X

Manchester, Berlin, Paris, Nisa, Londra, New York: Pașapoarte și Cărți de Identitate descoperite în mod misterios în urma atacurilor teroriste / Suspecții lichidați de poliție deoarece „morții nu pot vorbi” / Să mai credem mass-media oficială care pregătește mentalul pentru pecetea finală?

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Acest articol analizează fenomenul “misterios” al cărților de identitate și al pașapoartelor suspecților de terorism descoperite în mod obișnuit (adesea în molozul unei explozii) în urma unui atac terorist.

În cele mai multe cazuri, presupusul suspect era cunoscut autorităților.

Există vreun tipar? Documentele de identitate ale suspectului sunt adesea lăsate în urmă, descoperite de poliție în urma unui atac terorist.

Conform rapoartelor guvernamentale și mass-media, suspecții sunt, fără excepție, legați de o grupare afiliată Al-Qaeda.

Niciunul dintre acești suspecți de terorism nu a supraviețuit. Morții nu vorbesc.

În cazul evenimentelor tragice din Manchester, cardul bancar al presupusului atentator sinucigaș Salman Abedi i-a fost găsit în buzunar în urma exploziei.

Legitimitatea poveștilor oficiale? Marea Britanie este atât o “victimă a terorismului”, cât și un “sponsor al terorismului”. Fără excepție, guvernele țărilor occidentale care au fost victime ale atacurilor teroriste au sprijinit, direct sau indirect, grupul de organizații teroriste al Al Qaeda, inclusiv statul islamic (ISIS), care sunt responsabile de declanșarea acestor atacuri teroriste. Există dovezi foarte documentate că Al Qaeda este o creație a CIA.

Mai jos este o trecere în revistă a circumstanțelor și a dovezilor referitoare la pașapoartele și cărțile de identitate descoperite în urma atacurilor teroriste alese, cu legături către articolele Global Research și rapoartele media (2001-2017). (Această listă nu este în nici un caz exhaustivă)

De la NYC pe 11 septembrie la Manchester, mai 2017

În ordine cronologică inversă

Sublinierile au fost adăugate

Atacul Terorist din Manchester, mai 2017.

Suspectul atentatului de la Manchester a spus că avea legături cu al-Qaeda…

NBCNews.com – 23 mai 2017 MANCHESTER, Anglia – Salman Abedi, bărbatul britanic în vârstă de 22 de ani… într-un atac sinucigaș cu bombă, avea legături cu al-Qaeda și a primit pregătire teroristă… a fost identificat printr-un card bancar găsit în buzunarul său la fața locului…

Atacul din Manchester atac ca un eșec al MI6?

De Evan Jones, 26 mai 2017

Cardul bancar a fost găsită în mod convenabil în buzunarul… Daesh și-a asumat responsabilitatea pentru atacul de la Manchester, dar fără…”

“MANCHESTER, Anglia – Salman Abedi, bărbatul britanic în vârstă de 22 de ani, despre care se crede că a ucis 22 de persoane într-un atac sinucigaș cu bombă, avea legături cu al Qaeda și a primit pregătire teroristă în străinătate, a declarat marți către NBC News un oficial american de la serviciile de informații, când Regatul Unit a ridicat alerta de amenințare teroristă la cea mai înaltă categorie.
Oficialul american de la serviciile de informații, care are cunoștințe nemijlocite despre mersul investigației, a declarat că Abedi, a cărui familie este de origine libiană, a fost identificat printr-un card bancar găsit în buzunar la locul exploziei, după concertul Ariana Grande de la Manchester Arena. Identificarea a fost confirmată și de tehnologia de recunoaștere facială, a declarat oficialul.
Abedi călătorise în Libia în ultimele 12 luni, fiind una dintre multele țări pe care le vizitase, a spus oficialul. Și în timp ce avea “legături clare cu al-Qaeda”, a spus oficialul, Abedi ar fi putut avea legături cu alte grupări.” NBC News.com – 23 mai 2017

Nu este disponibilă nicio imagine a presupusului card bancar.

În mod ironic, suspectul Abedi a fost identificat pentru prima oară de Washington și nu de poliția și securitatea britanică. Cum au știut cine a fost vinovat la 3 ore după explozie? După Graham Vanbergen:

În primele ore ale dimineții zilei de 23 mai – la aproximativ 02:35 BST NDTV prin intermediul publicației Washington Post a declarat destul de categoric că:

“Oficialii americani, vorbind despre condiția anonimatului, au identificat atacatorul ca fiind Salman Abedi. Ei nu au furnizat informații despre vârsta sau naționalitatea sa, iar oficialii britanici au refuzat să comenteze despre identitatea suspectului. “

Aceasta a fost publicată într-un moment în care poliția britanică și serviciile de securitate refuzau să facă declarații cu privire la cine credeau că erau făptașii la acel moment, se ocupau cu gestionarea consecințelor imediate ale evenimentului.

