X

Oare unde se va opri DECADEREA? Columbia a recunoscut OFICIAL mariajul din TREI bărbați

de null

Columbia, unde căsătoria între persoanele de același sex este autorizată din 2016, a recunoscut în mod oficial la începutul lunii iunie o familie alcătuită din trei bărbați, informează Agerpres, care citează AFP.

“Ne-am dorit să oficializăm (…) familia noastră. Nu exista nimic solid din punct de vedere legal care să ne recunoască ca familie”, a declarat Victor Hugo Prada, unul dintre membrii acestei uniuni, într-un material video difuzat luni.

 

“Suntem o familie, o familie poliamoroasă. Este pentru prima dată în Columbia”, a adăugat el.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Prada, de profesie actor, și cei doi parteneri ai săi au intrat din 3 iunie sub regimul patrimonial cunoscut în mod legal în Columbia sub numele de “trieja”.

Acest mariaj în trei are în componența sa, alături de Prada, un profesor de educație fizică și un jurnalist, care în 2000 au fost protagoniștii primei căsătorii gay publice din Columbia.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Probabil ca asta isi doresc si sustinatorii “familiei” NEtraditionale.
    Cred ca acesta e “noul trend”, poligamia homosexuala.

  2. „Va veni vremea ca oamenii să înnebunească şi când vor vedea pe cineva că nu înnebuneşte se vor scula asupra lui, zicându-i că el este nebun, pentru că nu este asemenea lor”.

  3. Având ca lider de la Papalitatea Eretică, mai exact: pe papa Francesco; actualul slujitorul al viitorului cel mai apropriat al unicului Antihrist. Astăzi, țările din toate lumea se găsesc sub presiunea Națiunilor Unite, ai masonilor și structurile naționale care le constrâng de a legaliza Homosexualitatea. Homosexualitatea, a distrus toate valorile morale, tradiției duhovnicească, dar și fizice, distruge instituția divin familii, încalcă legea lui Dumnezeu, prin Libertate, Egalitate, și Fraternitate contra lui Bunul Dumnezeu și deschide ușa popoarelor ortodoxe la satanism. Împreună cu sistemul justiției minorilor este cel mai puternic mijloc de a reduce omenirea,

    Ce spune Dumnezeu în Sfânta Scriptură, cartea Levitic:

    „Să nu te culci cu bărbat ca și cu femeie; acestea este spurcăciune. Să nu vă întinați cu nimic din acestea, căci cu toate acestea s-au întinat păgânii, pe care Eu izgonesc dinaintea feței voastre. Că s-a spurcat pământul și am privit la nelegiuirile lor și a lepădat pământul pe cei ce trăiau pe el. Că toate urâciunile acestea le-au făcut oamenii pământului acestuia care e înaintea voastră și s-a spurcat pământul. Că tot cel ce face ticăloșiile acesta, sufletul care va face acesta se va stârpi din poporul său. ” (Lvitic.18/22,24,25,27,29;)
    „Tot așa Sodoma și Gomora și cetățile dimprejurul lor, care în același chip ca aceasta s-au dat la curvie și au umblat după trup străin, stau înainte ca pildă, suferind pedeapsa focului celui veșnic. Asemenea deci și aceștia, visând, spurc trupul, leapădă stăpânirea și hulesc slăvitele (cerești). Aceștia însă defaimă cele ce nu cunosc, iar cele ce – ca dobitoacele necuvântătoare – știu din fire, într-acestea își găsesc pierirea. Vai lor! Că au umblat în calea lui Cain și pentru plată s-au dat cu totul în rătăcirea lui Balaam și au pierit ca în răzvrătirea lui Core. Valuri sălbatice ale mării, care își spumegă rușinea lor, stele rătăcitoare, cărora întunericul întunericului li se păstrează în veșnicie. Ca să facă judecată împotriva tuturor și să mustre pe toți nelegiuiți de toate faptele nelegiuirii lor, în care au făcut fărădelege, și de toate cuvintele de ocară pe care ei, păcătoși, netemătorii de Dumnezeu, le-au rostit împotriva lui. Aceștia sunt cârtitorii, nemulțumiți cu starea lor, umblând după poftele lor, și gura lor grăiește lucruri trufașe, deși, pentru folos, dau unor fețe mare cinste. În vremea de pe urmă vor fi batjocoritori, umblând potrivit cu poftele lor nelegiuite. Aceștia sunt cei ce fac dezbinări, (oameni) firești, care nu au Duhul.” ( Iuda.7-19;)
    „Nu știți, oare, că nedrepții nu vor moșteni Împărăția lui Dumnezeu? Nu vă amăgiți: Nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiții, Nici furii, nici lacomii, nici bețivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moșteni Împărăția lui Dumnezeu. ” (1-Corinteni.9,10;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button