X

STARE de URGENTA decretata pe Insula Lesbos, in urma unui CUTREMUR puternic produs in Grecia si Turcia

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

UPDATE 13 iunie, ora 13. 00: Autoritățile elene au decretat stare de urgentă pe insula Lesbos, în urma seismului care a avut loc în urmă cu o zi. O femeie și-a pierdut viața în urma cutremurului, iar  aproximativ 800 de persoane au fost nevoite să se mute, relatează Associated Press.

Update Un cutremur cu magnitudinea 6,3 s-a înregistrat luni în largul coastelor Turciei și Greciei.

Cutremurul, resimțit la Atena și la Istanbul, s-a produs în Marea Egee, provocând pagube materiale în special în insula Lesbos, a informat Institutul american de geofizică (USGS), citat de AFP.

Epicentrul cutremurului a fost situat la circa 11 kilometri sud de satul Plomari pe coasta de sud a insulei grecești Lesbos, la o adâncime de 5,7 kilometri, potrivit USGS.

“Mai multe clădiri (…) au fost avariate. Evaluăm în prezent prejudiciul”, a declarat primarul din Plomari pentru presa greacă.

Cutremurul a fost resimțit și la Izmir, în vestul Turciei, dar și la Istanbul.

În prezent, nu există victime sau pagube materiale în Turcia.

Potrivit Agenției turce pentru gestionarea situațiilor de urgență (Afad), cutremurul a fost urmat de două replici cu magnitudinea de 4,9.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Cam mica adancimea la care s-a produs (5,7 km). Oare o fi cutremur natural? Sau o fi unul “ajutat” de chestii gen HAARP?…

  2. Am ajuns vremuri cand ne uitam la cer si vedem nori dar ne intrebam: norii or fi naturali? sau chemtrails? (de obicei nu prea mai sunt naturali) Sau ne uitam la vreun cutremur si la fel ne intrebam: o fi fost natural? Sau s-or fi jucat “baietii veseli” pe “la butoane” si or fi trimis un fascicul HAARP asa, ca la un X si 0…?

    Foarte “faina” evolutia asta, culmea asta de progres unde a ajuns omenirea!! Suntem practic la fel ca cei din “comuna primitiva” (termen impropriu pentru ca nu este compatibil cu Biblia; dar nu am altul la indemana…) doar ca in loc sa ne dam cu ciomegele in cap, folosim HAARP, chemtrails etc. — dar scopul pana la urma este identic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button