2:31 am - marți, 25 iulie, 2017

VIDEO: Ați auzit de bulgarul DOBRI DOBREV (103 ani)? CÂT DE DEPARTE SUNTEM …

Iun 28, 2017 10260 vizualizări 1 comentariu goo.gl/aKJEc2

Scena care incepe la minutul 2:34 m-a zdrobit:

Dupa cum spunea Parintele Arsenie Papacioc:

Apoi, nici nu ştii că acela pe care îl ajuţi poate să fie Hristos. El nu întinde mâna să-i dai. El întinde mâna să-ţi dea împărăţia cerului şi tu nu observi. Şi, de regulă, oamenii caută bănuţul cel mai mic. Fraţii mei, ţineţi minte: cerşetorii sunt personaje biblice! Ai trecut pe lângă mântuirea ta aşa de uşor! Şi mai grozav, l-ai dispreţuit pe cerşetor!

Dobri Dobrev este un batran crestin ortodox din Bulgaria. Pentru faptele lui minunate, el a ajuns sa fie cunoscut drept un „cersetor pentru Hristos”, din banii primiti de la credinciosi el ctitorind si ajutand manastirile si bisericile ortodoxe.

 

evomag.ro%20.
Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
f64.ro%20
articole asemănătoare
SINAXA NAȚIONALĂ ANTI-ECUMENISTĂ


Un comentariu la “VIDEO: Ați auzit de bulgarul DOBRI DOBREV (103 ani)? CÂT DE DEPARTE SUNTEM …”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Minte simpla de femeie
  # 28 iunie 2017 at 22:43

  Este SFANT!!!
  Iara noi,ne dam credinciosi si blatanti dar in realitate suntem niste cacaciosi pentru gandurile rautacioase,limba vicleana,grabnica judecata si nemilostivirea pentru aproapele.Ce daca vedem si tigani cersind pe la portile Bisericilor,sunt unii(asa zis crestini ) mai inflacarati carele sunt gata sa ii bulgareasca si cu pietre,luandu-si dreptatea in pumni.Bravos fratilor,ca luati voi locul Mielului si urcati pe tron „judecand pe sarac si pe sarman”.Stiti pilda boierului despre care povestea Parintele Cleopa?
  Era odata un bogat ce se milostivise de un cersetor,caruia ii daduse o haina de mult pret,insa a doua zi cand l-a revazut nu era imbracat cu ea.”Probabil a vandut-o si a baut banii”isi zise.Mult se mahnea in sufletul sau dar fiind foarte credincios,Dumnezeu nu l-a lasat nemangaiat,iara seara dupa ce a adormit,L-a visat pe Insusi Mantuitorul imbracat cu haina aceea:”Ce te mahnesti fiule,pentru haina ce ai daruit-o acelui sarman,iata acum vezi?El nu o poarta insa Eu,o port.Uite pe umerii Mei!”
  Iata,acest Sfant,ne rusineaza pe toti,iar cand vom vedea ce comori a strans el acolo unde inima nu s-a suit,a noastra va fi ticalosia!!!+Miluieste Doamne,poporul Tau si binecuvanteaza mostenirea Ta!

 2. top-shop.ro%20
Scrie un comentariu