X

Ce mai pun la cale și noi nu știm? / SUA: Administrația Federală de Gestionare a Situațiilor de Urgență (FEMA) anunță că o FURTUNĂ SOLARĂ masivă ar putea  afecta rețeaua electrică, deteriorând panourile solare

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

FEMA (Administrația federală de gestionare a situațiilor de urgență) se pregătește pentru o furtună solară masivă, care ar fi atât de puternică, încât ar doborî rețeaua electrică.

Observăm că scenariul rar, dar totuși „cu mari consecințe” are „potențial de impact catastrofal asupra națiunii noastre și asupra capacității FEMA de a interveni”.

Potrivit unor documente FEMA nepublicate obținute de organizația Government Attic, o bază de date FOIA (Freedom of Information Act – Organizație prinvind libera circulație a informației) și o organizație non-profit, Departamentul Agenției de Securitate Internă a stabilit odată un plan de dezastru pentru apariția unei alte „super-furtuni” geomagnetice ca ceea ce a avut loc în 1859.

Atunci, soarele a aruncat un spațiu un val uriaș de plasmă magnetizată. Ejecția de masă coronară (CME), rudenia unui val solar masiv, a parcurs cele 93 milioane de mile dintre Soare și Pământ în doar 17,6 ore. Astăzi, este cunoscut ca Evenimentul Carrington și este recunoscut drept cea mai mare furtună geomagnetică din istoria meteorologiei spațiale înregistrate.

Nici o altă furtună nu s-a apropiat de viteza sau de magnitudinea sa. Când valul infernal de particule accelerate a sosit la 1 septembrie 1859, perturbațiile magnetosferei pământești au fost atât de mari încât comunicațiile telegrafice din Europa și America de Nord au luat-o razna. Săreau scântei din infrastructura telegrafului și aparatele au fost atât de inundate de curent electric, astfel încât operatorii au putut transmite mesaje în timp ce erau deconectați de la baterii. Chiar si busolele se agitau iar aureolele strălucitoare au fost văzute până și mai la sud, cam până în Caraibe.

Dar asta nu înseamnă că guvernul prost echipat nu se pregătește pentru ceva inevitabil, de fapt, ei se pregătesc. În ciuda capacității noastre superioare de a anticipa aceste evenimente, mizele sunt cu mult superioare într-o lume modernă, hiper-conectată. FEMA prezice că o furtună geomagnetică de această intensitate ar fi „o catastrofă cu mișcare lentă”. Evenimente meteorologice spațiale se întâmplă tot timpul și multe sunt inofensive. De exemplu, un eveniment care provoacă deconectări pentru comunicații radio, furtuni de radiație solară și furtuni geomagnetice ar fi anormal, totuși perturbatiile  asupra rețelei electrice și comunicațiilor ar limita sever capacitatea FEMA de a răspunde la o criză de nivel național.

În termen de 20 de minute de la apariția CME, FEMA estimează că 15% din flota de sateliți ar fi pierdută din cauza deteriorării panourilor solare.

Radiațiile solare de la inevitabila furtună vor deterriora panourile ca și când acestea ar fi fost „expuse de la 3 la 5 ani radiațiilor”, degradând sateliții mai vechi până la punctul de inoperabilitate.

Sateliții de pe orbita inferioară, cum ar fi Iridium și Globalstar, ar putea fi mai puțin afectați. Serviciile de telefonie mobilă ar fi suspendate, iar pierderea capacităților GPS ar putea complica operațiunile FEMA .

– Motherboard

Dacă ar lovi o furtună de asemenea magnitudine, guvernul nu ar mai putea face prea multe. Și, bineînțeles, aceasta ar fi ocazia perfectă de a aduna mulțimile pentru o excursie la o tabără FEMA. Indivizii ar trebui să se unească împreună pentru a ajuta la restabilirea rețelei de energie, dar ar fi nevoie de ceva timp. Cei din regiunile puternic populate ar fi loviți cel mai tare și evacuarea a peste 100 de milioane de oameni ar fi imposibilă, și chiar dacă s-ar putea, nu ar exista o regiune neafectată pentru a trimite acei rugiați – în afară de lagărele FEMA.

