X

Tehnologii NOI pentru plati, dezvoltand SEMNUL FIAREI: VISA a creeat un sticker cu CIP de lipit pe MANA. Deasemenea, VISA iti vrea locuinta transformata intr-o CASA de MARCAT

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Într-o lume în care poți plăti pentru toate cumpărăturile cu o atingere pe ecranul telefonului tău sau printr-o aplicație dedicată, cardurile bancare devin învechite.

Visa profită de această schimbare tehnologică majoră și vrea să dezvolte o inovație care ușurează semnificativ procesul de achiziționare a unui bun în magazinele online. Compania vrea să îți permită să cumperi ceva prin simpla apăsare a unui dispozitiv din casa ta care este conectat la internet, fără a necesita completarea datelor și introducerea unor coduri.

 Anul trecut, Visa a prezentat lumii întregi un inel contactless care putea fi folosit pentru a plăti pentru lucruri printr-o simplă mișcare a mâinii. Acest inel a fost distribuit către atleții sponsorizați de Visa la Olimpiada de la Rio, însă în acel moment nu existau planuri pentru a face această inovație valabilă comercial.

Lucrurile s-au mai schimbat de atunci, iar compania a lucrat pentru a dezvolta tehnologia, astfel încât să fie mai mică și mai puțin costisitoare.

Drept urmare, Visa a dezvoltat un sticker rotund, asemenea unui abțibild, care conține un cip și pe care îl poți lipi pe mâna ta.

Potrivit Engadget, dispozitivul este atât de bine realizat încât nu există temerea că îți va scăpa de pe mână și că îl vei pierde. Acesta este dezvoltat tocmai în ideea de a-l ține mereu cu tine, inclusiv în casa ta care este populată cu numeroase dispozitive conectate. Și aici nu ne referim doar la laptopuri sau calculatoare, ci chiar și la elementele inteligente de dimensiuni mai mici, precum becuri sau căști.

Sistemul dezvoltat de Visa le-ar permite utilizatorilor să cumpere în magazinele online printr-o simplă apăsare pe obiectul dorit, fără a mai necesita completarea unor formulare. Pe lângă ușurința de cumpărare, această metodă este mai sigură pentru că te protejează de atacul nedorit al hackerilor. Visa se adresează grijilor cu privire la securitate prin folosirea unui token, care înlocuiește toate datele tale personale cu un identificator digital generat aleatoriu.

Dacă pierzi inelul sau sticker-ul care conține token-ul, îl poți dezactiva folosindu-te de aplicația Visa. În plus, îl poți reactiva cu ușurință dacă îl găsești ulterior.

Pentru moment, compania lucrează la dezvoltarea platformei astfel încât să nu fie limitată doar clienților Visa. Lucru care ar putea încuraja producătorii de dispozitive să integreze această tehnologie în noile lor produse.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Direct de la articolul de pe Engadget(. “Last year the company showed off a contactless ring that could be used to pay for items with a wave of your hand. The ring was distributed to Visa-sponsored athletes for use at the Rio Olympics, but there were no plans to make it commercially available. Since that initial proof of concept Visa has worked to make the technology even smaller and cheaper, putting it into a small plastic sticker that a company rep affixed to the back of my hand for a demo. It’s so small and unobtrusive that it feels like we’re not far from more-permanent subdermal implants.”

    Traducere:
    “Anul trecut, Visa a prezentat lumii întregi un inel contactless. care putea fi folosit pentru a plăti pentru lucruri printr-o simplă miÈ™care a mâinii. Acest inel a fost distribuit către atleÈ›ii sponsorizaÈ›i de Visa la Olimpiada de la Rio, însă în acel moment nu existau planuri pentru a face această inovaÈ›ie valabilă comercial.”

    Până aici au tradus în articolul românesc de pe playtech.ro, însă au uitat partea cea mai importantă:

    “Deoarece de la acea dovadă iniÈ›ială a conceptului Visa a lucrat ca să facă tehnologia mai mică È™i mai ieftină, plasând-o într-o mică etichetă de plastic, pe care un reprezentant al companiei, a aplicat-o pe spatele mâinii sale pentru o demonstraÈ›ie. Este atât de mică È™i de discretă încât se pare că nu suntem prea departe de implanturile subdermice mai permanente.”

    Asta aÈ™a ca să arate care este scopul acestor “tehnologi”(pecete). Asta este tocmai acea “alternativă” pentru cei care încă mai au anumite reÈ›ineri în a primi implantul cu cip, pentru a-i “obiÈ™nui”(în traducere = robi) ca să fie mai lesne în a primi pecetea. Mai trist este faptul că oamenii fără de Dumnezeu, atât s-au îndobitocit încât văd în acestea un mare beneficiu, care le va uÈ™ura “viaÈ›a”(=moartea).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button