X

Creații sinistre ale ELITELOR: Familia Rothschild și TEMPLUL MASONERIEI – Curtea Supremă din Israel

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Curtea Supremă a Israelului este creaţia unei familii de elită – Rothschild . În negocierile lor cu Israelul, au fost de acord să doneze clădirea cu trei condiţii: Rothschild  aveau să aleagă parcela, aveau să folosească propriul arhitect şi nimeni nu avea să ştie vreodată preţul construirii ei. Motivele pentru acele condiţii sunt destul de evidente: clădirea Curţii Supreme reprezintă un Templu al Religiei Misterului Masonic şi este construită de elite, pentru elite.

Edificată în 1992, Curtea Supremă a Israelului se află în Ierusalim, în faţa Knesset-ului (legislativul israelian). Arhitectura sa neobişnuită a câştigat critici favorabile datorită opoziţiei arhitecţilor între vechi şi nou, lumină versus umbră şi linii drepte versus curbe. Aproape toţi criticii şi jurnaliştii au omis totuşi să menţioneze simbolurile oculte ostentative prezente prin toată clădirea. Principii masonice şi Illuminati sunt fizic încorporate în numeroase locuri, dovedind fără urmă de îndoială cine “face cărţile” acolo.

Casa familiei Rothschild

Familia Rothschild  este o dinastie internaţională de germani de descendenţă evreiască, ce au întemeiat un sistem bancar şi financiar mondial. Progeniturile lui Mayer Amschel Rothschild  (1744 – 1812) s-au răspândit peste întreaga Europă şi au devenit actori de calibru în viaţa socială, economică şi politică a continentului. Ţesând legături apropiate cu elita Angliei, Austriei, Franţei şi Italiei, Rothschild  au devenit o forţă ascunsă în mare parte din evenimentele politice ale secolelor trecute. Istorici alternativi susţin că aceştia fac parte din cele 13 linii de sânge infame ale Illuminati, alături de neamul Rockefeller şi neamul Dupont.

Rothschild  sunt unii dintre iniţiatorii mişcării sioniste şi printre cei mai activi actori ai creării statului Israel. James A. de Rothschild  a finanţat Knesset-ul, principala clădire politică a Israelului. Exact în faţa acesteia se află Curtea Supremă a Israelului, donată de către un alt membru al dinastiei: Dorothy de Rothschild.

Pictură la intrarea în Curtea Supremă – familia Rothschild împreună cu Shimon Peresz şi Isaac Rabin

Aşadar în aceeaşi zonă generală a Ierusalimului putem afla Knesset-ul şi Curtea Supremă, construite de către Rothschild , şi, urmând o linie perpendiculară, la câteva blocuri distanţă, este aşezat Muzeul Rockefeller (o altă familie din elită). Ai cam putea să înţelegi cine deţine această zonă acum.

Jerry Golden a scris cu mai mulţi ani în urmă despre Curtea Supremă Israeliană, evidenţiind în mod adecvat conceptele sale oculte. Când studiezi genul acesta de clădiri, realizezi rapid că aceleaşi teme reapar în mod inevitabil: iluminare, piramide, ascensiune, numărul 13 sau 33, simboluri falice / ionice, etc. Această clădire le conţine pe toate şi chiar mai mult.

Calea către Iluminare

O călătorie prin Curtea Supremă este, în fapt, un curs simbolic către Iluminare. “Scopul” suprem al călătoriei este să ajungi în vârful piramidei care se află localizat pe acoperişul Curţii Supreme, pe culmea unei arii unde “Sfânta Sfintelor” s-ar afla într-un templu evreiesc.

De fiecare parte a vârfului piramidei se află o gaură ce reprezintă “Ochiul A-Tot-Văzător” al Marelui Arhitect Masonic (vezi reversul Marelui Sigiliu al Statelor Unite).

Piramidă cu Ochiul A-Tot-Văzător

Să parcurgem calea “profanului” pentru a dobândi Iluminarea.

