X

VOI CE CREDETI? Cum de KLAUS JOHANNIS a semnat decretul pentru instituirea ZILEI NATIONALE de cinstire a MARTIRILOR din temnițele comuniste? ATENTIE: Sunt mentionati si legionari, adica se bate cap in cap cu legea anti legionara. SI MAI ALES: Ereticii ucisi de bolsevici NU SUNT MARTIRI = MUCENICI …

de Saccsiv

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care 14 mai devine Zi națională de cinstire a martirilor români din temnițele comuniste

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata ce putem citi la Klaus Iohannis a promulgat legea prin care 14 mai devine Zi națională de cinstire a martirilor români din temnițele comuniste de pe Libertatea:

 

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul de promulgare a Legii pentru instituirea Zilei naționale de cinstire a martirilor din temnițele comuniste în data 14 mai. 

În expunerea de motive a legii se arată că „marea sărbătoare a tuturor românilor care cinstesc sfânta jertfă a martirilor din temnițele comuniste este ziua de 14 mai 1948, când au fost arestați de regimul comunist marea majoritate a tinerilor, a intelectualilor, alți mulți români care, prin exemplul de neascultare și reală libertate exprimată în fața regimului dictatorial ateu, au pătimit asemenea primilor creștini”.

„În acea noapte de 14 spre 15 mai 1948 au fost arestați peste 10.000 de tineri anchetați ulterior, condamnați și repartizați în pușcăriile unde urmau să execute fiecare condamnarea. Suntem conștienți de nume mari ca ale părintelui Nicolae Steinhardt, pastorului Richard Wurmbrand, episcopului greco-catolic Iuliu Hosu, părintelui greco-catolic Tertulian Langa, politicianului Iuliu Maniu, poetului Radu Gyr și soției sale sau Mircea Vulcănescu, Aurelian Bentoiu între mulți alții care au pătimit în temnițe. Se impune așadar ca această zi să fie cinstită și declarată ca zi națională a acestor martiri care și-au adus darul înaintea istoriei, care s-au jertfit ei pentru ca nouă să ne fie mai bine. Din respect pentru cei care au îndrăznit să reziste acelor vremuri istorice, Parlamentul României are datoria morală să declare ziua de 14 mai ca zi a martirilor temnițelor comuniste”, se precizează în expunerea de motive.

 

Stim ca presedintele Klaus Johannis si consilierii sai au o agenda de lucru anti ortodoxa:

Marioneta perfecta: KLAUS JOHANNIS. Intram in CEA MAI NEAGRA ETAPA

KLAUS JOHANNIS e LUTERAN. Iata CE GROZAVII VOR LUTERANII: Abolirea cultului Fecioarei Maria si a Sfintilor. Desfiintarea manastirilor. Episcopi femei. Cler homosexual

Si in general sunt cu totul pro sistem:

Klaus Iohannis vrea neaparat Big Brother

KLAUS JOHANNIS: “Europenizarea completă a României este un obiectiv principal al mandatului meu”. SI “”Independența energetică a României este una din preocupările mele”. GHICI CE INSEAMNA ASA?

SIMBOLURILE lui KLAUS JOHANNIS

KLAUS JOHANNIS ia apararea HOMOSEXUALILOR dar nu-i pasa ca satanistii stapani ai UCRAINEI trimit in continuare ROMANI sa fie MACELARITI in razboiul contra PRO RUSILOR …

Romania papusarilor lui KLAUS JOHANNIS: Aruncati la cos NATIONALISMUL. El este EXTREMISM DE DREAPTA. Si aruncati si ORTODOXIA cu tot cu SFANTUL INCHISORILOR. Asta ii invata pe cetatenii Clujului CENTRUL CULTURAL GERMAN si ELIE WIESEL intr-o expozitie itineranta

SANDRA PRALONG, consiliera lui Klaus Johannis: RELIGIA INDOBITOCESTE. Scoala nu are nevoie de religie

TATIANA NICULESCU BRAN este purtatoarea de cuvant a presedintelui KLAUS JOHANNIS. Dupa cartea ei s-a facut filmul ANTI ORTODOX “DUPA DEALURI”

ÜBERMENSCH: Votantii Klaus Johannis sunt supraoameni. Ceilalti sunt suboameni … Ce mai pregatesc PAPUSARII pentru neamul romanesc?

