X

“OZN” filmat deasupra statiei germane Neumayer III, din Antarctica

de null

Cercetatorii statiei germane Neumayer III, din Antarctica, au postat pe YouTube un filmulet care demonstreaza aparitia unui Obiect Zburator Neidentificat deasupra laboratorului.  Inregistrarea video a fost facuta in data de 3 iunie.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O vizionare de rutina a inregistrarilor realizate de camerele de observatie instalate in afara statiei, i-a lasat fara replica pe oamenii de stiinta germani. Specialistii au observat pe inregistrarile din dimineata de 3 iunie 2017 prezenta unui obiect neidentificat pe cer. El a intrat in obiectivul camerei chiar in momentul in care se afla deasupra statiei.

Este vorba despre un fel de balon cenusiu de origine necunoscuta. OZN atarna, practic, in aer, disparand si aparand in raza de actiune a camerei de luat vederi, dar mereu in acelasi loc.

Folosind diferite filtre, cercetatorii germani s-au convins ca obiectul surprins nu este vreo defectiune – OZN-ul a aparut in film chiar si la modificarea calitatii imaginii.

https://www.youtube.com/watch?v=1sIzeCdbCCQ&feature=youtu.be

De mentionat ca YouTube este “sufocat” de inregistrari cu OZN-uri. Numai in ultimele zile “nave ale extraterestrilor” au fost filmate in Australia, dar si in SUA. In primul caz, un locuitori din Melbourne a surprins pe camera un obiect zburator neidentificat care se deplasa cu viteza foarte mare. Iar in Texas un astfel de OZN a fost surprins in plin epicentrul unei furtuni.

 

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Pe foametea asta nemtii isi permit sa tina in Antarctica in pustiu, ditamai statia de cercetare, banuiesc cu costuri enorme: caldura, hrana, salarii, echipamente etc. Oare pentru un scop de mediu, pentru binele omenirii, sau ce ?
    De pe net am vazut ca laboratorul statiei are 210 m2, Au mai fost si Neumayer 2 si 1.
    Indienii au una si mai mare, Baharati. Acolo se citeste pulsul la ceva anume.

  2. Henry Coanda a testat prima farfurie zburatoare in 1934 (in miniatura), la ce nivel tehnologic au ajuns azi farfuriile zburatoare nici nu ne putem imagina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button