INTERZIS în mass-media: La Roma au loc CELE MAI MARI PROTESTE din lume ÎMPOTRIVA VACCINĂRII OBLIGATORII – MULȚI PĂRINȚI se pregătesc să PĂRĂSEASCĂ ITALIA

Iun 16, 2017 292685 6 goo.gl/hW6Bs5

Peste 15.000 de persoane au protestat recent la Roma, Italia, împotriva unei noi legi obligatorii privind vaccinurile. Foto: https://vaccineimpact.com/wp-content/uploads/sites/5/2017/06/1500-protest-vaccines-rome-italy.jpg

Încă o dată, Health Impact News vă aduce știri din Italia care sunt cenzurate în mass-media sponsorizată de corporații. Zeci de mii de părinți din Italia au ieșit pe străzi. pentru a protesta împotriva noilor legi obligatorii de vaccinare.

De la VAXXED Italia:

15.000 de cetățeni care se opun obligativității vaccinării au mers la Roma sub soarele de vară fierbinte pentru a protesta împotriva noii legi care va crește numărul vaccinurilor obligatorii de la 4 la 12. Ei sunt împotriva vaccinării obligatorii (Free-Vaxxers) pentru a se distinge de cei anti-vaccin (No-Vaxxers); vor să sublinieze că nu sunt anti-vaccinuri, ci sunt pro-libertate; libertatea de a alege dacă, când și cât de mult să se vaccineze copiii lor.

Echipa Vaxxed a sosit în Italia pentru premiera filmului documentar Vaxxed, fiind întâmpinată de public și de asociațiile locale. Documentarul a creat imediat un val de conștientizare în public, un val pe care guvernul încearcă să-l zdrobească, mai întâi prin cenzurarea documentarului Vaxxed și acum prin emiterea celei mai stricte legi obligatorii privind vaccinurile din Europa. Vaxxed a inspirat oamenii să se adune împreună pentru a lupta unniți pentru dreptul de a alege să-și vaccineze copiii sau nu.

A fost un adevărat moment istoric, a fost pentru prima dată când mulți părinți, medici, politicieni s-au întâlnit. Până în prezent, acesta a fost cel mai mare marș împotriva vaccinurilor obligatorii din lume.

Legea propusă este una dintre cele mai stricte din lume, în caz de nerespectare a mandatului de vaccinare, părinții sau tutorii vor fi supuși unei sancțiuni administrative pecuniare care variază între cinci sute și șapte mii cinci sute de euro. În plus, în cazul lipsei unor sau tuturor vaccinurilor, copiii vor fi luați de serviciile locale de protecție a copilului.

BBC a raportat un grup de părinți care se pregătesc să părăsească Italia și să ceară azil în Austria cu privire la noua lege obligatorie privind vaccinurile.

În timp ce BBC a raportat această știre, a publicat și propaganda unilaterală, care este aparent singura viziune permisă în mass-media:

„Studiile științifice au dezvăluit o presupusă legătură între vaccinuri și autism, așa cum arată site-ul web al Centrelor Americane de Control al Bolilor (CDC).“

CDC, desigur, are un imens conflict de interese, deoarece cheltuiește peste 4 miliarde de dolari pe an pentru vaccinuri și ignoră sau suprimă orice știință contradictorie care arată pericolele vaccinurilor.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
6 Comentarii la “INTERZIS în mass-media: La Roma au loc CELE MAI MARI PROTESTE din lume ÎMPOTRIVA VACCINĂRII OBLIGATORII – MULȚI PĂRINȚI se pregătesc să PĂRĂSEASCĂ ITALIA”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Andrei
  # 15 septembrie 2017 at 10:37

  Poate ar trebui sa scrieti un articol despre protestele massive din Europa, impotriva vaccinarii obligatorii, ce vor avea loc in acest sfarsit de saptamana la: Bucuresti 17 sept; Venetia si Berlin 16 septembrie (maine)

  http://freedomeurope.net/en/demonstration-i-tyskland-berlin-mot-tvangsvaccinering/

  Deasemenea, oamneii trebuie sa stie si d eprotestele din Italia si Polonia, dar si despre decizia Suediei de a declara neconstitutionala o astfel de lege. UE ne vrea vaccinati pe toti, de la mic la mare. Iar directive vine de fapt de la SUA, prin prisma programului Healthy People 2020. Bineintele sca titlul programului este o farsa. AR trebui sa se intituleze enslaved people 2020! Este un abuz ce se vrea aplicat la nivel mondial.

  Poate ar trebui sa vorbiti de cazul Ungariei, cea mai totalitara tara in acest sens, unde de cativa ani exista aceasta lege, care nu permite nici macar copiilor vatamati sa intrerupa vaccinarea.

  Ce se ascunde in spatele acestei vaccinari fortatate? De ce forta este condusa? De ce dorinti?
  Va asigur ca nu banii sunt scopul. Ei sunt de fapt mijlocul implementarii acestui abuz. Scopul este obtinerea puterii depline asupra omului, ca si asupra unui animal de povara. raul trebuie strigat sus si tare, si niciodata nu trebuie acceptat. Iar cei care stau si tac, jucand cartea nepasarii, pacatul lor este mai mare chiar decat a face raul pe care-l vad, dar il ignora, astfel dansu-i putere.

  Sa ne fereasca Dumnezeu de rele! amin

Trackbacks/Pingbacks
 1. ITALIA: Vaccinarea OBLIGATORIE. Măsuri drastice impuse prin decret de lege - OrtodoxINFO - 30 iulie 2017

  […] şi cea a ministrului Educaţiei, Valeria Fedeli, care a propus numai sancţiuni. Asta după ce zeci de mii de oameni au protestat în întreaga Italia contr obligativității vaccinării, evenimente ce nu au fost deloc mediatizate de presa aservită […]

 2. Azi nu protestati impotriva vaccinarii OBLIGATORII, pentru ca nu sunteti anti vaccin / Maine nu veti protesta impotriva documentelor biometrice, pentru ca nu sunteti anti cip / Poimaine veti fi in lagar si abia atunci veti intelege de ce … - OrtodoxINFO - 10 august 2017

  […] INTERZIS în mass-media: La Roma au loc CELE MAI MARI PROTESTE din lume ÎMPOTRIVA VACCINĂRII OBLIG… […]

 3. Azi nu protestati impotriva vaccinarii OBLIGATORII, pentru ca nu sunteti anti vaccin / Maine nu veti protesta impotriva documentelor biometrice, pentru ca nu sunteti anti cip / Poimaine veti fi in lagar si abia atunci veti intelege de ce … | Saccsiv - W - 10 august 2017

  […] INTERZIS în mass-media: La Roma au loc CELE MAI MARI PROTESTE din lume ÎMPOTRIVA VACCINĂRII OBLIG… […]

 4. VIDEO (interzis la tv): 10 000 de polonezi intr-un MARS IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII - OrtodoxINFO - 3 septembrie 2017

  […] INTERZIS în mass-media: La Roma au loc CELE MAI MARI PROTESTE din lume ÎMPOTRIVA VACCINĂRII OBLIG… […]

 5. PROTESTAȚI împotriva VACCINĂRII OBLIGATORII și la CLUJ NAPOCA / Duminică, 17 sept. 2017, Monumentul Memorandiștilor, Bd Eroilor 1, Cluj-Napoca, orele 15:00 și 17:00 - OrtodoxINFO - 15 septembrie 2017

  […] INTERZIS în mass-media: La Roma au loc CELE MAI MARI PROTESTE din lume ÎMPOTRIVA VACCINĂRII OBLIG… […]

Scrie un comentariu

Scroll Up