Scară de la întuneric la lumină

Cel care intră în Curtea Supremă se regăseşte într-o zonă întunecoasă, având în faţă o scară cu trepte ce duc la o sursă de lumină.

Urcând respectivele scări, vizitatorul părăseşte gradual adâncurile întunericului spre a ajunge în cele din urmă la lumina glorioasă a soarelui. Sunt exact de trei ori câte 10 paşi, totalizând 30. Aceştia reprezintă primele 30 de grade ale franc-masoneriei, unde profanul este dus treptat de la profunzimile vieţii materiale (întunericul) către înţelepciune şi iluminare (lumină). Ştim că franc-masoneria cuprinde 33 de grade şi vom afla mai târziu unde putem găsi celelalte 3 trepte în structură. Pe partea dreaptă a scărilor se află roci vechi ce amintesc de pereţii vechiului Ierusalim, în timp ce în partea dreaptă este un perete modern şi neted. Aceasta reprezintă natura atemporală (veşnică) a învăţăturilor oculte, care au fost transmise din vremuri străvechi până astăzi.

Odată ce a urcat scările, vizitatorul poate admira o panoramă deosebită a Ierusalimului. Într-un mod simbolic, persoana iluminată a dobândit “vedere spirituală”.

Vedere asupra Ierusalimului după urcarea scărilor Iluminării

Încorporată în podea este o linie de ghidaj ce îndrumă călătorul către intrarea în bibliotecă, ce se află în mod convenabil poziţionată chiar sub piramidă.

Biblioteca

Etajul I al bibliotecii

Biblioteca este împărţită pe trei niveluri, reprezentând simbolic ultimele trei grade ale francmasoneriei (31, 32 şi onorificul 33). Primul nivel este rezervat avocaţilor, al doilea este rezervat judecătorilor, iar cărţile de pe al treilea nivel pot fi citite doar de către judecători pensionaţi. Modul de funcţionare al bibliotecii – unde anumite informaţii sunt privilegiul exclusiv al celor puţini selectaţi – se corelează direct cu funcţionarea ordinelor oculte, unde învăţături de un anumit nivel pot fi oferite doar dacă iniţiaţii au absolvit cu succes gradele anterioare.

Cele trei niveluri ale bibliotecii

Biblioteca include lucrări legislative, judiciare, filozofice şi spirituale. Nu încape îndoială că scrierile “rezervate” conţin o abundenţă de cunoştinţe ezoterice. Chiar deasupra nivelului superior al bibliotecii (ce reprezintă al 33-lea nivel al masoneriei) se află baza piramidei. Aici se termină în mod simbolic masoneria şi începe ordinul ocult al Illuminati.

Vedere a piramidei din interior

Chiar sub apexul piramidei, pe podea, putem găsi şabloane geometrice sacre.

Geometrie sacră

Jerry Golden a menţionat că un cristal este încorporat exact în mijlocul modelului, chiar sub ochiul piramidei. Ce semnifică aceasta?

Judecătorii aduc Iluminarea

Intrarea în sălile de judecată se spune că seamănă cu vechile morminte evreieşti. Orificiile de deasupra uşilor sunt menite să permită sufletelor părăsirea încăperii. Observaţi de asemenea contrastul dintre vechi şi nou.

Celulele de încarcerare, sala de judecată şi cancelaria judecătorilor sunt poziţionate una deasupra celeilalte, simbolizând natura întreită a lumii. Deţinuţii sunt imobilizaţi în celule, simbolizând închisoarea lumii materiale de jos. Sălile de judecată, aflate chiar deasupra temniţelor, semnifică “lumea mai înaltă” în care divinitatea intră în contact cu umanitatea.

Sală de judecată

În sălile de judecată, judecătorii sunt luminaţi de către o sursă naturală. Deci magistraţii, auzind pledoariile maselor stau acolo cu lumina divină ce se revarsă în mod continuu asupra lor. După audieri, judecătorii se retrag la sediul lor, situat chiar deasupra sălii de judecată. Ei fac o “ascensiune” simbolică către lumea divină. Odată decizia luată, ei “descind” către lumea de jos pentru a-i aduce iluminare.

