X

TRANSSEXUALII – o adevărată PRIORITATE în OLANDA: Ministrul sănătății le alocă bani pentru IMPLANTURI MAMARE

de null
http://ourfuturehealth. org/wp-content/uploads/2016/04/portretfoto-schippers.jpg

Ministrul olandez al sănătății, Edith Schippers, a anunțat vineri că va aloca 2,8 milioane euro din bugetul anual al instituției pe care o conduce pentru a finanța implanturile mamare dorite de transsexuali, justificarea(!) fiind că celor mai mulți „le crește prea puțin pieptul” în urma tratamentelor hormonale, iar acesta este un „obstacol serios” în îndeplinirea dorinței lor de a deveni femei transsexuale, transmite agenția EFE.

„Cred că este important să diminuăm acest obstacol, având în vedere poziția economică a transsexualilor. O schemă de subvenții pentru acoperirea costurilor protezelor mamare poate contribui la aceasta dintr-o perspectivă de emancipare sexuală”, argumentează Edith Schippers într-o scrisoare adresată parlamentului de la Haga, potrivit Agerpres.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ea a precizat că începând din primăvara anului viitor transsexualii vor putea beneficia de aceste ajutoare financiare pentru a-și face implanturi mamare.

Mai mult decât atât, Edith Schippers a deplâns faptul că transsexualii care solicită astfel de operații trebuie să aștepte prea mult înainte ca clinicile de specialitate să le onoreze cererile. Prin urmare, ea a cerut instituirea de reguli astfel încât acest timp de așteptare să scadă, însă a admis că va fi greu de realizat acest lucru, întrucât numărul solicitărilor crește mai mult decât capacitatea clinicilor.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button