X

“Escaladare” a conflictului dintre SUA și Qatar: Americanii le vând avioane în valoare de 12 miliarde de dolari

de null

America una zice si alta face: Contract de 12 miliarde de dolari cu Qatarul
Ministrul Apararii din Qatar a anuntat, miercuri, ca tara sa a semnat un contract in valoare de 12 miliarde de dolari pentru a cumpara avioane de lupta din SUA.

Acordul a fost semnat in ciuda faptului ca Washingtonul a criticat recent Doha pentru ca finanteaza terorismul, arata Reuters.In urma acordului, 36 de avioane de lupta de tip F-15 urmeaza sa ajunga in Qatar.In ciuda contextului in care s-a semnat acest acord, Pentagonul a anuntat, la randul sau, miercuri, ca acest contract va intari cooperarea in domeniul securitatii intre cele doua state.

Pentagonul a mai transmis ca e important se amelioreze tensiunile din zona, in contextul luptei cu Statul Islamic.
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Amintim ca, vineri, presedintele american, Donald Trump, a acuzat Qatarul ca sponsorizeaza terorismul. Anterior, Arabia Saudita, Bahrain, Emitatele Arabe Unite, Egipt si Yemen decisesera sa intrerupa relatiile diplomatice cu regimul qatarez, acuzandu-l de destabilizarea regiunii si sponsorizarea mai multor grupari teroriste, de la jihadistii Statului Islamic, la Al-Qaeda, Fratia Musulmana si Hamas.

Trump a mai spus ca primul sau turneu international, care a inclus si o vizita de stat in Arabia Saudita, a inceput sa dea “roade”, dupa ce bogata natiune din Golful Persic a ramas izolata.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Se pare că pentru afaceristul Trump, securitatea internațională ține până la noi oportunități de a face bani. De fapt acesta este și unul din motivele pentru care se doresc conflicte armate: noi contracte pentru industria de armament, fiind vândute ambelor părți combatante. Să nu ne mirăm că vom auzi la știri că teroriștii au atacat cu avioane F-15 vreun portavion american sau chiar un oraș din SUA. Ca și în cazul ISIS, americanii sunt cei care i-au creat și înarmat.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. jidanii sunt si cu unii si cu ceilalti, ii inarmeaza pe toti ca sa dovedeasca lumii ca israel va lupta singur impotriva tuturor si va invinge asa cum zic profetiile lor. nu-i ceva dificil atat timp cat toate serviciile secrete din lume sunt finantate de jidani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button