X

Dacă vaccinurile sunt 100% sigure şi nu au dăunat nimănui, atunci de ce a plătit guvernul american peste 3 miliarde de dolari daune miilor de familii afectate de vaccinuri?

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

De Vicki BATTS, Miercuri, 17 Mai 2017

În timp ce mass-mediei corporatiste îi place să laude vaccinurile iar partizanii agendei de vaccinare aduc ode injecţiilor Big Pharma ca şi cum ar fi Sfântul Graal al omenirii, adevărul este că vaccinurile nu sunt vreo ofrandă fără cusur oferită civilizaţiei.  Vaccinurile, ca orice altceva în viaţă, nu sunt şi nu pot fi garantate drept 100% sigure. Până şi ceva aparent inofensiv precum apa poate fi fatal, chiar într-o doză mică.

N-ar fi doar prostesc să presupui că vaccinurile sunt perfecte, ar fi şi împotriva tuturor datelor disponibile despre acestea. Guvernul Statelor Unite a creat un sistem pentru persoanele afectate de  vaccinuri, astfel încât ele să poate notifica aceste evenimente, şi chiar să solicite despăgubiri printr-un sistem judiciar, astfel încât familiile să primească compensări financiare pentru suferinţa provocată lor.

Dar nu-i aşa că vaccinurile sunt inofensive? Cu toate acestea, guvernul american a plătit peste trei miliarde de dolari daune şi taxe judiciare familiilor şi persoanelor ce au fost afectate de vaccinări între anii 1989 şi 2015. În total, 3.937 de cazuri au avut ca rezultat acordarea de daune prin intermediul Programului de Compensare pentru Leziuni cauzate de Vaccinuri (VICP).

Iar aceştia sunt doar cei ce au reuşit să convingă instanţa de judecată că un vaccin i-a rănit pe ei sau pe copiii lor. Aproape 10.000 de oameni au avut solicitări respinse de către instanţă. Acest lucru nu este surprinzător întrucât, aşa cum vă puteţi imagina, poate fi dificil să convingi Curtea. Foarte dificil.

Aşa cum scrie Robert MOXLEY, un fost avocat al vaccinului,

“De la promulgarea legislaţiei în 1986, procesul a fost măsluit, pas cu pas, în favoarea complexului industrial al vaccinurilor.”

MOXLEY continuă să explice, cum VICP protejează industria vaccinării, mai degrabă decât pe oamenii răniţi prin injecţiile lor. În “instanţa vaccinurilor”, un “expert special” este desemnat pentru a analiza înregistrările medicale şi a face o recomandare Curţii. Procesul, la vremea conceperii sale, nu trebuia să dureze mai mult de 240 de zile – mai puţin de un an. Însă VICP s-a dezvoltat în cu totul altceva în schimb. MOXLEY scrie că nici o decizie luată de către Curte nu devine precedent pentru cazurile următoare, iar acum programului îi ia ani de zile pentru a finaliza un singur caz.

“Leziunile continuă, daunele continuă să fie plătite, practic în secret” declară acesta.

Sistemul VICP este viciat în mod sever şi puţini părinţi ce solicită daune pentru copiii lor afectaţi de către vaccinuri văd rareori compensări financiare. Aşa cum observă MOXLEY, pe măsură ce cazurile de vătămări de la vaccinuri continuă să se adune, guvernul în loc să ceară socoteală producătorilor, a ales să-şi revizuiască standardele pentru solicitările de despăgubiri – determinând ca revendicările de daune să treacă şi mai greu prin sistem.

Ca s-o zicem pe şleau, există o sumedenie de motive pentru care atât de puţini oameni au reuşit să obţină compensări pentru leziunile provocate de vaccinuri, însă respingerea unui caz nu înseamnă că nu au apărut vătămări provocate de vaccinuri: pur şi simplu înseamnă că părţile implicate nu au reuşit să mulţumească Curtea sau că revendicările lor nu s-au încadrat în parametrii stringenţi prescrişi de către VICP.

Uitându-ne la ingredientele dintr-un vaccin, nu ne mirăm că atâţia oameni sunt afectaţi de către ele. Spre exemplu, multe vaccinuri conţin adjuvanţi cu aluminiu ce pot fi nocivi pentru creierul uman, îndeosebi pentru creierele în curs de dezvoltare ale copiilor. În principiu, adjuvanţii din vaccinuri au rolul de a “zgândări” sistemul imunitar; aceasta este echivalent cu a ghionti un stup de albine cu băţul. Deloc surprinzător, acest lucru poate comporta consecinţe – precum declanşarea bolilor autoimune şi a problemelor neurologice.

Simplu spus: vaccinurile au dăunat la mii de copii de-a lungul anilor, şi nu este deloc dificil să ne dăm seama de ce. Este de asemenea simplu să dăm crezare minciunilor reconfortante, aşa cum se pare că fac mulţi oameni când vine vorba de spre vaccinuri.

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

30 comentarii

  1. Mda….din păcate, pe la televiziunile ”noastre”, apar tot felul de medici care BAT CÂMPII!
    Nu știu CUI s-au jurat ăștia…lui Hipocrate sau lui Dumnezeu, că prea sunt PRO-VACCIN!
    Medicii de familie să completeze un formular, în care să-și asume răspunderea în cazul în care copilul venit SĂNĂTOS la el în cabinet, pleacă BOLNAV!

  2. Dar, hai să vedem alt documentar:

    Vaccinarea – Adevărul Ascuns
    https://www.youtube.com/watch?v=ZxpmVDVTFF4

    Informațiile din acest material, deși se bazează pe ceea ce s-a publicat în revistele medicale de specialitate, nu trebuie luate ca sfaturi medicale.
    Departamentul pentru Sănătate și Familie al Commonwealth-ului și alte organisme medicale, promovează vaccinarea, ca măsură sigură și eficientă de protecție a copiilor împotriva anumitor boli.

    Producătorii și distribuitorii acestui material video, al cărui scop este de a informa asupra pericolelor și ineficacității vaccinării, nu-și asumă răspunderea pentru acțiunile întreprinse de alte persoane, acțiuni care au la bază aceste informații.
    Cei care urmăresc acest material, trebuie să caute îndrumări la personalul medical de specialitate, după cum doresc.

    -Pentru numele lui Dumnezeu!
    Este vorba despre viața copiilor voștri și despre viitorul lor.
    Nu al vostru, ci al lor!
    Nu lăsați ca, ceea ce mi s-a întâmplat mie și soției mele, să se întâmple și copiilor voștri.

    -S-au înregistrat câteva dezastre uriașe la nivel mondial, ulterior programelor de vaccinare.

    –Copiii sunt injectați cu părți de ADN de origine animală, bacterial și virală. Acestea, pot fi incorporate în genomul uman.
    Structura ADN-ului uman este schimbată, sau poate fi schimbată.

    -Observăm o creștere a incidenței comportamentale, anormale.
    Observăm o creștere a comportamentului sociopatic, a ratei criminalității…o creștere a dificultăților din procesul de învățare, un deficit de concentrare.
    Cu siguranță, sunt unii care ar putea teoretiza că acestea se datorează encefalopatiei, cauzată de vaccin.

    -….după 3 ani de cercetări, soțul meu și cu mine, ne-am uitat unul la celălalt și am spus: Vaccinurile ucid copiii!

    -Era evident că eu, ca și ceilalți doctori, am fost induși în eroare.

    -Doctorul ne-a calmat, spunându-ne că este în regulă, și că e un lucru bun de făcut.
    I-am făcut vaccinul DPT, ca de altfel și pe celălalt.
    Plecasem cu mașina de la spital, cam de 10 minute.
    Ne îndreptam de la spital, spre casă.

