X

BEZNA MINTII: Politist MORT in atentatul din aprilie de pe Champs-Elysee, CASATORIT POST- MORTEM cu PARTENERUL sau de viata. Hollande a PARTICIPAT la ceremonie

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Impreuna pana dincolo de moarte.  Sub acest crez, politistul francez ucis in atentatul din aprilie de pe Champs-Elysees a fost unul dintre protagonistii unei casatoriii post-mortem, oficiate in capitala franceza.

Xavier Jugelé s-a casatorit astfel cu partenerul sau de viata, iar la ceremonie au asistat fostul presedinte Francois Hollande si primarul Parisului.

Oricat ar parea de ciudat, nu e o premiera. Legea franceza permite casatoria post-mortem in circumstante grave si daca exista dovezi clare ca persoana decedata isi dorea acea casatorie.

In 20 aprilie, cu trei zile inainte de primul tur al alegerilor din Franta, un terorist a deschis focul pe Champs-Elysee, si a omorat un politist si a ranit alte trei persoane, inainte sa fie ucis.

Jugelé facea parte din Compania 32 a Directiei de Ordine Publica si de Circulatie (DOPC) a Prefecturii Politiei din Paris. Hollande i-a acordat postum Legiunea de Onoare, una dintre cele mai inalte distinctii ale Frantei.

Ofiterul a facut campanie pentru drepturile minoritatilor sexuale din politie.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button