UNIREA tuturor credintelor, religia lui ANTIHRIST: Moschee botezată „Maria, Maica lui Iisus” în Emiratele Arabe Unite

Iun 17, 2017 34695 3 http://bit.ly/2H6np18

Moscheea „Șeic Mohammad Bin Zayed” din Al-Mushrif, un district din capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi, a primit miercuri un nume nou: „Mariam Umm Eisa”, ceea ce în arabă înseamnă „Maria, Maica lui Iisus”, scrie Gulf News. Schimbarea numelui a fost ordonată de Șeicul Mohammad Bin Zayed Al-Nahyan, prinț moștenitor și adjunct al Comandantului Suprem al forțelor aeriene ale EAU, pentru „consolidarea legăturilor umane dintre credincioșii diferitelor religii”.

Șeicul (femeie) Lubna Al-Qasimi, ministrul de stat al Toleranței, i-a mulțumit Șeicului Al-Nahyan pentru „îndrumările sale înțelepte în realizarea acestei inițiative care constituie un strălucit exemplu și o splendidă ilustrare a toleranței care domnește în EAU”.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
3 Comentarii la “UNIREA tuturor credintelor, religia lui ANTIHRIST: Moschee botezată „Maria, Maica lui Iisus” în Emiratele Arabe Unite”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. ayeaye
  # 17 iunie 2017 at 20:54

  Mai e una cu numele lui prorocului Moise

 2. neamdeneam
  # 18 iunie 2017 at 11:45

  arabii sunt tot urmasii lui Moise, de aceea spun ca sunt veri cu iudeii. Intre ei e o colaborare fructuoasa foarte terorista pt aducerea lui mesia. Asta cu Maica Domnului e pt a-i prinde pe crestini in lat, ca sa iasa din subterane. Ce credeti, ca arabii n-au loji masonice in care se pupa toate confesiunile! Credeti ca printul lui peste prajit , nu e iluminat un pic asa 33 de grade…Cat s-au luptat turcii sa scape de elita politica jidaneasca si abia au reusit acum dupa 150 de ani cu aportul agentilor crestini, si numai partial…va dati seama ca acolo nu-i picior de agent secret crestin, ca acolo e numai masoneria jidanilor care sunt bagati in toate religiile, ei sunt imami, papi, episcopi ortodoxi, guru, shamani, rabini…si toti iubesc pe dumenzeul banului si comunismul. Cum sa nu doreasca religia unica cu sediul la Templul No.3.

  • Ionut
   # 19 iunie 2017 at 8:48

   Avraam a avut doi fii. Din cauza ca Sara era stearpa, a facut un copil cu slujnica lor, Agar, copil care s-a numit Ismael si e tatal arabilor.
   Apoi, la batranete, prin fagaduinta (cum zice Sf. Ap. Pavel), Sara a nascut pe Isaac, care avea sa fie tatal lui Iacov (Israel).
   Cei doi copii ai lui Avraam simbolizeaza cele doua testamente (Noul si Vechiul Testament).

Scrie un comentariu

Scroll Up