    Dylan, dintr-o dată, a început să aibă niște convulsii în brațele soției mele.
    A fost un adevărat șoc!
    Eram complet pierduți în acel moment.
    Nu știam ce se întâmplă.

    Dylan, a început să se învinețească.
    M-am simțit atât de neajutorat.

    VACCINAREA, ADEVĂRUL ASCUNS.

    -Bună, sunt Bronwyn Hancock. Pentru mulți, o astfel de experiență pe care a trăit-o ca părinte, Shane Tucker…este primul indiciu că ceva, ar putea să nu fie în ordine cu vaccinarea.
    Chiar și așa, doctorii spun multor părinți că nu există nicio legătură, să li se administreze cât mai multe vaccinuri.
    De ce?
    Pentru că doctorii sunt învățați că asemenea urmări apar la un caz dintr-un million, și că sunt salvate cu mult mai multe vieți.

    În ciuda a ceea ce sunt învățați, și mulți probabil cred, multe studii au descoperit că doctorii, SUNT CEI MAI PUȚIN VACCINAȚI DIN CADRUL COMUNITĂȚII.
    Având toate astea în vedere, vom descoperi adevărul singuri.
    Ce nu poate face vaccinarea, ce poate realiza, de ce continuă, care sunt drepturile noastre, ce poate ajuta uneori în combaterea efectelor, și care este adevărata cale spre imunitate.

    Pentru început, să vedem dacă vaccinarea chiar a salvat vieți.

    Bronwyn Hancock: Dr. Isaac Golden, este un proeminent și experimentat homeopat, profesor, și autor a numeroase cărți, printre care și una despre vaccinare.
    Să ascultăm ceea ce el, și mulți alții au descoperit.

    Dr. Isaac Golden: Înainte de a ști ce este medicina naturistă, obișnuiam să-mi vaccinez copiii. Fata mea cea mare, a fost foarte afectată ca urmare a vaccinării.
    Asta m-a condus la întrebarea dacă ceea ce mi s-a spus de către doctori, era cu adevărat corect, pentru că mi se spunea să continui s-o vaccinez, în ciuda reacțiilor adverse.

    În cele din urmă, mi-am dat seama că exista o legătură directă între simptomele ei, trecând de la un copil perfect sănătos la unul care nu era, și vaccin, deoarece simptomele se intensificau după fiecare vaccinare.
    Asta m-a determinat să caut dincolo de ceea ce-mi spuneau doctorii.
    Am început cu Departamentele de Sănătate din Anglia, America și Australia…deoarece pregătirea mea profesională, era în domeniul economiei și statisticii.
    Așa că am scris autorităților, și am obținut cifrele.
    Când am început să aranjez cifrele în grafice, mi-am dat seama că erau o mulțime de informații transmise de către medicina tradițională, care NU erau adevărate.

  3. Dr. Isaac Golden:De asemenea, mi-am dat seama că o mare parte din informațiile furnizate studenților la medicină, erau inexacte.
    Să vă dau un exemplu.
    Aceasta reprezintă mortalitatea datorată tusei convulsive din America…de la data introducerii vaccinării cam până la sfârșitul anilor 1980.
    Acestea sunt cifrele pe care le-am obținut de la guvernul american.

    Și ceea ce arată aceste cifre e destul de clar; se pare că introducerea vaccinării a determinat o scădere a mortalității, datorate tusei convulsive.
    Totuși, am obținut și cifrele dinainte cu 40 de ani de introducerea vaccinării.
    Se poate vedea săgeata care arată când a fost introdusă vaccinarea.
    Este foarte clar că reducerea masivă a mortalității datorate tusei convulsive, s-a înregistrat cu mult înaintea introducerii vaccinării.

    A pretinde că vaccinarea este responsabilă de reducere mortalității datorate tusei convulsive, este, din punct de vedere statistic, FALSĂ!

    Bronwyn Hancock: Acest model al tusei convulsive, nu este specific doar acestei boli…așa cum ne va arăta Dr.Viera Scheibner.
    Ea este un fost cercetător științific, care a înregistrat peste 60.000 de pagini…de articole de cercetare medicală legate de acest subiect, pe care le-a prezentat într-o carte.

    Dr.Viera Scheibner: Este un fapt bine documentat că incidența mortalității datorate bolilor infecțioase cum ar fi pojarul, tusea convulsivă, rubeola, oreionul, scăzuze cu 90%, ÎNAINTE CA ORICE VACCIN SĂ FI FOST INTRODUS.

    Mortalitatea datorată difteriei între 1900-1960, se poate vedea că avem o tendință constantă de scădere a mortalității datorate difteriei, CU MULT ÎNAINTE CA PRIMUL TRATAMENT SĂ FI FOST INTRODUS.

    ”Toxoid” este vaccinul. Puteți constata că, chiar și după introducerea vaccinului, această tendință de scădere, pur și simplu a continuat.
    Aceasta (arată pe grafic), reprezintă rata mortalității datorate pojarului între 1900 și 1960.
    Se poate vedea din nou o tendință de scădere constantă a mortalității datorate pojarului, în absența oricărui vaccin.
    Vaccinul apare aici, când deja mortalitatea ajunsese la valoarea cea mai scăzută.

    Prin urmare, trebuie să fi fost alți factori care nu țin de vaccinare și care au condus la această scădere a mortalității, datorate bolilor infecțioase.
    Așa cum puteți vedea din aceste grafice…introducerea vaccinării, NU a fost urmată de o accelerare a procesului de reducere.
    Și cu siguranță, o analiză a cifrelor…nu arată că cei vaccinați ar fi mai protejați decât cei nevaccinați.

  4. Bronwyn Hancock: De exemplu, în epidemia de tuse convulsivă din Suedia, de la sfârșitul anilor 1970, 84% din populație a fost vaccinată…și cu toate astea, numărul cazurilor înregistrate, a fost de cel puțin 84%.
    Ca explicație, vaccinatorii au vorbit despre principiul imunității de grup.
    Definiția dată de ei acestui termen care este mult diferită de ceea ce înseamnă la origini, este că cel puțin 95% din populație, trebuie să fie vaccinată pentru a preveni o epidemie.

    Dar, lucrul acesta funcționează în practică?
    Pentru a afla acest lucru, nu trebuie decât să luăm cazul SUA, unde vaccinarea este obligatorie pentru a intra la o școală.
    Dr.Scheibner descrie o situație care apare frecvent după un program de vaccinare.
    Acest caz, are loc în Corpus Christi, Texas, uned 99% au fost vaccinați, după care 95%, au dezvoltat anticorpi.

    Dr.Viera Scheibner: O epidemie de pojar a izbucnit printre adolescenții din Corpus Christi, în primăvara anului 1985, deși programul de vaccinare cerut de școală, fusese impus cu strictețe.
    Acesta nu este un caz izolat.
    Epidemiile din cadrul populațiilor complet vaccinate, sunt o regulă mai curând decât o excepție.

    Bronwyn Hancock: Mulți doctori afirmă că am avut un mare succes cu vaccinul HIB (meningită), deoarece incindența ei, a scăzut de la introducerea vaccinului acum câțiva ani.
    Să analizăm separat, pe grupele de vârstă la care a fost introdus în SUA.

    Dr.Viera Scheibner, arătând graficele cuprinse în Jurnalul Asociațiilor Medicale americane din 1993: Aceasta reprezintă incidența meningitei, la copiii cu vârste până la 5 ani.
    Datele pentru perioada 1980-1991.

