X

Ce va fi cu cei care CHINUIE animalele? Un toreador spaniol a fost OMORAT de TAUR după ce s-a împiedicat în ring

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ivan Fandino (36 de ani), toreador spaniol, a murit după ce s-a împiedicat în ring şi a fost străpuns în spate de taurul cu care se lupta în coridă. Evenimentul a fost organizat în sud-vestul Franţei. Deşi Fandino a fost transportat de urgenţă la spital, acesta şi-a pierdut viaţa în ambulanţă, transmite presa internaţională.

Concret, bărbatul s-a împiediat de o capă folosită pentru distragerea atenţiei taurului, iar animalul l-a străpuns cu unul dintre coarnele sale.

Acesta nu e primul incident de acest gen petrecut în ultimul an. Fandino este al doilea matador spaniol care îşi pierde viaţa după Victor Barrio, care a fost ucis în Spania, sub ochii spectatorilor, de taurul cu care se lupta la coridă. Acesta a fost primul incident petrecut în Spania de la începutul anilor ’90 când un toreador profesionist a fost ucis în ring, precizează sursa citată.

În fiecare an, mai multe persoane îşi pierd viaţa în timpul festivalelor organizate vara în Spania în timpul cărora mai mulţi tauri sunt eliberaţi pe străzi pentru a-i fugări sau a fi fugăriţi de îndrăzneţi, aceste evenimente atrăgând numeroşi turişti.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Întrebarea este ca aceea, ce se va întâmpla cu păgânii? Era el Ortodox? Nu cred. Deci cum zice Apostolul “Câţi, deci, fără lege, au păcătuit, fără lege vor şi pieri; iar câţi au păcătuit în lege, prin lege vor fi judecaţi.” (Romani 2, 12).

  2. Pofta barbara de sange a unor asa zise fiinte inteligente. Masele se controleaza cu paine si circ.
    De la colosseum incoace n-au mai trecut si astia peste faza distractilor imorale, inumane si dracesti. Saracul toreador, nu l-a invatat nimeni ce-i aia mila. In rest copy paste comentariului lui Coprie.

  3. ATENTIONEZ ASUPRA UNUI ASPECT FORMAL: UA ESTE TOREADOR SI ALTA ESTE MATADOR FACETI BINE DIFERENTA CHIAR DACA NU DORITI A FACE REPETITII, E PUTIN JENANT.
    NU DISCUT ASPECTELE DE CRUZIME GRATUITA ASUPRA ANIMALELOR. FIECARE CU CONSTIINTA SA . MULTUMESC

  4. aia de care va spuneam ca promoveaza avorturile si sodomiala locul de munca la firma de stat e fan animale si tine o ditai haita de vreo 6 javre prin casa si cica e foarte atasata de ei – cat de atasata nu se stie da e se autocaracterizeaza drept “deschisa la minte” sintagma tipca zoofililor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button