X

TATUAJELE Big Brother cu BIOSENZORI de METABOLISM

de null

Cercetătorii de la universitățile MIT și Harvard au colaborat pentru a crea cerneala pentru tatuaje care ne poate indica informații despre sănătatea noastră, potrivit Mashable.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cerneala tradițională folosită în tatuaje ar putea fi înlocuită în curând cu biosenzori de metabolism care își modifică culoarea în funcție de schimbările din organismul nostru. De exemplu, ne poate alerta atunci când crește sau scade prea mult nivelul zahărului sau sodiului din sânge.

Aceste tatuaje se află încă în faza de teste preliminare urmând ulterior să fie testate pe oameni.

Dacă acestă cerneală va fi comercializată, oamenii ar avea acces mai repede la informații legate de sănătatea lor și multe vieți ar putea fi salvate astfel.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Ei spun și amăgesc hăbăucii că:

Dacă acestă cerneală va fi comercializată, oamenii ar avea acces mai repede la informații legate de sănătatea lor și multe vieți ar putea fi salvate astfel.

Dar de fapt vor să se ajungă peste tot ca aici:

Proiectele păpușarilor sunt din ce în ce mai îndrăznețe și futuriste:

Citiți vă rog și:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button