Atacul terorist de la Berlin, Decembrie 2016.

Suspectul atentatului cu camionul de la Berlin și chestiunea curioasă a aflării documentelor de identitate rămase în urmă

De CineCeDece, 22 decembrie 2016

Suspectul atentatului cu camionul de la Berlin și chestiunea curioasă a aflării documentelor de identitate rămase în urmă. De Global Research, 22 decembrie 2016. Cine Ce Dece 21…:

Documentele de identitate ale suspectului au fost găsite în interiorul camionului folosit în atacul de luni într-o piață de Crăciun,  soldat cu 12 morți, au declarat oficialii securității germane.

Suspectul era cunoscut de serviciile de securitate germane ca cineva care întreținea dialoguri cu grupările islamiste radicale și a fost evaluat ca reprezentând un risc, a declarat reporterilor ministrul de Interne al Rinului de Nord – Westfalia Ralf Jaeger.

Sursa: Daily Mail, 15 iulie 2016

Atacul terorist de la Nisa din iulie 2016

Atacul terorist de la Nisa: către un statut permanent al legii marțiale în… presupusul făptuitor a murit și a lăsat în mod convenabil în urmă cartea de identitate.

Nisa, Masacrul din 14 iulie: Către legea marțială? Statul islamic (ISIS-Daesh) revendică vinovăția?

De Peter Koenig , 15 iulie 2016

După Peter Koenig în legătură cu atacul terorist din Nisa:

În timpul sărbătorii de aseară a festivității naționale franceze, în jurul orei 11 dimineața, un camion a intrat cu viteză într-o adunare de mii de oameni care priveau focurile de artificii de-a lungul bulevardului mediteranean Anglais. Șoferul camionului trăgea cu arma în mod simultan și fără discriminare în mulțime. A reușit să alerge cale de 2 kilometri înainte de a fi oprit de poliție, care l-a împușcat pe loc și l-a ucis.

Un atac terorist îngrozitor, ucigând hoarde de oameni, răspândind durere, mizerie, frică și indignare în Franța, Europa – peste tot. Toate indicațiile semnalează marele scenariu unui alt atac de tip steag fals; încă o dată în Franța.

Tânărul șofer a fost identificat drept un francez în vârstă de 31 de ani, rezident al orașului Nizza, cu origini tunisiene. Ca și în cazurile anterioare, “coincidența” face ca actele sale de identitate să fie găsite în camion.

Tânărul este ucis pe loc de poliție. Persoanele moarte nu pot vorbi. Un model bine cunoscut până în prezent.

Atacul terorist de la Charlie Hebdo Paris, ianuarie 2015

Poliția a găsit cartea de identitate a lui Said Kouachi la locul schimbului de focuri de la Charlie Hebdo. Nu cumva sună familiar?

De Dr. Paul Craig Roberts , 10 ianuarie 2015

“Potrivit comunicatelor de știri, poliția a găsit cartea de identitate a lui Said Kouachi la locul schimbului de focuri de la Charlie Hebdo. Nu cumva sună familiar? Amintiți-vă, autoritățile au susținut că au găsit pașaportul intact al unuia dintre presupușii atacatori de la 11 septembrie printre masivele ruine pulverizate ale turnurilor gemene”.

Atacul terorist de la Bataclan Paris, noiembrie 2015

Atacurile teroriste de la Paris și 9/11: “Dovezile” asemănătoare le face suspecte

De Timothy Alexander Guzman , 20 noiembrie 2015

Statul islamic (ISIS/ISIL) a declarat că este responsabil pentru ultimele atacuri la Paris, la fel ca și Al-Qaeda, care și-a asumat responsabilitatea pentru 9/11…. Cu toate acestea, există asemănări între atacurile teroriste de la Paris și cel de la New York din 11 septembrie.

În primul rând, pașapoartele siriene și egiptene de la doi dintre atentatorii sinucigași au fost găsite la locul atentatului de la stadion din partea de nord a orașului. După ce ambii presupuși teroriști și-au detonat dispozitivele lor explozive, pașapoartele lor au fost încă găsite.

Acest lucru ne reamintește de atacurile teroriste din 11 septembrie, unde oficialii americani au recuperat un pașaport intact la câteva blocuri distanță de la The World Trade Center, care aparținea unuia dintre atacatori.