Pregătiți-vă, pentru că simpla existență a acestui document guvernamental ar putea însemna că există ceva ce nu știm.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Cine stie, de pe sursa: “Authored by Maco Slavo via SHTFplan.com,”
    SHTFplan asta pare un site neserios.

  2. Nu intamplator, FEMA de la americani este exact acelasi lucru cu ISU de la noi (care organizeaza evenimente gen Colectiv / bohemian grove romanesc sau altele). Deci institutii similare, din tari diferite, care au activitati foarte similare!…

    Furtuna aia solara, grava si incredibila, care ar putea sa ne paralizeze etc. si bla-bla, daca nu ar fi doar o simpla reeditare a povestii cu drobul de sare, ar putea sa fie un eventual atac HAARP sau cu EMP, care ar putea avea efecte de genul celor descrise!…

    Eu cred ca pamantul este plat! Deci… nu sunt 93 de miliarde de km pana la soare ci mult mai putin.

    Sa nu uitam ca celebrul Jules Verne, parintele genului SF, era tot mason! Deci le plac SF-urile si le place sa inventeze povesti si universuri si sisteme solare si calatorii “de la pamant la luna” etc. (desi pamantul este plat)

  3. Pentru STOP RFID ( Viorel Ghica )

    Am urmarit filmuletul cu simbolistica si canibalismul… Un pic cam greu de digerat, arata lucruri cam dure… dar in acelasi timp ma ajuta sa inteleg mai bine niste chestii… pe care pana acum le intelegeam doar in parte! De exemplu elita oculta are o foarte mare ravna pentru diavolul, pe care ei il slujesc! Din ravna asta mare, ei doresc foarte mult ca intreaga omenire SA SE INCHINE tot diavolului, eventual fara sa realizeze ca se inchina. Pentru exact scopul asta au inventat industria muzicala (la inceput nu exista o industrie; mai erau banchete si concerte de opera (compuse de compozitori masoni) dar acolo participau oamenii cu vaza, nu poporul larg, oamenii de rand; acum tot omul are televizor se uita la MTV sau alte canale de-astea, la topuri, asculta “ce se asculta”, fredoneaza ritmuri tribale, satanice, crede ca e doar simpla muzica…). Dar nu doar industria muzicala…

    Conturez putin: nu prea intelegeam ce i-a apucat dintr-o data pe cei de la Pepsi sa “experimenteze” noi gusturi, folosind …FETUSI UMANI!! Parea absurd! De ce nu experimenteaza cu alte chestii? Sunt atatea si atatea nebunii pe care le puteau incerca, de ce le-a “casunat” doar pe fetusii umani? Ei bine, filmuletul pe care l-ati postat pe Youtube aduce mari lamuriri in directia asta: CANIBALISMUL este ritual satanic, practicat de elita oculta!! Vor sa practicam si noi, de fiecare data cand bem Pepsi!! (chiar fara sa ne dam seama ce facem…)

    Evident, eu nu am mai baut deloc Pepsi din clipa in care am auzit de chestia cu fetusii umani! Mai tarziu m-am imbolnavit de colon iritabil si nu mai pot sa beau deloc bauturi acidulate si nici neacidulate (sucuri). Deci nu mai beau nimic: nici Cola, nici altele!…

    Dumnezeu sa ne fereasca sa participam la lucruri de-astea obscure! Eu nu vreau sa iau parte la astfel de nebunii, nici macar fara stiinta! Daca e ceva ce trebuie descoperit, Dumnezeu sa-mi descopere si eu ma voi feri! (nu voi mai consuma)

    Tot din acel video al dvs., acea imagine cu fetitele care mananca din WC m-a facut sa ma gandesc la a noastra …ApaNova, care au facut statii de “filtrare” a apei, unde apa de la WC-uri ar fi curatata si apoi…. unii cred ca este deversata in mare (intai in Dambovita, apoi in Dunare, apoi in Marea Neagra). Dar eu cred ca este pompata inapoi spre robinetele noastre!! Eu m-am si imbolnavit de la apa pompata de ApaNova!! Sunt ani de zile de cand nu am mai baut de la robinet… Beau apa plata de la supermarket ca aia macar mai e filtrata!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button