    Aici avem incidența meningitei bacteriene HIB, la copiii mai mici de 1 an.
    Aici avem rezultatele la copiii de 1 an, și respectiv grupa de la 2 la 4 ani.
    Fluctuațiile și scăderea incidenței meningitei la copiii de 1 an și mai mici de 1 an, NU ARE NICIO LEGĂTURĂ CU VACCINAREA.
    Deoarece vaccinarea a fost introdusă abia aici, pentru aceste grupe de vârstă.

    Bronwyn Hancock: În final, să analizăm ce s-a întâmplat în Hamburg, Germania, fără să fi luat nicio măsură activă de profilaxie.

    Dr.Viera Scheibner:În acest grafic, avem reprezentată tusea convulsivă în Hamburg, în perioada 1956-1970.
    Puteți observa o reducere constantă în incidența tusei convulsive.

    LANCET, 1978: Și aici, avem cazurile de tuse convulsivă care au dat complicații într-o perioadă când rata natalității a crescut în mod substanțial.

  5. Bronwyn Hancock: Deci, ce a cauzat această scădere? Să vedem ce are de spus Dr.Robin Cosford, doctor, și Pauline Rose, asistent medical, cu practică independentă.

    Dr.Robin Cosford: Scarlatina, o boală infecțioasă cauzată de o bacterie streptococ, era răspândită la o anumită scară, în aceeași perioadă ca și tusea convulsivă, pojarul, poliomielita, și alte boli.
    Și NU s-au făcut vaccinări împotriva scarlatinei.

    NU S-AU FĂCUT NICIODATĂ VACCINĂRI ÎMPOTRIVA SCARLATINEI.

    Și în mod interesant, incidența scarlatinei a scăzut în paralel cu scăderea incidenței tusei convulsive, poliomielitei, și a celorlate boli.
    Deci, s-ar părea că, luând în considerare și acești factori, NU VACCINAREA ESTE CEA CARE A REDUS INCIDENȚA ACESTOR BOLI, ci alți factori care se desfășurau în cadrul societății în acea perioadă.

    Începuse un program de sănătate publică cu măsuri de igienizare și acestea se pare că au fost factorii cu cel mai mare impact.

    Pauline Rose: Unele studii au fost întreprinse, care au indicat că vaccinarea nu era ”autovindecătoare” așa cum s-ar fi așteptat.
    De fapt, s-au înregistrat uriașe dezastre pe plan internațional, ulterior programelor de vaccinare.

    Pojarul spre exemplu, era aproape eradicat când au început programul de vaccinare, și ca urmare, a crescut din nou.
    Lucrul care ne-a vindecat de pojar a fost de fapt, un program mai bun de alimentație, simpla creștere a stării de sănătate a populației, creșterea nivelului de utilizare a vitaminei A.

    Vaccinarea nu rezolvă deloc aceste probleme.
    EXISTAU TOT ATÂȚIA OAMENI BOLNAVI DUPĂ VACCINARE, CÂȚI ERAU ȘI ÎNAINTE DE VACCINARE.

    Bronwyn Hancock: Deci, nu numai că se pare că vaccinarea nu dă rezultate, dar există probe că e de fapt, contra-productivă.
    Să revenim la SUA.

    Dr.Viera Scheibner:Aceasta este incidența tusei convulsive, morbiditatea și mortalitatea, morțile datorate tusei convulsive între 1922 și 1987.
    Se poate observa o tendință de scădere constantă, atât a morbidității, cât și a mortalității, cam până în 1978.
    Am notat chiar eu aici.

    După 1978, putem vedea această întorsătură nenaturală, în incidența tusei convulsive, în timp ce mortalitatea a rămas cam în aceleași limite.

    Bronwyn Hancock: Deci, ce s-a întâmplat în 1978?

    Dr.Viera Scheibner: În 1978, a început o campanie de vaccinare a copiilor, la nivel național.
    Statele, au adoptat legislații care impuneau obligativitatea imunizării copiilor de 5 și 6 ani, la admiterea în instituțiile de învățământ.
    Au făcut vaccinarea obligatorie, iar aceasta a determinat o creștere a cazurilor raportate de tuse convulsivă.

  6. Dr.Viera Scheibner: Acești copii, au dezvoltat tusea convulsivă, de la vaccin.
    Când spun asta, desigur, cei care au organizat vaccinarea, contestă spunând că un copil nu poate contracta tusea convulsivă de la vaccin, deoarece ”bordetella pertussis” este inactivă în vaccin.

    Dar tusea convulsivă, este o boală mediată toxinic, adică nu contează dacă ”bordetella” în vaccin este activă sau inactivă, deoarece vaccinul tusei convulsive, nu conține întreaga celulă de ”bordetella pertussis.”
    Conține doar învelișul proteic, și copiii pot dezvolta boala ca urmare a vaccinării.

    Dr.David Ritchie: După 20 de ani de imunizări, în 1989, mortalitatea…la o mie de locuitori în Europa, era de 10 ori mai mică decât în America.
    Elveția, în ciuda faptului că nu a desfășurat o politică de imunizare, avea o mortalitate de 10 ori mai mică decât SUA, care avea experiența a 20 de ani de vaccinări obligatorii.

    Dr.Viera Scheibner: Cel mai interesant lucru legat de situația din SUA, este că…comunitatea Amish, un grup religios care a respins vaccinarea pe criterii religioase, Comunitatea Amish nu a raportat nici măcar un singur caz de pojar, din 1970 până în 1988.

    Timp de 18 ani, comunitatea Amish, nevaccinată, nu a raportat nici măcar un singur caz de pojar.

    Bronwyn Hancock: Care era situația variolei? Nu fusese eradicată? Vaccinarea, se pare că doar a încetinit scăderea care deja survenise.
    Dr.Archie Kalokerinos, este M.D. și autor, binecunoscut pentru succesul său în utilizarea Vitaminei C în cadrul copiilor populației băștinașe.

    Dr.Archie Kalokerinos: A fost o mare epidemie de variolă în Filipine. Aceasta este o epidemie foarte importantă, deoarece pentru prima oară s-au ținut evidențe statistice.
    S-a demonstrat astfel, că singurele persoane care s-au îmbolnăvit de două ori de variolă, AU FOST CELE VACCINATE.

    Și că s-au înregistrat cu mult mai multe cazuri de variolă printre persoanele vaccinate decât printre cele nevaccinate.
    Aceste statistici sunt disponibile pentru oricine vrea să le consulte.
    Acestea sunt cele mai izbitoare exemple, despre cum sunt induși în eroare oamenii.
    Bronwyn Hancock: Epidemii de variolă încă mai apar în Africa, Asia și India, ACOLO UNDE EXISTĂ CONFLICTE ȘI O PROASTĂ ALIMENTAȚIE.

  7. Dr.Viera Scheibner: Deci, cum fac cercetătorii să obțină cifrele care par să arate că vaccinarea a fost un succes?
    Ei bine, sunt multe metode.
    Una, este prin inducerea în eroare cu privire la definiția strictă a termenului ”vaccinat”.
    Alta, este modul de diagnosticare a bolii.

    Întotdeauna am căutat articole medicale care să demonstreze că vaccinurile funcționează, și atunci, când am văzut acest titlu din ”New England Journar of Medicine 1984 – Eliminarea Pojarului, Oreionului și Rubeolei din Finlanda printr-un program de 12 ani cu ajutorul a două doze de vaccin” , mi-am zis, ”Aha, acesta este articolul pe care-l căutam”.

