X

PROGNOZA METEO: Temperaturi GENEROASE si precipitații însoțite de DESCARCARI ELECTRICE

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

PROGNOZA METEO.  Vremea va fi mai caldă decât în mod normal, la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după- amiaza şi spre seară, când, local, în zona de munte şi pe spaţii mai mici în centrul şi estul ţării, vor fi averse şi descărcări electrice.

PROGNOZA METEO.  De mâine, instabilitatea atmosferică va cuprinde, treptat, toată țara. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări de scurtă durată, în timpul ploilor. Temperaturile se vor încadra între 7 şi 29 de grade C, cu cele mai scăzute valori pe litoral. Izolat, în zonele joase de relief, îndeosebi din centru, vor fi condiţii de ceaţă. În Capitală, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru sfârşitul lunii mai. Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile se vor situa între 12 și 28 de grade Celsius.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button