Pașapoartele magice reloaded: Pașaportul sirian care se presupune că a fost descoperit la atentatorul sinucigaș cu bombă din Paris

De firul secolului 21 , 14 noiembrie 2015

În contextul anchetei despre masacrele de la Paris, un pașaport sirian (imagine dreapta) a fost găsit lângă unul dintre atentatorii kamikaze de la Stade de France. După ce președintele Hollande l-a evidențiat ca responsabil pentru atacuri , “statul islamic” a susținut că ei au gândit atacul. Executivul francez, care deja afirmase că ar dori să lupte în Siria împotriva ISIS, dar de fapt împotriva lui Bachar El Assad, care “trebuie să plece”, vede în aceasta o dovadă importantă prin care să-și motiveze expediția militară.

Atacul terorist din Londra 7/7, 7 iulie 2005

Bombordamentele de la Londra 7/7 și operațiunea MI5 “Stepford Four”: Cum bombardamentele de la Londra din 2005 au transformat orice musulman într-un “suspect terorist”

De Karin Brothers , 26 mai 2017

Marți, 12 iulie, soția lui Lindsay, Samantha Lewthwaite, a chemat poliția să raporteze că soțul său Germaine (“Jamal”) lipsește. Poliția a căutat imediat casa lor. A doua zi, la 14 iulie, poliția a anunțat că are cartea de identitate a lui Lindsay și că a fost al patrulea atentator cu bombă. Lewthwaite s-a îndoit și a refuzat să creadă acuzația fără dovada ADN. Descoperirea poliției era năucitoare, deoarece ei pretindeau că toți suspecții semănau ca pakistanezii; Nimeni nu-l putea confunda în nici un fel pe un Lindsay, mare și negru cu un oriental. La ce se uita poliția?

Atacurile teroriste din 9/11: 11 septembrie 2001

A fost America atacată de musulmani pe 9/11?

De David Ray Griffin , 11 septembrie 2016

Adevărul despre 9/11 și ancheta comună a Congresului: 28 de pagini de înșelătorie cu privire la rolul Arabiei Saudite

De Dick Atlee și Ken Freeland , 11 septembrie 2015

De ani de zile mișcarea  Adevărului de la 9/11 (9TM) pledează în zadar….. agentul FBI Dan Coleman explică modul în care pașaportul aparține unui deturnător al avionului de la 9/11

Contradicții 9/11: Mitsubishi-ul lui Mohamed Atta și bagajul lui

De David Ray Griffin , 09 mai 2008

Contradicții 9/11: Mitsubishi-ul lui Mohamed Atta și bagajul lui… Conținea de asemenea un pașaport saudit, un permis de conducere internațional, …

În versiunea oficială pentru 9/11, FBI a susținut că au găsit pașaportul intact al unuia dintre piloții în apropierea unuia dintre turnuri care au fost făcute cenușă prin explozii, a căror căldură a topit chiar și coloanele de oțel din structura clădirilor. Cel de-al patrulea avion s-a prăbușit lângă Shanksville la care s-a găsit de asemenea un pașaport care, deși ars, era încă posibilă citirea numelui și prenumele persoanei și se putea vedea fotografia sa de identitate. Acest lucru este cu atât mai tulburător, deoarece nimic nu s-a mai găsit nimic în crater, nicio parte a avionului sau a oamenilor care călătoreau în el, ci doar acest pașaport ars parțial.

Confirmat de Dan Rather CBS News, “un trecător a găsit pașaportul unuia dintre deturnători” pe stradă la numai câteva ore după atacurile din 11 septembrie. (Video la 1′,23″)

https://youtu.be/919jc7ggDyQ

După Cine Ce Dece:

Viza lui Satam al-Suqami: Acest document de identitate al unuia dintre presupușii atacatori de la 11 septembrie a supraviețuit  nevătămat la câteva blocuri distanță de turnurile gemene, deși avionul însuși a fost practic vaporizat.

Viza aparținând lui Satam al-Suqami

Pașapoartele aparținând lui Ziad Jarrah și lui Saeed al-Ghamdi: Pașapoartele a doi presupuși deturnători ai zborului United Airlines Flight 93 se presupune că au supraviețuit prăbușirii explozive din Pennsylvania, în care însuși avionul s-a carbonizat și s-a împrăștiat – iar un pașaport a rămas complet intact.

Rămășițele vizei lui Ziad Jarrah.
Pașaportul lui Saeed al-Ghamdi

Hrană pentru minte?

Putem să mai credem povestea oficială a guvernului britanic?

Fără alte întrebări. Mai putem să credem mass-media occidentală?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. “Mai putem să credem mass-media occidentală?”
    Iti trebuie multă “credință” să poți crede minciunile mass-media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button