Simbolul fertilităţii

În afara sălilor de judecată se află o scară ce duce la un nivel inferior. Nici un templu ocult nu ar fi complet fără următoarele două caracteristici.

În mijlocul scării este forma unei aureole ovale (reprezentând organele genitale feminine) “penetrată” de o coloană (simbol falic). Acesta este în mod evident un simbol al fertilităţii, o contopire a principiilor masculin şi feminin. Numeroase temple oculte inserează un simbol al fertilităţii în nivelul lor inferior (vezi Clădirea Legislativă Manitoba a Capitol Hill). Dar stai, mai există de obicei o rotondă alături de simbolul fertilităţii. Ah, iat-o!

Intrarea în sălile de judecată se spune că seamănă cu vechile morminte evreieşti. Orificiile de deasupra uşilor sunt menite să permită sufletelor părăsirea încăperii. Observaţi de asemenea contrastul dintre vechi şi nou.

Celulele de încarcerare, sala de judecată şi cancelaria judecătorilor sunt poziţionate una deasupra celeilalte, simbolizând natura întreită a lumii. Deţinuţii sunt imobilizaţi în celule, simbolizând închisoarea lumii materiale de jos. Sălile de judecată, aflate chiar deasupra temniţelor, semnifică “lumea mai înaltă” în care divinitatea intră în contact cu umanitatea.

În afară

Exteriorul Curţii Supreme conţine o multitudine de însuşiri simbolice. Doar urmează piatra “Dorothy de Rothschild ” pentru a vedea unde te conduce.

Obelisc

Aceasta este poieniţa Dorothy de Rothschild . În lume, obeliscul este cel mai des utilizat şi este cel mai ostentativ simbol ocult. În Egiptul antic, cultul acestui simbol falic era asociat cu zeul Osiris, ce a fost tăiat în 13 bucăţi de către Seth. Isis a călătorit peste mări şi ţări pentru a recupera toate părţile corpului lui Osiris şi a reuşit, cu excepţia unui membru al corpului, penisul, ce a fost înghiţit de către un peşte. “Falusul pierdut” este aşadar reprezentativ pentru energia masculină, şi este aproape întotdeauna plasat (ca şi în acest caz) în interiorul unui cerc, ce reprezintă organele genitale feminine şi energie. Obeliscul din mijlocul unui cerc înseamnă actul sexual şi uniunea forţelor opuse. În lumea noastră modernă, obeliscurile se regăsesc pe aproape toate hotarele (reperele) importante, devenind astfel simbol al puterii elitei oculte.

Curtea

Aceasta conferă o plăcută senzaţie “zen”. O sursă de apă curge şi bolboroseşte continuu printr-un canal îngust către o piatră ciudată. Documentaţia oficială a Curţii Supreme afirmă că respectiva curte este o reprezentare fizică a versului din Psalmul 84:12:

“Adevărul din pământ a răsărit şi dreptatea din cer a privit.”

Birourile judecătorilor privesc de sus curtea, aşadar aceştia simbolic “privesc din cer”. Cursul de apă merge drept şi se termină chiar sub o piatră ciudată şi enigmatică.

Ce reprezintă aceasta şi de ce “adevărul (care) din pământ a răsărit” conduce către ea? Suprafaţa şlefuită a pietrei reflectă o imagine distorsionată a curţii. Ce semnificaţie are?

Crucea călcată în picioare

În centrul parcării sunt cărări de forma crucii creştine. Jerry Golden a menţionat că această cruce a fost în mod special poziţionată spre a fi călcată în picioare de către vizitatori. Cel mai probabil are dreptate. Într-o clădire în care simbolismul spiritual domneşte suprem, sunt efectiv slabe şanse ca design-ul acelor poteci să nu fi fost minuţios gândit de către arhitecţi. Cu alte cuvinte, aceasta nu poate fi o simplă coincidenţă. Vizitatorii trebuie să coboare scările – să “descindă” simbolic către sferele inferioare – pentru a ajunge la cruce. Aşa cum puteţi observa, valoarea actului de a urca şi coborî în această clădire este extrem de important. Aceasta nu constituie o excepţie.

