Predica Pr. Ieronim din Duminica Tuturor Sfinților – Schitul Radeni

iun. 13, 2017 4409 1 http://bit.ly/2qJq6e9

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Un comentariu la “Predica Pr. Ieronim din Duminica Tuturor Sfinților – Schitul Radeni”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Fr. Eugen Brumar
    # 13 iunie 2017 at 20:26

    Doamne!, binecuvinteaza si lungeste viata acestu-i adevarat Preot Marturisitor! Ne-adat dovada ca este adevarat Apostol al lui Iisus Hristos. Dova: este faptele lui! Este un adevarat Preot Marturisitos din toata Sihastria de Neamt. El, cu ajutorul lui Dumnezeu, a avut curajul sa ne aduca aminte de Sfanta si dumnezeiasca Scriptura:
    „Caci eu stiu acesta, ca dupa plecarea mea vor intra intre voi lupi ingrozitori, care nu vor cruta turma. Si dintre voi insiva se vor ridica barbati graind invataturi rastalmacite, ca sa traga pe ucenici dupa ei” (Faptele 20/ 29,30). De aceea Parintele, a indeplinit cuvantul Sfantului Apostol Pavel: „Fiti dar urmatori ai lui Dumnezeu, ca niste fii iubiti,” … (Ef. 5/ 1). Deci sa luam seama cu grija cum umblam, nu ca niste neintelepti, ci ca cei intelepti, rascumparand vremea, caci zilele rele sunt!
    Fie ca predica din duminica tuturor Sfintilor, a Parintelui si marturisitorul Ieronim, sa va foloseasca! Amin. Doamne ajuta.

Scrie un comentariu

Scroll Up