    Acesta este al 4-lea caz (în acest oraș), în doar câteva săptămâni.

    La începutul lui octombrie, o femeie de 24 de ani, a fost violată foarte brutal, într-un cimitir.
    Cu două săptămâni în urmă, două fete de 19 ani, au fost atacate.

    REZIDENȚII LOCALI, SUNT TERORIZAȚI.

    Legătura dintre aceste violuri și acești oameni, poliția îi caută.
    Au fost descriși doi martori, bărbați de 30 de ani, cu un aspect ce provine din sud.
    Chiar dacă le expui informații reale, nu poți să le schimbi percepția de bază, și logica care stă în spatele comportamentului lor.

    Arată cum, proștii de nemți (de la copii, adolescenți, tineri și maturi, așteaptă-n noapte autocare cu emigranți, primindu-i cu pancarte, baloane, floricele și zâmbete).

    YURI BEZMENOV, KGB Defector: Vor continua să nu te creadă, până când vor primi un șut în șezut, reversul.

    La TV: În Cremnitz, o fetiță de 7 ani, se juca cu bicicleta ei, în această după-amiază. În parc, a fost oprită de un om necunoscut. Chiar aproape de acest parc, omul a imobilizat-o și i-a luat bicicleta, iar apoi a violat-o! Avea 7 ani.
    Mama ei era aproape, dar nu și-a dat seama, decât după ce fetița a început să alerge, plângând.

    -Fetița a vorbit de un om cu aspect din sud, ”nord-african”.

    O super-imbecilă, evreică jegoasă, cu ochi beliți de maimuță – BARBARA LERNER SPECTRE, Founder, PAIDEIA Sweden:
    ”EUROPA ÎNCĂ NU A ÎNVĂȚAT SĂ FIE MULTICULTURALĂ. ȘI CRED CĂ VOM FI NOI PARTE DIN ACEA SCHIMBARE CARE TREBUIE SĂ IA NOTĂ.
    EUROPA, NU VA RĂMÂNE ACEA SOCIETATE MONOLITICĂ CU CARE S-A OBIȘNUIT ÎN ULTIMUL SECOL.
    NOI, EVREII, VOM DEVENI CENTRUL ACESTEI REALITĂȚI.
    ESTE O TRANSFORMARE ENORMĂ PENTRU EUROPA.
    TRANZITEAZĂ LA O SOCIETATE MULTI-CULTURAĂ, ȘI NOI, EVREII, VOM FI INVIDIAȚI PENTRU ROLUL NOSTRU DE LIDERI.
    DAR, FĂRĂ ACEST ROL DE LIDER ȘI FĂRĂ TRANSFORMARE, EUROPA NU POATE SĂ SUPRAVIEȚUIASCĂ.”

    Cine-o fi pus-o să moară de grija europenilor pe ea, sau pe liderii lor care-i mănâncă-n cur ca pe maimuțe?! Deci, după spusele nebunei ăsteia, ea – afirmă sus și răspicat că evreii sunt implicați DIRECT, ca ”centru al acestei realități” care se desfășoară sub ochii noștri, pentru a subjuga rasa albă, de-a-o CORCI, de a fi violată, marginalizată, total transformată în nici 20 de ani!
    DECI, DUȘMANII RASEI ALBE, ÎMPOTRIVA EUROPEI, SUNT EVREII!
    NU FIȚI PROȘTI, ȘI VEGHEAȚI!

    Sfârșit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button