X

Germania ii DESPAGUBESTE pe HOMOSEXUALII condamnati la inchisoare: 1.400 euro pentru fiecare an dupa gratii

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Barbatii gay condamnati penal in Germania in baza unei vechi legislatii impotriva homosexualitatii urmeaza sa fie reabilitati si despagubiti, relateaza CNN.

Paragraful 175, care incrimina homosexualitatea in randul barbatilor, a fost adoptat in 1871 si a fost consolidat de nazisti. El a ramas in vigoare pana in 1994.

Bundestagul, Camera inferioara a Parlamentului german, s-a pronuntat prin vot, joi, in favoarea anularii tuturor condamnarilor pronuntate in baza paragrafului 175 in perioada de dupa al Doilea Razboi Mondial.

Dintre cei 64.000 de condamnati, incepand din 1945, aproximativ 5.000 mai sunt in viata, potrivit unor date ale Ministerului german al Justitiei, citate de postul Deutsche Welle.

Acesti barbati ar urma sa primeasca compensatii in valoare de cate 3.000 de euro din cauza condamnarii lor, plus 1.400 de euro pentru fiecare an pe care l-au petrecut in inchisoare, potrivit DW.

Camera superioara a Parlamentului a anuntat ca va adopta proiectul de lege.

“Reabilitarea victimelor paragrafului 175 arata ca nu este niciodata prea tarziu sa se faca dreptate”, a scris intr-un mesaj postat pe Twitter, inainte de vot, ministrul german al Justitiei, Heiko Mass.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. O noua serie de imagini, videoclipuri destinate copiilor cu continut morbid, sexual si violent

    https://vigilantcitizen.com/moviesandtv/something-is-terribly-wrong-with-many-kids-videos-on-youtube/

    A great number of YouTube videos aimed at children contain creepy, disturbing, violent and sexual content. Some even border on child abuse. It is time to take a closer look at these videos that generate millions of views per day.
    Warning: This article contains disturbing images … although they’re all taken from children’s videos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button