Video și transcriptul: PAPA FRANCISC cheamă la RELIGIA LUI ANTIHRIST (ianuarie 2016)

Iun 16, 2017 14126 5 http://bit.ly/2Hc8geY

Papa Francisc:

„Majoritatea locuitorilor planetei se declară credincioși. Asta ar trebui să provoace un dialog între religii. Nu trebuie să încetăm să ne rugăm pentru asta și să colaborăm cu cei care gândesc diferit.

Femeie budistă: „Cred în Buddha!”

Rabin evreu: „Cred în dumnezeu!”

Papistaș: „Cred în Isus Hristos!”

Bărbat musulman: „Cred în dumnezeu, Allah!”

Papa Francisc:

„Mulți gândesc diferit. Mulți simt diferit și îl caută pe dumnezeu sau se întâlnesc cu dumnezeu în moduri diferite. În această multitudine, în această gamă de religii, există doar o singură certitudine pe care o avem pentru toți: Toți suntem copii ai lui dumnezeu. ”

Femeie budistă: „Cred în iubire!”

Rabin evreu: „Cred în iubire!”

Papistaș: „Cred în iubire!”

Bărbat musulman: „Cred în iubire!”

Papa Francisc:

„Am încredere că voi veți transmite mai departe apelul meu la rugăciune această lună: Că dialogul sincer între bărbați și femei de diferite credințe va produce fructele păcii și ale dreptății. Am încredere în rugăciunile voastre.”

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
5 Comentarii la “Video și transcriptul: PAPA FRANCISC cheamă la RELIGIA LUI ANTIHRIST (ianuarie 2016)”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. petrupetru
  # 16 iunie 2017 at 13:29

  Iubirea a orice, dar nu a LUI HRISTOS, SINGURUL DUMNEZEU! Antihristii astia abia il asteapta pe ala de va umple simturile de bucurie draceasca si de implinire pacatoasa. Hora impielitata isi strange rindurile.
  Scapa cine poate!!!

 2. Nico
  # 16 iunie 2017 at 18:13

  Mt cap 5
  43 Aţi auzit că s’a spus: Să-l iubeşti pe aproapele tău şi să-l urăşti pe vrăjmaşul tău;
  44dar Eu vă spun: Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blesteamă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc,
  45 ca să fiţi fiii Tatălui vostru Celui din ceruri, că El face să răsară soarele Său peste cei răi şi peste cei buni şi face să plouă peste cei drepţi şi peste cei nedrepţi.
  46 Că dacă-i iubiţi pe cei ce vă iubesc, ce răsplată veţi avea? Oare vameşii k nu fac şi ei la fel?
  47 Şi dacă-i îmbrăţişaţi doar pe fraţii voştri, ce faceţi mai mult? Oare păgânii nu fac şi ei tot aşa?
  48 Drept aceea, fiţi voi desăvârşiţi, precum Tatăl vostru Cel ceresc desăvârşit este!

  • vali
   # 26 iunie 2017 at 13:52

   e prea adanca bilbia pt tine. Nici Hristos nu a aratat dragoste pentru farisei si arhierei! nu! Supunerea in cele lumesti nu trebuie confundata cu supunerea in cele sfinte. Ajuta-l pe aproapele tau ca sa arati ca esti de soi divin nu ca sa te faci frate cu el in cele ale tatalui lui…

 3. vali
  # 26 iunie 2017 at 13:46

  era un clip si cu Bartholomeu de la Istambul care zice si el doua cuvinte

Trackbacks/Pingbacks
 1. Video și transcriptul: PAPA FRANCISC cheamă la RELIGIA LUI ANTIHRIST (ianuarie 2016) | Saccsiv - Weblog - 18 iunie 2017

  […] Iata si transcriptul OrtodoxInfo: […]

Scrie un comentariu

Scroll Up