X

JUSTITIA a bagat-o in MORMANT pe bunicuta de 80 de ani, CONDAMNATA la 5 ani de inchisoare cu EXECUTARE pentru ca l-a ucis pe barbatul care voia s-o VIOLEZE

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Batrana de 80 de ani din judetul Vaslui, condamnata luna trecuta la cinci ani de inchisoare pentru omor dupa ce a ucis in bataie un barbat cu 22 de ani mai tanar care a vrut sa o violeze, a murit in spital. 

Cazul batranei din localitatea vasluiana Tacuta, condamnata de instanta de fond la cinci ani de inchisoare pentru ca l-a omorat pe cel care voia sa o violeze, nu va mai fi judecat de Curtea de Apel Iasi.

Dosarul va fi clasat de catre magistrati pe motiv ca nu mai are obiect, in conditiile in care Profira Angheluta a murit inainte de a se judeca apelul facut atat de catre ea, cat si de catre procuror, ambele parti considerand pedeapsa prea mare.

“Intr-adevar, femeia a murit la Spitalul Judetean Vaslui, dupa ce i s-a facut rau acasa. Probabil, pe langa varsta, si condamnarea sa la inchisoare cu executare i-a inrautatit starea de sanatate”, a declarat primarul comunei Tacuta, Florin Ionel.

In 20 aprilie, Tribunalul Vaslui a condamnat-o pe Profira Angheluta la cinci ani de inchisoare cu executare pentru omor, fiind acuzata ca si-a ucis un consatean care ar fi incercat sa o violeze in urma cu un an si jumatate. Instanta a mai obligat-o pe femeie sa achite si cheltuielile de judecata, in valoare de 3.000 de lei, sentinta nefiind insa definitiva.

Potrivit rechizitoriului procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, batrana l-a lovit de mai multe ori cu picioarele pe barbatul de 56 de ani, dupa ce acesta s-a impiedicat si a cazut in curtea locuintei femeii. In urma loviturilor primite, victima a murit in foarte scurt timp, fara a mai putea fi salvata de catre echipajul medical solicitat la numarul de urgenta 112.

Anterior crimei, barbatul ar fi inceput sa o mangaie pe batrana si sa o traga de fusta, intr-un moment in care cei doi ramasesera singuri in casa femeii. Fiul acesteia era plecat sa cumpere o sticla de bautura, lasandu-l pe consatean sa-l astepte in locuinta mamei. In acel moment, barbatul de 56 de ani s-ar fi napustit asupra femeii, potrivit declaratiei date de aceasta anchetatorilor, cu scopul de a o viola. Lovita de mai multe ori cu pumnii, batrana a reusit sa scape si sa iasa din locuinta pentru a striga dupa ajutor.

Barbatul a iesit dupa batrana, insa s-a impiedicat in curte din cauza starii avansate de ebrietate in care se afla. Profitand de situatie, femeia a inceput sa-l loveasca pe agresor pana cand acesta nu a mai miscat. Ulterior, a sosit si fiul batranei, care a anuntat ambulanta, insa echipajul medical a constatat decesul.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button