Ce va fi cu cei care CHINUIE animalele? Un toreador spaniol a fost OMORAT de TAUR după ce s-a împiedicat în ring

Iun 19, 2017 10865 4 http://bit.ly/2qJJWps

Ivan Fandino (36 de ani), toreador spaniol, a murit după ce s-a împiedicat în ring şi a fost străpuns în spate de taurul cu care se lupta în coridă. Evenimentul a fost organizat în sud-vestul Franţei. Deşi Fandino a fost transportat de urgenţă la spital, acesta şi-a pierdut viaţa în ambulanţă, transmite presa internaţională.

Concret, bărbatul s-a împiediat de o capă folosită pentru distragerea atenţiei taurului, iar animalul l-a străpuns cu unul dintre coarnele sale.

Acesta nu e primul incident de acest gen petrecut în ultimul an. Fandino este al doilea matador spaniol care îşi pierde viaţa după Victor Barrio, care a fost ucis în Spania, sub ochii spectatorilor, de taurul cu care se lupta la coridă. Acesta a fost primul incident petrecut în Spania de la începutul anilor ’90 când un toreador profesionist a fost ucis în ring, precizează sursa citată.

În fiecare an, mai multe persoane îşi pierd viaţa în timpul festivalelor organizate vara în Spania în timpul cărora mai mulţi tauri sunt eliberaţi pe străzi pentru a-i fugări sau a fi fugăriţi de îndrăzneţi, aceste evenimente atrăgând numeroşi turişti.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
4 Comentarii la “Ce va fi cu cei care CHINUIE animalele? Un toreador spaniol a fost OMORAT de TAUR după ce s-a împiedicat în ring”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Coprie
  # 19 iunie 2017 at 15:02

  Întrebarea este ca aceea, ce se va întâmpla cu păgânii? Era el Ortodox? Nu cred. Deci cum zice Apostolul „Câţi, deci, fără lege, au păcătuit, fără lege vor şi pieri; iar câţi au păcătuit în lege, prin lege vor fi judecaţi.” (Romani 2, 12).

 2. Riko
  # 19 iunie 2017 at 20:27

  Pofta barbara de sange a unor asa zise fiinte inteligente. Masele se controleaza cu paine si circ.
  De la colosseum incoace n-au mai trecut si astia peste faza distractilor imorale, inumane si dracesti. Saracul toreador, nu l-a invatat nimeni ce-i aia mila. In rest copy paste comentariului lui Coprie.

 3. Octavian
  # 23 iunie 2017 at 10:00

  ATENTIONEZ ASUPRA UNUI ASPECT FORMAL: UA ESTE TOREADOR SI ALTA ESTE MATADOR FACETI BINE DIFERENTA CHIAR DACA NU DORITI A FACE REPETITII, E PUTIN JENANT.
  NU DISCUT ASPECTELE DE CRUZIME GRATUITA ASUPRA ANIMALELOR. FIECARE CU CONSTIINTA SA . MULTUMESC

 4. in trecere pe aici
  # 25 iunie 2017 at 11:54

  aia de care va spuneam ca promoveaza avorturile si sodomiala locul de munca la firma de stat e fan animale si tine o ditai haita de vreo 6 javre prin casa si cica e foarte atasata de ei – cat de atasata nu se stie da e se autocaracterizeaza drept „deschisa la minte” sintagma tipca zoofililor

Scrie un comentariu

Scroll Up