    Să vedem cum au eliminat pojarul, oreionul și rubeola în Finlanda.
    Rezultate.
    Reducerea cu 99% a incidenței celor 3 boli infecțioase, a fost însoțită de o creștere a diagnosticelor clinice ”fals pozitive”.
    Deci copiii finlandezi, dezvoltau în continuare pojarul, oreionul și rubeola, dar ei spuneau că e un ”Fals Pozitiv”.
    Ce este un ”Fals Pozitiv”?!

    Bronwyn Hancock: Poliomielita este un exemplu elocvent despre ceea ce poți realiza atunci când modifici criteriile de diagnosticare, așa cum ne va dezvălui doctorul neozeelandez, David Ritchie.

    Dr.David Ritchie: În 1954, autoritățile americane au demarat o campanie de vaccinare împotriva poliomielitei, prin intermediul unui vaccin cu administrare orală, ”Sabin Polio”.
    Ce s-a întâmplat în primul an, a fost să constate, spre oroarea lor…CĂ VACCINUL CAUZA POLIOMIELITA.

    Deoarece vaccinul nu conținea un virus complet inactiv (mort), foloseau un virus într-o formă parțial inactivă, așa numită formă atenuantă.
    Așa încât au fost nevoiți să renunțe la acest tip de vaccin.
    Apoi au constatat spre marea lor mirare, acest lucru a fost relatat de Dr.Radner, un reprezentant al Autorității de Sănătate Publică din Chicago, că toate tipurile de vaccinuri orale POLIO, cauzau poliomielita.

    Acesta a fost un șoc pentru ei, așa că au ignorat aceste date.
    Aceste date nu au fost făcute niciodată publice.
    Dar, ceea ce au făcut ei, a fost să redefinească poliomielita.
    Înainte de asta, poliomielita era definită astfel: ”slăbiciune musculară într-unul sau mai multe membre, între două exeminări efectuate la interval de 24-48 de ore distanță.”

  8. Așa că, ei au transformat-o în: ”poliomielita este acum diagnosticată doar dacă o persoană înregistrează o paralizie, după 60 de zile.”
    În cele mai multe cazuri, poliomielita cauzează paralizia în primele zile.
    Foarte puțini rămân cu paralizii permanente, astfel că scăderea este și mai dramatică.
    Această scădere poate ajunge astfel, la 80%, doar prin schimbarea definiției, și nu prin vaccinare.

    Apoi, cu privire la celelalte virusuri care pot provoca poliomielita…
    S-au asigurat că nu sunt incluse.
    Ei au schimbat iarși modul de definire.
    Au spus că poliomielita este diagnosticată, numai atunci când poți dezvolta virusul în fecale și nu ai fost imunizat în ultima lună, deoarece virusul este excretat după imunizare.

    Așadar, numai prin aceste două modificări de definiție, rata îmbolnăvirii de poliomielită, a scăzut dramatic în anii 1960.

    Dr.Viera Scheibner: Acum, vă vor arăta cum au eliminat poliomielita din America de Sud.
    În aceste țări, se raportează mai puțin de 100 de cazuri pe an.
    Au început vaccinarea în 1985.
    În 4 luni de zile, au avut 350 de cazuri.

    Aceste coloane umbrite, reprezintă cazurile de paralizie clasică raportate.
    Și aceste coloane înnegrite, reprezintă cazurile de poliomielită confirmate.
    Nu puteau face mare lucru aici și aici, dar au început să jongleze cu cifrele.
    Au cauzat o mare epidemie de poliomielită, dar au început să ignore, să nu ia în considerare cele mai multe cazuri.
    Acesta este cuvântul pe care l-au folosit, în documente ”ignorare”.
    Dar îi apreciez că l-au publicat în această formă.

    Bronwyn Hancock: Dar cum rămâne cu Australia?
    Nu se înregistrează epidemii ca urmare a gradului scăzut de vaccinare?
    Dr.Mark Donohoe din Sidney, ne poate prezenta situația.

    Dr.Mark Donohoe: Vreau să spun ceva despre această cifră de 51%, grad de vaccinare.
    ”Avem o rată de vaccinare mai mică decât țările din lumea a treia”.
    Avem un ministru care a spus, ”Intenționez să ajungem la o rată de vaccinare de 90% înainte să plec din funcție”.

    Trebuie să ne gândim la acest studiu B.A.S.
    Studiul efectuat de Biroul Australian de Statistică (B.A.S.), prezintă toate deficiențele.
    Există anumite regiuni unde s-au putut verifica informațiile.
    S-au găsit supraestimări ale persoanelor nevaccinate, cu 50%.
    De fapt, când au fost întrebați, ”V-ați vaccinat?”, jumătate din cei care au răspuns ”Nu”, de fapt fuseseră vaccinați.

  9. Dr.Mark Donohoe: Nu știau, uitase-ră! Erau niște informații care lipseau. Studiul nu sugerează o rată de vaccinare de 51%.
    Spune că 51% este rata copiilor între 1 și 6 ani, care au făcut toate vaccinurile la timp.

    Care este principalul motiv pentru care oamenii nu au înțeles?
    Vaccinul HIB pe care doctorii nu știau că trebuie să-l facă.
    Cifra de 51%, pur și simplu nu este adevărată.
    Dacă te uiți la rata de vaccinare pentru marea majoritate a acestor boli, găsești cifre între 75-90%, exact aceleași cifre ca în cazul altor studii.

    De ce NU sunt utilizate cifrele reale?
    PENTRU CĂ NU DĂ BINE PENTRU AUTORITĂȚI SĂ SPUINĂ CĂ NU REPREZINTĂ O PROBLEMĂ.
    În efortul de a continua, cifrele sunt scoase din mânecă.

    Cum rămâne cu epidemiile?
    Problema este că sunt raportate doar pe baza unor evaluări clinice.
    Majoritatea acestor cazuri, NU sunt confirmate pe baza analizelor de laborator.
    Nu știm de unde vin aceste cazuri.
    E doar un număr apărut din senin.

    Este de așteptat, nu pentru că avem o creștere a numărului de cazuri de îmbolnăvire, ci pentru că a devenit un eveniment mediatic, care pune presiune pe doctorii de peste tot să vaccineze, să nu lase nici un copil scă scape nevaccinat…

    ”Să nu irosești nicio oportunitate în cariera de chirurg”.

    ”Să nu lași niciodată oamenii să creadă că reacțiile adverse pot depăși beneficiile.”

    După 6 luni de campanie, succesul acesteia poate fi măsurat, dar doctorii nu raportează reacțiile adverse, ci raportează cazurile celor care n-au fost prinși în program.
    Și, ceea ce este ciudat este că…cazurile raportate, se înregistrează în regiunile cu cele mai mari rate de vaccinare.

    Bronwyn Hancock: Dar vaccinarea pare să sune bine în teorie.
    Și cam în 80-95% din cazuri, induce producerea de anticorpi.
    Și atunci, DE NU FUNCȚIONEAZĂ?

    Dr.Archie Kalokerinos: Ceea ce urmează să ne schimbe concepția despre vaccinuri și imunitate…este epidemia SIDA.

    Am fost învățați că anticorpii înseamnă protecție împotriva bolii.
    Am fost învățați că, dacă o persoană a fost imunizată sau vaccinată, aceasta dezvoltă anticorpi și acesția, îi protejează împotriva bolii.

  10. De fapt, ACEST LUCRU NU A FOST NICIODATĂ CU ADEVĂRAT REAL.
    Cu siguranță, în cele mai multe cazuri, anticorpii vin cu o completare a protecției, NU în sensul strict de protecție, ci mai degrabă…se alătură protecției.
    Tot așa cum majoritatea mașinilor se întâmplă să aibă patru roți.
    Dar, pot exista și mașini cu numai trei roți sau șase, însă sunt tot mașini.