Si mai stim de legea anti legionara:

A INCEPUT. Simbolic, pe 22 iulie, Sfantul ILIE LACATUSU iar … Klaus Johannis A PROMULGAT LEGEA “ANTI LEGIONARA”

ACADEMIA CATAVENCU despre LEGEA ANTI LEGIONARA: Sentintele tribunalelor EVREILOR BOLSEVICI sunt acum considerate valide. Se vrea ASASINAREA MEMORIEI victimelor. Nu poți compara 20 de ani de teroare bolșevică cu nimic. Nici măcar cu tragicele evenimente de la Iași. UN ARTICOL NESPERAT DE FERM

CULMEA RELATIVITATII: Valeriu Gafencu a fost CONDAMNAT DE ANTONESCU. Apoi ELIE WIESEL invoca acesta condamnare. Simultan insa Elie Wiesel condamna toate hotararile regimului Antonescu …

Iar acum avem aceasta promulgare tocmai pentru ziua de 14 mai, asa cum isi dorea chiar Parintele Justin Parvu:

14 MAI – ZI NAȚIONALĂ de cinstire a SFINȚILOR ÎNCHISORILOR. Iohannis a promulgat legea propusă de PNL. BOR încă doarme…

Care zi mai are si o alta semnificatie:

COINCIDENTA? 14 mai 1948 – infiintarea statului Israel. 14 mai 1948 – 10 000 de arestari in Romania

Cum se leaga toate acestea? De dragul a ce, aceasta condradictie in termeni?

Caci Ziua naționala de cinstire a martirilor din temnițele comuniste implica si o cinstire a mii de legionari, chiar daca in expunerea de motive e numit doar Radu Gyr, caci din cei 10 000 de arestati in acea zi, majoritatea asta au fost.

Cum de Elie Wiesel nu sare in sus?

Poate gresesc, dar o prima explicatie a mea ar fi aceasta:

In expunerea de motive avem aceasta insiruire de nume părintelui Nicolae Steinhardt, pastorului Richard Wurmbrand, episcopului greco-catolic Iuliu Hosu, părintelui greco-catolic Tertulian Langa, politicianului Iuliu Maniu, poetului Radu Gyr și soției sale sau Mircea Vulcănescu, Aurelian Bentoiu”.

Asadar, avem la un loc ortodocsi si eretici. Iar daca sunt la un loc, atunci nu-i putem numi in bloc martiri, adica mucenici, caci mucenicia tine de Ortodoxie. Iata ce a hotarat Sinodul de la Laodiceea:

„niciun crestin nu se cuvine sa paraseasca pe martirii lui Hristos si sa se duca la pseudo-martiri adica la ai ereticilor; caci acestia sunt straini de Dumnezeu. Deci cei ce se vor duce la dansii sa fie anatema”

Sa ne amintim si de articolul An comemorativ 2017 | Martiri pentru Hristos din România în perioada regimului comunist de pe Basilica din 09.03.2017:

 

La iniţiativa Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, Editura Institutului Biblic şi de Misiune Ortodoxă retipăreşte volumul Martiri pentru Hristos din România în perioada regimului comunist. Cartea a  apărut în anul 2007 cu binecuvântarea vrednicului de pioasă amintire şi pomenire Teoctist Patriarhul.

Volumul cuprinde relatări şi date referitoare la martiri creştini din închisorile comuniste româneşti. Este vorba de oameni pe care, pentru credinţa lor în Hristos, regimul politic ateu al vremii i-a persecutat, torturat şi ucis.

Imensa lor majoritate aparţin Bisericii Ortodoxe Române, însă cartea include şi pagini ce păstrează memoria jertfelor unor măr­turisitori creştini romano-catolici sau protestanţi. Încât, dincolo de culte proprii sau de tradiţii particulare, aparte, sute de mucenici ai lui Hristos se regăsesc aici, amintiţi laolaltă, cu vieţile lor şi cu momentele trecerii lor în veşnicie.

[…]

 

Altfel spus, lucrurile se leaga, ca intotdeauna. Avem Sinodul din Creta:

Implicații eclesiologice ale aprobării documentului eretic Declaraţia de la Toronto de către pseudosinodul din Creta

Adica avem acceptarea oficiala e ecumenismului la nivel de Ierarhie. Avem doctrina “jertfelor unor măr­turisitori creştini romano-catolici sau protestanţi” de pe Basilica, adica a Patriarhiei Romane. Si avem si legea statului cum ca toti cei ucisi in temnitele bolsevice sunt mucenici.

De aia cred eu ca au dat si legea asta fara sa se scandalizeze prea tare organizatiile evreiesti si legiunile de asociatii si ziare anti ortodoxe, anti nationaliste si anti legionare. Ca era vorba despre ceva cu mult mai important in edificarea NOII ORDINI MONDIALE, anume ecumenismul, unul dintre cei doi principali piloni antihristici, alaturi de sinistrul angrenaj documente cu cip – eGuvernare – internetul obiectelor – disparitia banilor cash.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button