X

FLORIN BARBU a început GREVA FOAMEI în fața Ambasadei Marii Britanii la București

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Corespondentul OrtodoxInfo transmite:

Este ziua unu de greva foamei pentru Florin Barbu, ai carui copii au fost dați spre adopție unui cuplu de homosexuali. Cazul este unic din două puncte de vedere: primul, au fost luați doi copii ortodocși și dați în grija unui cuplu de homosexuali si al doilea, copiii au fost dați spre adopție, adică nu plasament. Diferenta e fundamentala. Caci atunci când sunt dați spre adopție, nu îi mai poți vedea decât după ce acestia au implinit 18 ani, asa ca părinții adoptivi se pot muta cu ei si în Brazilia dacă vor, fără să mai dea socoteală nimănui.

Am vorbit cu Florin la telefon, era frig în Bucuresti și m-a rugat să spun câteva lucruri celor care vor citi acest articol:

  1. Are niște postere pe care vrea să le printeze și nu a găsit unde.
  2. Dacă îl poate ajuta cineva cu un sac de dormit.
  3. Dacă îl poate ajuta cineva cu un izopren.

El se află actualmente în fața ambasadei Angliei de la București. A adaugat că s-ar bucura sa nu fie singur, ci sa mai vina din când în când cineva să i se alăture.

Nu mai are speranța că va primii copiii înapoi dar în schimb și-a pus și el niște întrebări cum ar fi:

– Fata mea nu are facebook, de ce nu mi-a scris nimic?

– Dacă nu are facebook măcar colegii ei au facebook?

– De ce nu i-a văzut nimeni pe copiii mei, de ce nu m-a contactat nimeni?

– Nu înteleg democrația asta din Anglia, mi-au luat copiii și acum nu mai știe nimeni nimic de ei. Nici un parlamentar român care a încercat să îi vadă nu a fost  lăsat.

Am primit certificate de naștere românești dar statul englez nu ține cont de cetățenia lor. Nu inteleg nimic, am venit în țara asta la lucru și nu mi-a fost usor să obțin toate actele, nu am fost primit cu brațele deschise dar nu mă așteptam ca copiii mei să mi se ia așa, definitiv, fără drept de nimic, am crezut că în Anglia sunt civilizați că așa am invățat acasă în România, că acolo în occident este civilizatie. Îmi fac din ce in ce mai mari griji despre existența copiiilor mei. Imi trec doar gânduri negre prin cap. Vreau să stiu cum sunt, vreau să stiu ceva mai concret decât o scrisoare nesemnată scrisă la calculator.

Filmare postata pe youtube, astăzi:

Pagina lui Florin de facebook, pentru cine vrea să îl ajute cu problemele de mai sus:

https://www.facebook.com/daryus2uk

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Pana la urma ce e civilizatia ? O salbaticie mascata in care cei puternici ii domina pe cei mai slabi si fara aparare. In numele civilizatiei s-au produs in istorie crime ale umanitatii, rasturnari de valori, educatii tampite si iata…rapiri de copii.
    ANATEMA pedofililor, poponarilor si cel mai crunt BLESTEM sa vina peste cei ce ii sustin !

    1. Astăzi, țările din toate lumea se găsesc sub presiunea Națiunilor Unite, ai masonilor și structurile naționale care le constrâng de a legaliza Homosexualitatea. Homosexualitatea, a distrus toate valorile morale, tradiției duhovnicească, dar și fizice, distruge instituția divin familii, încalcă legea lui Dumnezeu, prin Libertate, Egalitate, și Fraternitate contra lui Bunul Dumnezeu și deschide ușa popoarelor ortodoxe la satanism. Împreună cu sistemul justiției minorilor este cel mai puternic mijloc de a reduce omenirea, – dar, se și fur copiii de la sânul părinții lor, (Ieșirea.20/15;). Cu sălbăticie și agresiuni virtuale părinții lor sunt asaltate din casele lor cu mare violență, uneori târâți ca niște trupuri neînsuflețite în mașinile călăilor polițiști.
      Cu plângere mare a copiilor și a mamelor, precum în „Rama cum s-a auzit, plângere și tânguire multă; dar părinții lor nu mai are cine să-i mai mângâie, pentru că copiii lor nu mai sunt” (Matei.2/18;). Copiii sunt luați prin furt calificat de către autoritățile autorizați, și apărați de statul sionist-ATEU și mizerabil-demonică!, și introduși în așa zisele adopțiuni, la homosexuali și la pedofili. Minorii sunt devastați în mod imoral, ajung să aibă probleme cu sănătate, psihologic și cu chiar demonizare.
      Papismul, Ecumenismul, Consiliu Mondial al ”Bisericii”, Națiunile Unite și Uniunea Europeană care nu sunt decât uneltiri și servitori alei jidovimii, pentru o Nouă Ordine Mondială, îi curajează deoarece trebuie să aibă curaj tineretul manipulat de astăzi!
      Ce se va intampla cu acesti doi copii ortodocsi? In viitor nu-si mai recunoaste parintii! Pentru ca se fac asemenea cu pedofilisti si poponari! Ce lege mai este si asta!?, ca nu este de la Dumnezeu!!! Sa nu aive iertare daca nu dau copii ortodocsi inapoi! Ma doare sufletul pentru toti! O, Doamne! Dar:

      ”.

      ( Din vedenia Sfântului Nifon, în veacul al IV- le-a și este prăznuit de Sf. Biserică, pe data de 23 Decembrie; Episcopul Constanțianei Ciprului: / Despre ÎNFRICOȘĂTOAREA JUDECATĂ )

  2. Il indemn pe Florin Barbu sa nu protesteze in felul asta mai mult de 5-6 zile, fiindca nu e cazul ca acesti copii sa ramana orfani de tata.
    Protestul lui ar fi trebuit sa scoata in strada cel putin 100.000 de oameni. Din pacate, unii “rezista” in prostie…
    Suntem singuri pe pamant, fratilor, toti stau cu ochii pe noi sa ne sfasie si sa ne calce in picioare. Romania, tara destul de bogata, e data inapoi si secatuita, ca sa nu putem face nimic si sa fim la cheremul lor.
    Dar, daca ne intoarcem la Dumnezeu, cei ce ne fac rau vor fi zdrobiti.

  3. Va multumesc mult pentru ajutor iar daca voi ve-ti iesi in strada pentru copii mei 100.000 de oameni sa protestati sa salvati aceste suflete eu voi incheia greva foamei dupa aceea.Doamne Ajuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button