X

Defilarea HOMOSEXUALILOR la „brațul” lui Iohannis: Președintele României l-a întâmpinat la Sibiu pe prim-ministrul Luxemburgului, acesta fiind alături de „soția” lui cu barbă

de null
http://www. tribuna.ro/images-up/2017_06_17_1_premierul-luxemburgului-a-venit-la-sibiu-cu-sotul_22008.jpg

Aflat într-o vizită la Sibiu, premierul liberal din Luxemburg, Xavier Bettel, a venit însoţit de belgianul Gauthier Destenay, cel care din partener de viaţă i-a devenit soţ cu acte în regulă. Sau poate „soaţă”, încă nu m-am chiar dumirit.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Însurat sau – mă rog – căsătorit cu Destenay în urmă cu doi ani, Bettel este primul lider din Uniunea Europeană care a ales un partener de acelaşi sex.
Xavier Bettel este prim-ministru din anul 2013 şi primul premier homosexual din istoria Luxemburgului.

Cazul nu este unul singular: s-a mai întâmplat şi în Islanda unde a avut loc debutul în 2010, an când premierul Jóhanna Sigurðardóttir s-a căsătorit cu partenera ei, scriitoarea Jonina Leosdottir.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Ce atitudine…”crestina” poti sa le ceri lui Iohannis si sotiei acestuia ? Vanduti diavolului cu chiloti cu tot. Vai de mama lor…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button