    Când epidemia de SIDA a început, s-a arătat foarte clar că anticorpii, în loc să însemne protecție, însemnau de fapt că suntem condamnați.
    Este demonstrabil și în cazul bolilor simple, ca pojarul și rubeola…sau alte boli ca acestea, CĂ POȚI FI PLIN DE ANTICORPI ȘI TOTUȘI SĂ FACI BOALA, ȘI SĂ ȘI MORI DIN CAUZA BOLII.

    La fel cum, poți să nu ai anticorpi deloc, și să nu faci boala.
    Deci, acest concept de anticorpi pe care l-am învățat când eram studenți, este greșit.
    Și cred că epidemia de SIDA va fi cea care va forța lumea medicală…să privească bolile infecțioase într-un alt mod, și în final, să se demonstreze foarte clar…că utilizarea vaccinurilor NU se bazează pe știința adevărată.

    Bronwyn Hancock: Deci, ce reprezintă de fapt anticorpii? Ei, pur și simplu ne arată că corpul a fost expus la germeni.
    În mod normal, virușii intră în corp prin gură, nas, amigdale, piele sau membranele mucoaselor.

    Aceste scuturi externe de apărare sunt recunoscute acum, ca fiind foarte importante pentru protecția organelor vitale.
    Nu numai asta…ele sunt esențiale în dezvoltarea imunității față de germeni.
    Prin injectarea vaccinurilor, noi scurt-circuităm aceste procese esențiale.
    Deci, prin asta împiedicăm dobândirea imunității și în plus, creștem riscul producerii de vătămări.

    Nu numai germenii sunt injectați.
    Deci, ce altceva se injectează odată cu ei?
    Pentru început, câteva substanțe toxice…cum ar fi formaldehida, mercurul și aluminiul.

    -Am fost la Centrul de Informare pentru Otrăvuri pentru a-i întreba dacă formaldehida este o substanță sigură, care poate fi folosită fără riscuri, deoarece am aflat că în vaccin se găsește formaldehidă.
    Am întrebat dacă există o limită inferioară sub care poate fi utilizată în siguranță.

    Mi-au răspuns: ”Nu!”, ”Sub nicio formă nu trebuie introdusă formaldehida în corpul unui copil.”
    Acesta este unul din ingredientele din vaccinul DPT.
    Apoi am sunat la Laboratorul pentru Seruri din Canberra.

  11. Am vorbit cu un doctor de acolo, pentru a afla de ce se găsește formaldehidă în vaccin.
    Mi-a spus să nu-mi fac griji, pentru că provine doar din procesul de strivire al furnicilor.
    Nimic pentru care să mă alarmez.
    Unul spune un lucru…altul, spune alt lucru.

    Nu pot să înțeleg nimic, și încă mă întreb…CE CAUTĂ FORMALDEHIDA ÎN VACCIN? (știu că-i băgată și în țigări…)

    Pauline Rose: De asemenea, avem multe probleme cu toxicitatea.
    Am descoperit o mulțime de oameni care au avut probleme datorită mercurului și aluminiului care probabil, AU LEGĂTURĂ CU PROBLEMELE DE PERSONALITATE.

    (Se știe că aluminiul favorizează apariția Alzheimer-lui prin folosirea îndelungată a farfuriilor, cănilor și-a tacâmurilor, inclusiv datorită gătirii mâncării în astfel de vase. Iar mercurul afectează până la iremediabil, creierul!)

    Așa cum pot fi întâlnite în peștele contaminat, TREBUIE să știm că multe metale toxice se găsesc în vaccinuri.

    Dr.Peter Baratosy: Unele ingrediente, sunt: cloforofmul care este cancerigen, Thimerosal care conține 50% mercur și fosfat de aluminiu, aluminiul care știm că are legătură cu cazurile de Alzheimer.
    Aceste substanțe, sunt componente obișnuite ale vaccinurilor.
    Acesta a fost Dr.Peter Baratosy.

    Merită menționat că, fiecare doză de vaccin, conține 2,025% din aceste substanțe.

    Bronwyn Hancock: Ce altceva mai găsim în vaccinuri?
    VACCINURILE, SUNT CULTIVATE PE CELULE DIN ORGANE ANIMALE CARE POT FI CONTAMINATE CU VIRUSURI ANIMALE, NECUNOSCUTE!

    Ele pot fi testate doar pentru câteva din virusurile animale care deja au fost identificate.
    Virusul SV40 (Simio Virus Nr.40) care a contaminat vaccinul poliomielitic care a fost administrat la milioanele de copii în anii 50 și 60, s-a descoperit că provoacă tumori cerebrale, deseori la multi ani după administrare.

    De asemenea, există dovezi privind contaminaera cu un alt virus (Simian Inmunodeficiency Virus), ruda apropiată a faimosului HIV (Revista Medicală Britanică, 1991).

    Să-l ascultăm pe Dr.Mat Donohue și crescătoarea de câini, Asleigh Oulton, vorbind despre îngrijorările legate de această problemă a contaminării.

  12. Dr.Mark Donohoe: Se poate converti un virus existent la maimuțe sau la alte animale și pe care nu le-a omorât, îl treci prin procesul de vaccinare într-o altă specie și anume cea umană, care nu existau până la sfârșitul anilor 1970 când au apărut simultan în toată lumea.

    Ashleigh Oulton: Erau două teorii avansate de cercetători și veterinari, legate de apariția bruscă a acestor afecțiuni, amândouă legate de vaccinuri.

    Dr.Mark Donohoe: Îmi amintesc că Mendelson a spus că ”nu poți greși decât o singură dată când e vorba de vaccinare”, datorită numărului mare de persoane vaccinate, dacă introduci un agent patogen, știi că l-ai introdus simultan în zeci, chiar sute de milioane de oameni, iar organismul NU a fost pregătit pentru asta.

    Bronwyn Hancock: Da, dar nu doar visurile pot crea probleme.
    Proteinele de origine animală și materialul genetic de origine animală, sunt de asemenea injectate în corpul uman…
    Acest material poate proveni de la maimuțe, rinichi de câine, creier de iepure, vacă, porc și ouă de găină.

    Corpul uman, NU s-a mai întâlnit niciodată în istoria sa, cu asemenea agresiuni.

    Dr.Robin Cosford: Când mâncăm proteine, ajung în intestine, unde sunt descompuse în aminoacizii constituienți, astfel că, ceea ce se absoarbe de către organism, NU este o proteină străină de origine animală, ci aminoacizii din care este constituită, și din care organismul nostru construiește (apoi) propriile proteine.

    Dacă din anumite motive, O PROTEINĂ animală ajunge direct în sistemul circulator sanguin (cum se întâmplă în cazul vaccinării…), fără să fie descompusă în aminoacizii constituienți, POATE DECLANȘA UN RĂSPUNS AUTOIMUN IMPREVIZIBIL.

    Deci, din nou, prin injectarea directă în fluxul sanguin a unor lucruri care n-ar trebui să se găsească în această formă în sistemul circulator, nu numai că scurtcircuităm toate sistemele de apărare ale organismului, dar activăm în mod greșit alte sisteme de apărare ale organismului.

    Dr.Peter Baratosy: Copiii sunt injectați cu părți din ADN-ul provenit de l animale, bacterii și virusuri. Acestea pot fi încorporate în genom-ul uman, STRUCTURA ADN-lui uman ESTE SCHIMBATĂ sau poate fi schimbată.
    TEORETIC, OAMENII SUNT MODIFICAȚI.

    Se adaugă alte structuri ADN, se adaugă alte gene.
    ÎN CE NE TRANSFORMĂM?!

