X

Incepem sa PLATIM pretul PLECARII din tara: ROMANI prinsi in INCENDIUL provocat de trei persoane ARABE asupra restaurantului Transilvania din Aubervilliers (Seine-Saint-Denis)

de null

https://youtu.be/G-lMJApaLJc

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

12 persoane, între care trei români, au fost rănite într-un atac teribil, la Aubervilliers (Seine-Saint-Denis), după ce un restaurantul românesc Transilvania a fost incendiat de trei persoane. Atacatorii au aruncat cu grenade lacrimogene şi au turnat benzină peste tot, apoi au dat foc.

Potrivit unui comunicat al ministerului Afacerilor Externe, doi dintre cei trei români sunt în stare gravă, cu slabe şanse de supravieţuire.

Lidia este una dintre ele. Are 23 de ani, este din Rodna, Bistriţa-Năsăud, şi lucra la barul restaurantului. A avut ghinionul să se afle în timpul serviciului în momentul atacului cu cocktail Molotov.

 

Fata a fost operată, însă are arsuri pe 85% din suprafaţa corpului, iar şansele de supravieţuire sunt foarte mici.

Iuliana, patroana restaurantului Transilvania este în stare de şoc, în urma atacului de duminică.

 „Au dat foc. Au turnat benzină pe fete, pe bar, peste tot şi au dat foc. Acum mă duc la spital, sunt într-o situaţie foarte gravă”, a declarat femeia pentru Observator.

Patroana restaurantului a spus că în stare gravă se mai află şi cealaltă fată care lucra la bar, Dominica, de 21 de ani, din Republica Moldova.

Iuliana a mărturisit că nu ar avea probleme cu nimeni în zonă şi nu ştie ce anume a dus la comiterea acestui act criminal.

Autorii de origine araba, trei la număr, au intrat mascaţi în local, au aprins sticle cu cocktail Molotiv şi au stropit cu benzină.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Sa luam aminte la cuvintele Parintelui Iustin Parvu:

,,Religia musulmană este mult mai pe placul omului modern de azi, pentru că încurajează patimile şi viciile. Pe de altă parte este puterea rasei galbene. Pericol este şi dintr-o parte şi din alta, iar la nivel înalt ele sunt mână în mână, spre instaurarea guvernului mondial şi punerea în aplicare a planului satanic. Însă mucenicia creştinilor va veni de la rasa galbenă. 

Părinte, în cazul unui război, credeţi că e bine să se întoarcă românii din străinătate acasă?

Măi, eu le zic la toţi să se ducă să facă un ban şi apoi să revină aici să construiască ceva. Omul harnic tot timpul va găsi ceva de lucru. Dar ce va fi aici va fi peste tot, nu contează unde îi prinde războiul sau urgia; important e să fie împreună cu familiile lor în casa Domnului, Biserica – aceasta este casa şi patria creştinului. Dar vedeţi că majoritatea celor care pleacă în străinătate uită de Dumnezeu, îşi pierd credința, se dedau plăcerilor îmbietoare ale Occidentului. Doar cei care mai stau pe lângă o biserică şi care au preoţi buni, aceia îşi mai păstrează credinţa şi sufletul curat. Dar, sărmanii, nici aici nu au ce să facă. Să aștepte ajutorul statului? Ce să facă statul? Statul nu mai există. Acesta este sistemul dictatorial… haosul.”

Revista Atitudini nr. 25

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Fără să știu despre cuvintele Pr.Iustin Pârvu, am simțit/simt că românii plătesc în fel și chip pentru părăsirea pământului strămoșesc!

    Domnule, dacă ai coloană, și-ți simți rădăcinile strămoșești, PLÂNGI PENTRU ROMÂNIA!

    Nu știu câți români plâng pentru țara lor, dacă se îngrijorează, dacă-i DOARE pentru ce ce întâmplă AICI…suntem CUCERIȚI pas cu pas DIN AFARĂ, cu ajutorul CELOR DE LA NOI, ni se face PRAF țara, economia, industria, agricultura, cultura, tradițiile, și tu FUGI din țară pentru că n-ai curaj să-i iei de gulerele albe pe mafioții care vând resursele patriei și distrug TOT din calea lor….”legal”, în așa-zisa ”Casă a Poporului”?!?

    Cine te-a legat la gură ca să TACI?
    Cine te oprește să SCRII dacă nu vrei să dai din gură, că n-ai pe unde, televiziunile fiind ocupate de cu totul altceva!
    Sunt atâția judecători, procurori, avocați pensionați, NICIUNUL nu vrea să ne reprezinte ca să dăm în judecată STATUL MAFIOT și să-l facem răspunzător pentru crimele comise împotriva poporului român, timp de 27 de ani?

    Trebuie un post de radio și/sau de televiziune, în care să se dezbată adevăratele probleme ale Sistemului mafiot, punctele nevralgice, de primă urgență ce trebuiesc scoase la lumină, apoi modificate….obligat sistemul mafiot să dea legea răspunderilor magistraților, procurorilor, apoi schimbat legislativul ambiguu, contradictoriu care ”ține” ba cu legiuitorul, ba cu infractorul, în funcție de avocat, interese și alte poliție (ne)plătite ori răsplătite!

    Și, nu în ultimul rând, strângerea rândurilor și umplerea e-mail-urilor, a site-urilor, blogurilor cu comentarii care să le dea de gândit ăstora, NU PASIVITATE și LAȘITATE, ALĂTURI DE ABSENȚA LA VOT PENTRU ȚINEREA ACELORAȘI ÎN FUNCȚII, care înseamnă pentru ei UN CEC ÎN ALB, O POLIȚĂ de care se folosesc în caz de TRAGERE LA RĂSPUNDERE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button