X

Insinuarea BIG BROTHER in viata privata. CAMSODA, site-ul care te PLATESTE și îți oferă internet ca să îți transmiți viața ONLINE

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Site-ul de camere web pentru adulți CamSoda vrea să se dezvolte și să transmită cât mai multe activități zilnice ale membrilor săi și plătește sume importante de bani celor care doresc să participe. 

Persoanele care sunt acceptate în program trebuie să fie de acord să arate cum se desfășoară viața lor 24 de ore din 24, scrie Digital Trends, care menționează că site-ul pune la dispoziția membrilor acceptați trei camere web HD, decontează factura la internet și plătește acestora câte 200 de dolari în fiecare lună.

Streaming-ul live a devenit rapid un punct focal al societății noastre, cu mai mulți oameni decât oricând care transmit imagini cu ei pentru a ajunge și a se conecta cu publicul larg într-o manieră mai intimă”, a declarat vicepreședintele CamSoda, Darren Press.

Spre deosebire de rețelele de socializare, unde utilizatorii aleg momentele pe care doresc să le difuzeze și să le împărtășească, oferta noastră transmite totul – de la navigarea pe internet la masa de prânz”, mai spune Press.

Deși în mod tradițional este un serviciu de webcam pentru adulți, CamSoda spune că participanții la programul LifeStreams nu trebuie să fie.

Ideea este ca privitorii să trăiască toată viața celui care transmite”, spun reprezentanții companiei.

 

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Mai multe detalii despre cum este manipulata gandirea societatii in vederea acceptarii supravegherii totale, cititi aici:

ADEVARUL despre planurile ELITELOR, ASCUNS la VEDERE in JOCURI, FILME si MUZICA

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Mai bine nu, ca să nu fim ca fariseii aceia care se rugau la arătare ca să fie lăudați de oameni. Cum zice Mântuitorul:
    “1.Luaţi aminte ca faptele dreptăţii voastre să nu le faceţi înaintea oamenilor ca să fiţi văzuţi de ei; altfel nu veţi avea plată de la Tatăl vostru Cel din ceruri.
    2.Deci, când faci milostenie, nu trâmbiţa înaintea ta, cum fac făţarnicii în sinagogi şi pe uliţe, ca să fie slăviţi de oameni; adevărat grăiesc vouă: şi-au luat plata lor.
    3.Tu însă, când faci milostenie, să nu ştie stânga ta ce face dreapta ta,
    4.Ca milostenia ta să fie într-ascuns şi Tatăl tău, Care vede în ascuns, îţi va răsplăti ţie.
    5.Iar când vă rugaţi, nu fiţi ca făţarnicii cărora le place, prin sinagogi şi prin colţurile uliţelor, stând în picioare, să se roage, ca să se arate oamenilor; adevărat grăiesc vouă: şi-au luat plata lor.
    6.Tu însă, când te rogi, intră în cămara ta şi, închizând uşa, roagă-te Tatălui tău, Care este în ascuns, şi Tatăl tău, Care vede în ascuns, îţi va răsplăti ţie.” (Matei 6, 1-6)

    Apoi dacă ai primi bani de la antihriștii aceștia, că nu faci nimic ar fi bine? Când toată învățătura Bisericii ne învață să nu primim nimic de la eretici, dar de la antihriști?

    Apoi mai este și problema afirmării sistemului, dacă ai face lucrul acesta ai mărturisi de fapt că este bun, și iată apostazia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button