    Bronwyn Hancock: Să analizăm unele din rezultatele introducerii tuturor acestor substanțe în corpul nostru, prin intermediul vaccinării, și foarte des în cantități incontrolabile.

  13. EFECTELE VACCINĂRII:

    MOARTEA.

    Ashleigh Oulton: Din momentul în care a fost vaccinat, a fost un bebeluș foarte bolnav. I-au trebuit 4 luni bolii ca să-l omoare.
    A fost primul bebeluș căruia i s-a făcut o autopsie a rinichilor.
    Șase specialiști din toată lumea, au fost de acord că starea în care a ajuns, se datora vaccinului, deoarece se născuse cu rinichi perfect dezvoltați.

    Dr.Archie Kalokerinos: Am descoperit că, îndeosebi la copiii populației băștinașe, dar și la copiii caucazieni, chiar dacă aveau o simplă răceală sau treceau printr-o serie de afecțiuni ușoare, sau dacă alimentația nu era una normală, DACĂ ERAU VACCINAȚI, REZULTATUL PUTEA FI FATAL.

    Am fost la Melbourne ca să țin câteva cursuri legate de această problemă, dar, peste cinci sau șase zile, un doctor a venit la mine să mă înlocuiască.
    I-am explicat că, sub nicio formă să nu vaccineze, nici măcar dacă copiii populației băștinașe au doar o ușoară răceală.

    Când am părăsit orașul, și am să folosesc exact cuvintele folosite, pentru că au fost dure…a spus unor cetățeni din oraș, că nu credea în teoriile mele.
    A spus ”teoriile mele”, nu ”observațiile mele”.
    Și nu avea nicio intenție să continue metodele practicate de mine.
    A văzut un băiat aborigen, cel mai îngrijit copil din district, acesta avea o afecțiune pulmonară, i-a făcut o doză triplă de vaccin (DPT),iar COPILUL A MURIT.

    A văzut apoi un alt copil aborigen, o fetiță, care avea o ușoară diaree.
    Și s-a gândit că primul caz, cel al băiatului, era doar o simplă coincidență, și nu avea legătură cu vaccinul.
    Ia făcut doza triplă de vaccin și fetiței.
    Când m-am întors la spital, fetița zăcea moartă în pat.

    Dr.Viera Scheibner: Cercetătorii de la acea vreme, credeau că acești copii mureau, pentru că aveau unele probleme legate de controlul respirației.
    Așa că, s-au concentrat asupra respirației.
    Unii dintre părinți, au optat pentru monitorizarea respirației copiilor acasă, în încercarea de a preveni moartea, ca urmare a acestor probleme respiratorii.

    Alarma s-a declanșat după o serie de evenimente stresante, ca incubația bolii, cu o noapte sau două înainte ca să apară secrețiile nazale, acești copii dădeau unele semne de avertizare.
    Aceste avertismente, au precedat apariția simptomelor.
    După o zi obositoare, drumuri lungi cu mașina sau trenul, sau lucruri asemănătoare, dar cea mai mare parte a acestor avertismente, au apărut după vaccinare.

    Dar eram într-o perioadă când nu se cunoștea nmic despre controversele legate de vaccinare.
    Acum 40 de ani, și eu mi-am vaccinat copiii, iar la primul copil nici nu ne-am gândit că seria de infecții ale urechii, bronșite, starea de sănătate precară, au legătură cu vaccinarea.
    Nici măcar nu știu ce vaccinuri i-au fost făcute.

    Cercetările au fost îndreptate spre respirația copiilor, și după trei ani, eu și soțul meu ne-am uitat unul la celălalt, și ne-am spus: VACCINURILE, UCID COPIII!
    Într-adevăr, această acumulare de decese și probleme respiratorii, constituia legătura științifică dintre cauză și efect.

    Dar, desigur, când am studiat acest documente, de exemplu rata mortalității după vaccinare, acestea afirmau că nu este una neobișnuită și nu reprezintă o dovadă științifică care să demonstreze legătura de cauzalitate. (vaccin – infirmitate).

    Și totuși, toate informațiile arătau această legătură.
    Acesta reprezintă graficul cu rata mortalității la copii, între 1977 și 1979, un număr mare de copii au murit la multe zile după ce le-a fost administrată doza triplă de vaccin DPT.

    Avem aici 49 de copii care au murit în decursul a 20 de zile.
    Ceea ce este interesant, aceste morți se suprapun peste aceleași perioade de după vaccinare, în care apăreau și acele probleme respiratorii.

    Se poate vedea că, mai mulți copii au murit frecvent, sau mai mulți copii au murit în acele zile critice de după vaccinare, când apăreau acele probleme respiratorii.

  14. Dr.Viera Scheibner: Se poate vedea că mai mulți copii au murit frecvent, sau mai mulți copii au murit în acele zice critice de după vaccinare, când apăreau acele probleme respiratorii.
    Aici se vede demonstrată științific, legătura de cauzalitate dintre vaccinare și rata mortalității la copii.

    Aici, avem înregistrările monitorizării respirației a nouă copii.
    Fiecare culoare, reprezintă un copil.
    Aceasta este prima zi, se observă că niciunul nu prezintă probleme respiratorii, cu câteva zile înainte de vaccinare.
    Și uitați-vă la reacția întârziată, toții copiii au avut o reacție întârziată.
    Chiar și acei copii, ai căror mame nu au înregistrat niciun răsuns, aici, la baza graficului, chiar și acești copii au avut ușoare reacții, exact în aceeași perioadă.

    Bronwyn Hancock: În 1975, când Japonia a oprit vaccinările la copiii sub 2 ani, imediat au trecut de pe locul 17, LA CEA MAI MICĂ RATĂ A MORTALITĂȚII DIN LUME.

    13 ani mai târziu, au coborât iar la vârsta minimă pentru vaccinare la 3 luni, și imediat tendința s-a inversat.

    EFECTELE VACCINĂRII: VĂTĂMĂRI CEREBRALE

    -Respirația i s-a oprit. Doctorii l-au luat pe fiul meu, și peste 5 minute au venit și mi-au spus: ”N-a fost altceva decât o insolație datorată căldurii.” ”Totul este în regulă. O să-l ținem sub observație pentru o perioadă”, și apoi ne-au asigurat că-l putem lua acasă.

    Dr.Robin Cosford: Când privim simptomele pe care le are un copil care a fost vaccinat: febră mare, o slăbire a organismului, moliciune, uneori aproape hemiplagic.
    Acestea sunt simptomele pe care, dacă le întâlnești la copii care nu au fost vaccinați, doctorii ar fi îngrijorați că acest copil ar putea avea vreun tip de meningită virală.

    Acum, noi n-o să ignorăm simptomele și să spunem că totul este în regulă.
    Ia niște panadol și vor dispărea.

    -Aproape uitasem ce se întâmplase prima dată, nici măcar nu făcusem legătura cu asta. Doctorul i-a administrat vaccinul. Am ieșit din spital, am urcat în mașină.
    Imediat ce am plecat, Dylan a început să aibă convulsii, de data asta convulsii foarte dese, practic sărea în brațele noastre, ochii i s-au dat peste cap, a încetat să mai respire, buzele i s-au învinețit, apoi nu s-a mai mișcat.

    Ne-am repezit înapoi la spital, și le-am spus: ”Uitați-vă ce se întâmplă cu copilul nostru. Este pentru a doua oară, de fiecare dată când este injectat, are reacții adverse severe.”
    Doctorul a spus: ”veniți cu noi”.
    Ne-a luat cu ei, și după 24 h, ne-au spus la final că Dylan are meningită, și nu are legătură cu vaccinul care i-a fost administrat cu puțin timp înainte.
    A fost cel mai înfricoșător moment din viața mea.

