X

Imagini APOCALIPTICE la Moscova! Un URAGAN a luat VIATA a 11 persoane, iar alte peste 50 sunt rănite

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un uragan devastator a luat azi viața a 11 persoane în capitala Federației Ruse, Moscova. 

Totodată, alte peste 50 de persoane au fost rănite în urma calamității, potrivit Agenției de Știri Ria Novosti, care face referire la datele oficiale ale Departamentului Sănătății al capitalei ruse.

 

Vântul puternic, care pe alocuri a atins viteza de până la 20 m/s, a doborât piloni, copaci, a distrus acoperișuri ale caselor și a stații de așteptare.

De asemenea, în localitățile din suburbiile Moscovei sute de case au rămas fără electricitate.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Pare un atac HAARP (tornada creata artificial). Am inteles ca si rusii ar avea ceva similar cu HAARP-ul american… Oare vor raspunde, generand probleme similare in America in viitorul apropiat?

  2. Un alt gand. Atunci cand vine vorba de chemtrails, ni se spune ca “este un scut meteorologic” si cum ca ar fi “necesar” pentru ca “toate marile puteri au asa ceva” (sa nu ramanem noi “neprotejati”). Adica tocmai Moscova, capitala Rusiei, sa intelegem ca NU era protejata de scutul lor meteorologic?! Nu au scut tocmai rusii?! Sau de fapt… chemtrails nu ofera absolut nici un fel de protectie cand vine vorba de atacuri HAARP? (pare putin logic daca ne gandim: cum am putea oare opri un fascicul de microunde sa cada si sa loveasca intr-un loc oarecare?! cum putem stopa si opri microundele?)

    Deci articolul prezinta ceva ce rusii nu au putut stopa si de care nu s-au putut apara!…

  3. E posibil sa fi permis ca sa vada de ce sunt in stare si ce daune pot provoca si poate pregatesc un contraatac devastator ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button