Societăţile secrete oculte au fost de-a lungul istoriei la cuţite cu Biserica Creştină care în mod repetat le-a persecutat şi acuzat de tot felul de erezii. În timpul epocii medievale cavalerii templieri (strămoşi ai francmasoneriei) au fost acuzaţi de către arhi-episcopul de Canterbury de numeroase fapte anti-creştine, inclusiv de “călcarea în picioare a Crucii” în timpul procesiunilor lor de iniţiere. Lovesc din nou în creştinism prin acest simbol?

Rodii

Acele rodii ce zac pe podea pot părea extrem de insignifiante privitorului obişnuit. Ele poartă totuşi o însemnătate aparte pentru studenţii Misterelor şi Francmasoneriei.

 “Printre misterele antice rodia era considerată de asemenea a fi un simbol divin de o atât de neobişnuită importanţă încât adevărata ei explicaţie nu putea fi divulgată. A fost calificată de Cabiri drept “secretul interzis”. Numeroşi zei şi zeiţe greceşti sunt reprezentaţi ţinând fructul sau floarea rodiei în mâinile lor, în mod clar pentru a trasmite că ei sunt dătătorii vieţii şi abundenţei. Capiteluri de rodie au fost puse pe stâlpii lui Ioachim şi Boaz din faţa Templului Regelui Solomon; iar din porunca lui Iehova boboci de rodie au fost brodaţi pe partea de jos a veştmântului Marelui Preot.

Manly P. Hall, “Învăţături secrete din toate epocile”

Aşa cum susţine Hall, rodii au fost fixate deasupra coloanelor din faţa Templului lui Solomon. Dacă deţii minime cunoştinţe despre învăţăturile masonice, ştii că templul lui Solomon şi stâlpii denumiţi Ioachim şi Boaz sunt de importanţă supremă.         

“Capitelurile au fost îmbogăţite cu rodii de bronz, acoperite cu o pânză de bronz, şi ornamentate cu cununi din bronz; şi par să fi imitat forma sămânţei de lotus sau a crinului egiptean, un simbol sacru pentru hinduşi şi egipteni.”

Albert Pike, “Morala şi Dogma”

Ştim că masonii aşteaptă răbdători ziua în care vor reconstrui Templul lui Solomon pe fundaţia lui originală – Muntele Templului, Ierusalim. Oare acele rodii aşteaptă să fie aşezate pe coloanele viitorului Templu?

În concluzie

Acest articol abia dacă atinge la suprafaţă simbolismul ocult al Curţii Supreme a Israelului. Este însă evident că arhitectura clădirii poartă un simbolism important în legătură cu spiritualitatea şi dobândirea iluminării. Nu există monumente religioase în legătură cu iudaismul sau altă religie organizată. Curtea Supremă este un templu al misterelor, ce reprezintă o amalgamare de ritualuri păgâne împletite cu o interpretare ezoterică a Scripturilor. Predarea misterelor este rezervată membrilor societăţilor secrete oculte, din care familia Rothschild  face parte, evident. Semnificaţia ezoterică a acestei clădiri este ferită de public însă celor iniţiaţi le scoate la iveală fără echivoc cine deţine adevărata putere în lume.

traducere pentru OrtodoxInfo de Cristian

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Lipseste o poza importanta, vedere generala de sus(semnul lui ra). In articolul mai vechi de pe saccsiv era.

  2. Oameni nebuni. Se cred deasupra Creatorului. Cred ca ei fac si desfac legile. N-au invatat nimic din faptul ca templul mandriei lor a fost pulverizat ca si turnul Babilonului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button