  15. Dr.David Ritchie: Nu știm nimic despre cum stresul afectează organismul. Este interesant că, primul vaccin MMR care a apărut în Noua Zeelandă, avea și părți de oreion în el.
    Japonezii, au făcut puncții hepatice și au demonstrate că acest tip de vaccin cauzează meningita, au găsit 600 de receptori în vaccin, după o lună de zile.

    Dacă încerci să te duci cu copilul la doctor și îi spui ce se întâmplă cu el, la o lună după vaccin, va râde de tine.

    Dr.Viera Scheibner: Deseori, atunci când un copil dezvoltă encefalopatie, leziuni cerebrale sau moare după vaccinare, se spune că a fost o coincidență, și nu are legătură cu vaccinul.
    Nu este adevărat!
    În 1985, Revista Japoneză de Științe Medicale și Biologice, a publicat acest articol în care se afirmă că: ”Administrarea vaccinului DPT, cauzează o multitudine de reacții la copii. Cele mai serioase dintre aceste reacții, sunt encefalopatie și afecțiunile neurologice care au fost observate ocazional, și în cazuri rare, vaccinul produce leziuni cerebrale severe, sau chiar moartea. Astfel de incident nedorite, au făcut ca rata de acceptare a vaccinării să fie redusă, și chiar a dus la boicotarea campaniilor de vaccinare.”

    Deseori, auzim că trebuie să împiedicăm copiii să se îmbolnăvească de pojar, deoarece, vrem să împiedicăm aparția bolilor degenerative ale creierului, care sunt des legate de virusul pojarului și pot cauza encefalită și scleroză multiplă (SSPE).

    Acest articol, spune: ”copiii care nu au avut niciodată pojar și cărora li s-a administrat vaccinul, au dezvoltat SSPE.”
    DECI, VACCINAREA NU PREVINE SSPE.

    Acesta este un alt articol care spune același lucru.
    (Revista Asociației Medicale din America), se referă la encefalita care se înregistrează după o campanie de vaccinare împotriva pojarului.
    Din nou, un copil fără istoric de boli naturale, și cu istoric de vaccinare împotriva pojarului, a dezvoltat SSPE.
    Dacă există un efect secundar care poate apărea datorită bolii naturale, trebuie să apară și în cazul vaccinului.

    Dr.Robin Cosford: O muncă foarte interesantă, realizată în anii 1930-1940…când au recunoscut că, forme de encefalită pot duce la tulburări comportamentale. Această muncă de cercetare, a fost demult dată uitării.
    De aici se nasc întrebări.

    Acum, că vaccinăm un număr uriaș de copii, și constatăm o creștere a incidenței anomaliilor comportamentale, creșterea comportamentului sociopat, a ratei criminalității, dificultăți de învățare, probleme de concentrare.

  16. Cu siguranță, există unii care ar putea teoretiza că acestea sunt datorate encefalopatiei cauzată de vaccin.

    Dr.Mark Donohoe: IMUNIZAREA, POATE CAUZA ENCEFALITA, INFLAMAREA CREIERULUI.
    De fapt, dacă extindem definiția suficient de mult, orice formă de iritabilitate, reprezintă o formă ușoară de encefalită, pot fi legate de lucruri ca ADD (deficit de concentrare), autism și leziuni cerebrale minore.

    Gândiți-vă puțin: mii, milioane de copii sunt imunizați, și un anumit procent, suferă de leziuni cerebrale sau autism.
    De ce doar din anii 1940 încoace, întâlnim autismul, leziunile cerebrale?
    Pentru că aceasta este perioada când s-a introdus imunizarea în masă.

    EFECTELE VACCINULUI.

    Dr.Robin Cosford:Desigur, orice parte a corpului, nu numai creierul poate fi afectată sever.
    Ce-i facem sistemului nostru imunitar?
    Este interesant de remarcat, creșterea incidenței poliomielitei, ulterior unor campanii de vaccinare masivă, nu neapărat împotriva poliomielitei, ci împotriva altor boli.
    Poate asta se întâmplă, pentru că vaccinarea dezechilibrează sistemul imunitar, și deci, apărarea naturală a organismului împotriva poliomielitei, este redusă în acel moment.

    Acele epidemii de poliomielită din anii 1930, 1940 și 1950, au fost cel mai probabil cauzate de vaccinul împotriva difteriei.

    Dr.Viera Scheibner: Pentru că părinții copiilor care au dezvoltat poliomielita s-au plâns că simptomele au început la câteva zile, săptămâni sau chiar la 3 luni după injectarea vaccinului contra difteriei.
    Acest fenomen este cunoscut drept ”Poliomielita provocată”.
    Acesta este adevărul despre acele epidemii de poliomielită din acei ani.

    Și îmi spun părerea personală că, POLIOIMIELITA ESTE O BOALĂ FABRICATĂ DE OM.

    ”Nu mult după introducerea vaccinării împotriva pojarului, o nouă formă agresivă a apărut, NUMAI LA PERSOANELE VACCINATE.” (Extras din Jurnalul Asociației Americane, din 1972)
    În cazul acestui pojar atipic, în loc ca manifestarea bolii să se facă departe de organele vitale, așa cum ar fi normal, le-a atacat direct, ducând la pneumonie și meningită, care au rezistat tuturor tratamentelor.
    Cercetări efectuate în Canada, au arătat că, pojarul atipic, a apărut în 50% din cazuri, la persoanele vaccinate contra pojarului, ȘI NUMAI LA PERSOANELE VACCINATE.”

    (Mie, mi-e din ce în ce mai CLAR: biata omenire, s-a făcut experiențe pe ea!
    Iar prin dezvoltarea unor forme din ce în ce mai complexe de boli ale copilăriei, numite ”atipice” (vezi pojarul atipic…) cercetătorii demenți, au fost plătiți pentru a descoperi, dezvolta și promova vaccinuri care, pe lângă că nu sunt bune la nimic, întăresc fortificând rădăcina virusurilor în ceva de genul unui SUPER-VIRUS, ce are menirea de a naște mutații monstruase de virus, gen TERMINATOR pentru generații întregi de copii!
    Unii, vor scăpa, dar vor fi din ce în ce mai anormali în comportament creând o altă ”normalitate”, alții vor fi ținuți în viață neuro-vegetativă, iar cei mai mulți – morți ”la datorie”, sacrificați pe altarul științei!)

  17. Bronwyn Hancock: Rata mortalității estimată, ajungând la 12-15%.
    Data viitoare când ți se va spune câți au murit de pojar, oreion sau tuse convulsivă, întrebați: câți dintre cei care au murit, au fost de fapt vaccinați pentru acea boală, sau altele?
    Nu numai că vaccinurile cresc sensibiltatea la alte boli, dar cauzează de asemenea, și disfuncții imunologice cronice.
    Dyen Hawkins, cea care a constituit Grupul pentru Informare asupra vaccinurilor, a avut o experiență cu copiii ei, care este destul de des întâlnită.

    Dyen Hawkins: Când s-a născut, era un copil foarte sănătos și totul a fost în regulă până a primit primul vaccin.
    Deși nu mi-am dat seama inițial, acela este momentul când au început problemele.
    A dezvoltat un astm și o serie întreagă de alergii.
    Am pierdut mult timp mergând la mulți specialiști care m-au sfârșit prin a mă întreba când a fost vaccinată, și le-am spus că, cu 2-3 săptămâni în urmă, iar ei, imediat mi-au spus că este o pură coincidență și m-au îndrumat spre alte persoane pentru a mă ajuta în legătură cu problemele pe care le avea în acel moment.

