X

INTERZIS în mass-media: La Roma au loc CELE MAI MARI PROTESTE din lume ÎMPOTRIVA VACCINĂRII OBLIGATORII – MULȚI PĂRINȚI se pregătesc să PĂRĂSEASCĂ ITALIA

de null
Peste 15.000 de persoane au protestat recent la Roma, Italia, împotriva unei noi legi obligatorii privind vaccinurile. Foto: https://vaccineimpact.com/wp-content/uploads/sites/5/2017/06/1500-protest-vaccines-rome-italy.jpg

Încă o dată, Health Impact News vă aduce știri din Italia care sunt cenzurate în mass-media sponsorizată de corporații. Zeci de mii de părinți din Italia au ieșit pe străzi pentru a protesta împotriva noilor legi obligatorii de vaccinare.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

https://vimeo.com/221496001

De la VAXXED Italia:

15.000 de cetățeni care se opun obligativității vaccinării au mers la Roma sub soarele de vară fierbinte pentru a protesta împotriva noii legi care va crește numărul vaccinurilor obligatorii de la 4 la 12. Ei sunt împotriva vaccinării obligatorii (Free-Vaxxers) pentru a se distinge de cei anti-vaccin (No-Vaxxers); vor să sublinieze că nu sunt anti-vaccinuri, ci sunt pro-libertate; libertatea de a alege dacă, când și cât de mult să se vaccineze copiii lor.

Echipa Vaxxed a sosit în Italia pentru premiera filmului documentar Vaxxed, fiind întâmpinată de public și de asociațiile locale. Documentarul a creat imediat un val de conștientizare în public, un val pe care guvernul încearcă să-l zdrobească, mai întâi prin cenzurarea documentarului Vaxxed și acum prin emiterea celei mai stricte legi obligatorii privind vaccinurile din Europa. Vaxxed a inspirat oamenii să se adune împreună pentru a lupta unniți pentru dreptul de a alege să-și vaccineze copiii sau nu.

A fost un adevărat moment istoric, a fost pentru prima dată când mulți părinți, medici, politicieni s-au întâlnit. Până în prezent, acesta a fost cel mai mare marș împotriva vaccinurilor obligatorii din lume.

Legea propusă este una dintre cele mai stricte din lume, în caz de nerespectare a mandatului de vaccinare, părinții sau tutorii vor fi supuși unei sancțiuni administrative pecuniare care variază între cinci sute și șapte mii cinci sute de euro. În plus, în cazul lipsei unor sau tuturor vaccinurilor, copiii vor fi luați de serviciile locale de protecție a copilului.

BBC a raportat un grup de părinți care se pregătesc să părăsească Italia și să ceară azil în Austria cu privire la noua lege obligatorie privind vaccinurile.

În timp ce BBC a raportat această știre, a publicat și propaganda unilaterală, care este aparent singura viziune permisă în mass-media:

“Studiile științifice au dezvăluit o presupusă legătură între vaccinuri și autism, așa cum arată site-ul web al Centrelor Americane de Control al Bolilor (CDC).“

CDC, desigur, are un imens conflict de interese, deoarece cheltuiește peste 4 miliarde de dolari pe an pentru vaccinuri și ignoră sau suprimă orice știință contradictorie care arată pericolele vaccinurilor.

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Poate ar trebui sa scrieti un articol despre protestele massive din Europa, impotriva vaccinarii obligatorii, ce vor avea loc in acest sfarsit de saptamana la: Bucuresti 17 sept; Venetia si Berlin 16 septembrie (maine)

    http://freedomeurope.net/en/demonstration-i-tyskland-berlin-mot-tvangsvaccinering/

    Deasemenea, oamneii trebuie sa stie si d eprotestele din Italia si Polonia, dar si despre decizia Suediei de a declara neconstitutionala o astfel de lege. UE ne vrea vaccinati pe toti, de la mic la mare. Iar directive vine de fapt de la SUA, prin prisma programului Healthy People 2020. Bineintele sca titlul programului este o farsa. AR trebui sa se intituleze enslaved people 2020! Este un abuz ce se vrea aplicat la nivel mondial.

    Poate ar trebui sa vorbiti de cazul Ungariei, cea mai totalitara tara in acest sens, unde de cativa ani exista aceasta lege, care nu permite nici macar copiilor vatamati sa intrerupa vaccinarea.

    Ce se ascunde in spatele acestei vaccinari fortatate? De ce forta este condusa? De ce dorinti?
    Va asigur ca nu banii sunt scopul. Ei sunt de fapt mijlocul implementarii acestui abuz. Scopul este obtinerea puterii depline asupra omului, ca si asupra unui animal de povara. raul trebuie strigat sus si tare, si niciodata nu trebuie acceptat. Iar cei care stau si tac, jucand cartea nepasarii, pacatul lor este mai mare chiar decat a face raul pe care-l vad, dar il ignora, astfel dansu-i putere.

    Sa ne fereasca Dumnezeu de rele! amin

  2. „Azi în Timișoara, mâine-n toată țara!”. Va fi peste tot la fel, adică impuneri, căci oculta mondială conduce peste tot în lume. Dar acum se vor separa cei care vor lupta pentru libertatea lor, și astfel vor deveni mucenici, de cei care ori nu le pasă de propria libertate, ori le este frică să facă „pasul în față” și să lupte pentru cel mai mare drept dumnezeiesc – LIBERTATEA. Pentru refuzul dreptului dumnezeiesc – LIBERTATEA – Dumnezeu nu-l va mai primi în Cer pe om. Ce vreau să spun? Că atunci când omul va primi pecetea, căci după vaccinarea obligatorie este clar că va veni și pecetluirea obligatorie, atunci prin primirea peceții(cip-ul sau codul de bare), prin care poate fi identificat în orice secundă(deci își pierde libertatea), se va lipsi pe veci de Dumnezeu, deoarece n-a luptat pentru păstrarea darului Lui – LIBERTATEA. Acesta-i motivul pentru care oamenii ce primesc pecetea vor merge pentru vecii cei nesfârșiți în iad: pierderea LIBERTĂȚII ca urmare a acceptării peceții(cip-ul sau codul de bare). Ar trebui acum să fie clar pentru toată lumea. Desigur că împotrivirea la vaccinare, cip sau cod de bare, înseamnă luptă, iar prin luptă se va intra în mucenicie, adică în Cer. Mai limpede decât atât nu se poate. Doamne ajută să înțeleagă toată lumea că Dumnezeu ne trimite această încercare pentru ca doar cei „viteji”, adică credincioși, să poată intra în Cer. Pe cei mai slabi dintre noi, îi va lua prin boli. Doamne ajută !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button