EXPANSIUNEA NATO: Muntenegru a devenit al 29-lea stat MEMBRU, in urma unei ceremonii de la Washington

iun. 7, 2017 2787 1 http://bit.ly/2qH0EFT

Muntenengru a devenit luni seara al 29-lea stat membru al Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), in urma unei ceremonii condusa de secretarul general Jens Stoltenberg la sediul Departamentului de Stat din Washington.

Ministrul de Externe, Srdjan Darmanovic, a participat la ceremonia de la Washington, unde a depus documentele oficiale de aderare ale Muntenegrului la NATO.

De asemenea, la ceremonie a fost prezent si secretarul general Jens Stoltenberg, precum si premierul muntenegrean Dusko Markovic.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Un comentariu la “EXPANSIUNEA NATO: Muntenegru a devenit al 29-lea stat MEMBRU, in urma unei ceremonii de la Washington”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Ionut
  # 7 iunie 2017 at 10:08

  Muntenegrul echivaleaza cam cu doua judete din Romania.
  Manipulatorii euro-atlantici au reusit sa-i separe de Serbia, desi sunt mai multi cei care se indentifica a fi sarbi, decat cei ce se considera „muntenegreni”.
  Pe wikipedia se afirma ca Muntenegrul e un stat multietnic, in care nici un grup nu e majoritar, desi „muntenegrenii” sunt practic sarbi.
  Dar se vede treaba ca spalarea de creier, atat cea „occidentala” cat si cea sovietica, functioneaza.
  Aderarea Muntenegrului la NATO nu s-a facut in beneficiul locuitorilor, ci pentru a sfida Rusia.
  Din pacate, marile puteri se confrunta pe teritoriile tarilor mici.

Scrie un comentariu

Scroll Up