Sf. Liturghie la schitul Orășeni – Duminica Sfinților Români 18.06.2017

iun. 19, 2017 39908 3 http://bit.ly/2Hbt8mp

O liturghie ortodoxă, nepătată de pomenirea ierarhilor eretici.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
3 Comentarii la “Sf. Liturghie la schitul Orășeni – Duminica Sfinților Români 18.06.2017”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Coprie
  # 19 iunie 2017 at 15:30

  Propun modificare descriere: O liturghie ortodoxă, nepătată de pomenirea ierarhilor eretici în viață, ci de pomenirea la Sfintele Daruri a ierarhilor eretici adormiți.

  Căci cum va putea zice oricare dintre voi că Teoctist, Miron și ceilalți, care au fost urâciunea pustiiri în BOR, și acum se vede cel mai bine roadele „pastorii” lor: Un popor ateu și/sau ecumenist. Iar voi îi pomeniți la Sfintele Daruri ca „adormiți întru fericire”. Doamne ferește de ce „fericire” au parte aceștia de la draci.

  Sau poate că greșesc eu, poate ei s-au pocăit și eu nu am auzit, atunci vreau dovada publică că ei s-au pocăit, la fel cum public au învățat erezia.

  • Coprie
   # 19 iunie 2017 at 16:21

   Minutul 1:00:45

 2. Nicoleta
  # 20 iunie 2017 at 10:22

  La min 1:03:23 la strană cântă Gheron Sava. 🙂 Bucuriie!! Cântă divin, divin, divin. Și spre final, când se împărtășesc preoții. Cântă de acolo până la final.

Scrie un comentariu

Scroll Up