X

Efectul ATACURILOR ,,TERORISTE”: crearea PSIHOZEI. In TORINO, zgomotul unei PETARDE a facut ca 1000 de oameni sa fie CALCATI in picioare din cauza PANICII si a BUSCULADEI create

de null

https://youtu.be/Sw_6a12xUOo

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Martor:

“Am auzit sunetul unei petarde, și am fost copleșit de oameni, m-au călcat în picioare” – filmări de la locul producerii incidentului

Un incident cumplit s-a produs în Piazza San Carlo din centrul orașului Torino, zonă în care fuseseră amplasate ecrane uriașe, unde zeci de mii de oameni au urmărit finala Ligii campionilor dintre Juventus Torino și Real Madrid.

Spre finalul meciului s-a auzit o explozie puternică a unei petarde care a generat panică. Ulterior s-a auzit un alt zgomot, din cauza prăbușirii parapetului parcării subterane. Parapetul a cedat fiind împins de mulțimea de oameni care încerca să se depărteze speriată de explozia petardei.

Câteva mii de oameni au creat o busculadă teribilă, apoi haosul a cuprins întregul centru. Oamenii s-au călcat în picioare mai ales, spune presa italiană, că punctele de acces, străzile adiacente, erau obturate de vânzători care amplasaseră ilegal tarabe cu ocazia meciului.

Bilanțul tragic este de aproximativ 1000 de răniți, dintre care 10 în stare gravă, în situația cea mai critică fiind un copil de 4 ani, călcat în picioare de mulțime. Mulți oameni au fost rănite cu cioburi de sticlă, cutii metalice, garduri etc.

„A fost o nebunie” — declară un martor citat de Corriere della Sera — “am auzit sunetul unei petarde, și am fost copleșit de oameni, m-au călcat în picioare, am leziuni la picior, deoarece pe teren au fost sparte sticle, mi-a fost o teamă cumplită.”

Mai mulți martori au auzit strigăte este o bombă, ceea ce contribuit la creștere haosului.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button