    A doua experiență, a fost cu băiatul cel mic; este o diferență de 15 ani între copiii mei. Problemele au apărut imediat după vaccinare.
    Am întreba medicul, care mi-a spus răspuns că este o pură coincidență.
    Băiețelul meu avea atacuri de astm la acea vreme, și nu s-a simțit bine timp de o săptămână.
    Dar, după a doua vaccinare, la 3 ore, a devenit foarte bolnav și, toate problemele prin care am trecut cu celălalt copil, le-am avut din nou cu băiețelul.

    – Am avut deasemena, un nr.de persoane care mi-au cerut sfatul când au observant apariția reacțiilor adverse la copil după prima vaccinare, iar sfatul primit de la medic la al doilea vaccine, a fost că nu se va întâmpla din nou.
    Știam că, în cazul reacțiilor adverse, lucrurile pot escalada ușor.

    (Medicii ăștia care fac vaccinuri copiilor și tot invocă părinților că n-ar avea nicio legătură reacțiile nefirești de după, până la îmbolnăvire gravă, chiar iremediabilă a acestora, cauzatoare și de deces ….cunoscând atât de multe cazuri prin trecerea prin cabinetul lor a atâtor părinți disperați care vin ca la un dumnezeu la ei, totuși ei să continue nerușinat și inconștient aceeași placă că n-ar fi de implicat chiar vaccinul, că TOATE EFECTELE POST-VACCIN SUNT ”COINCIDENȚE”, înseamnă că ori sunt CRETINI și-atunci nu au ce căuta în domeniu fiindcă răspândesc boală și moarte, aducând suferință nemeritată și copiilor și părinților, ori au semnat un PACT CU DIAVOLUL, adică cu Ministerul Sănătății din fiecare țară care are legătură directă din punct de vedere al finanțării sau sponsorizării, cu INDUSTRIA FARMACEUTICĂ, deținută de mafioți, chiar dacă provin din spectrul politic, economic-financiar sau al cercetării, unde se vehiculează VÂNZAREA MORȚII PRIN/ÎN FIOLE DE VACCIN, rezultând, datorită OBLIGATIVITĂȚII ”LEGALE” A VACCINĂRII un PREȚ atât de mare, de consistent și repetabil, încât adoarme sau îngroapă tot ce ține de ETICĂ și CONȘTIINȚĂ!
    Medicii care știu dar nu reacționează la CRIMĂ, trebuie alungați cu pietre, iar părinții, în deplină cunoștință de cauză, să-și vaccineze copiii NUMAI după consultarea prospectului, ca la orice medicament.
    Trebuie văzută natura ingredientelor, a substanțelor ce compun vaccinul, să ceară avizul unui chimist dacă e în regulă compoziția vaccinului, iar dacă sunt de acord, să-și asume atunci efectele adevers-perverse ale vaccinului, plus efectele pe termen scurt sau lung!)

    –Acum 20 de ani, cu mai mult de șase cazuri de îmbolnăvire pe an, o persoană, era considerată ca un pacient cu probleme de sănătate.
    În ultimii ani, 12 infecții pe an, a devenit numărul magic.
    Dacă un copil se îmbolnăvește de mai mult de 12 ori pe an, atunci trebuie îndrumat către cineva care să vadă ce se întâmplă cu ace copil.

  18. În acești ultimi ani, s-a făcut propunerea ca acest număr magic să fie 24, și să fie considerat un lucru normal ca un copil să aibă 2 infecții pe lună, în primii ani de viață.

    ÎNGRIJORAREA MEA ESTE CĂ AM DERAIAT.

    Avem acum, un grup de copii care este mult mai bolnav, nu mai au poliomielită, nu mai au tuse convulsivă, nu mai au difterie, DAR AVEM UN GRUP DE ESCROCI ÎN COMUNITATE.
    Avem un ministru al sănătății care spune că avem cel mai bun sistem de sănătate din lume.

    De ce? Pentru că un copil care a ajuns la 2 ani, se duce la doctor de 7-8 ori pe an. Cel mai bun sistem medical din lume, ar fi cel în care copilul nu se duce la doctor niciodată în descursul unui an.
    Nu poți aprecia sistemul de sănătate prin cât de des se duc oamenii la doctor, ci prin cât de rar se duc.

    Dr.Mark Donohoe: Acesta este cel mai întâlnit efect al imunizării pe care îl văd în operațiile de zi cu zi, COPII CU INFECȚII ALE URECHII care recidivează, IAU ORICE VIRUS sau RĂCEALĂ care apare.
    Asta se datorează faptului că sistemul lor imunitar este SUPRIMAT.
    Și, de cele mai multe ori părinții, fac legătura cu procesele de imunizare suferite de copil. ATUNCI, au prins prima răceală sau infecție a urechii, și de-atunci, fac încontinuu infecție după infecție…

    EFECTELE VACCINĂRII:

    BOLI ALE SISTEMULUI IMUNITAR.

    Dr.Robin Cosford: Deoarece organismul a fost expus urmându-se un traseu nenatural, există posiblitatea ca, ceea ce avem în aceste cazuri, să fie o expunere continuă la acea antigenă, antigenă este cuvântul pe care îl folosim aici.
    Și când se înregistrează acest lucru, celulele T continuă să fie la un nivel scăzut, și acest nivel scăzut, eliberează aceste….

    Acesta este un lucru interesant deoarece sunt anumite boli modern care par să urmeze acest model.
    Și există destul de mulți cercetători care ar putea să gândească că, de exemplu, Sindromul Oboselii Cronice ar putea avea legătură cu nivelul scăzut al celulelor T, pentru că, la un număr mare de pacienți, găsești, ÎN MOD ANORMAL, un număr scăzut de celule T.

    Și este interesant că, incidența pe categorii de vârstă a acestui sindrom, se corelează.

    Ron Lyons: După acest episod legat de vaccinul TOXOID, viața mea s-a schimbat complet, pentru că am suferit de Sindromul Oboselii Cronice, și asta, în principal după ce am făcut vaccinul.

    Bronwyn Hancock: Sindromul Oboselii Cronice, de care suferă Ron Lyons, așa cum am auzit, este una din multele boli ale sistemului imunitar pe care vaccinarea, poate fi BINE DOCUMENTAT că LE POATE PRODUCE.

    Alte astfel de boli ale sistemului imunitar, includ: ARTRITA, DIABETUL, CANCERUL, LEUCEMIA și SCLEROZA MULTIPLĂ.

  19. Dr.Archie Kalokerinos: Acum, să analizăm un produs: VACCINUL CONTRA HEPATITEI B.
    Este destul de surprinzător să constați câte informații poți afla, doar legat de acest vaccin, dacă citești și ceea ce este scris cu litere foarte mici.
    Acestea sunt diversele probleme pe are le pot cauza acest vaccin, de exemplu: ”artrită, afecțiuni neurologice, parastezia, paralizia, nevrita, Sindromul Guillain-Barre, nevrita optică, scleroză multiplă, sau diverse reacții dermatologice.”

    Bronwyn Hancock: Acest vaccin care, abia de curând a devenit standard pentru nou-născuți, poate cauza desemenea, tusea paroxistică, foarte asemănătoare cu tusea convulsivă.

    Ar trebui să ne întrebăm atunci, câte cazuri de tuse convulsivă sunt într-adevăr, tuse convulsivă.
    De asemenea, este documentată foarte bine implicarea vaccinurilor în producerea unor leziuni vasculare.

    Acestea, includ leziunile cele mai grave care au stat la baza acuzațiilor de proastă îngrijire, vătămare și uneori chiar ucidere a bebelușilor, aparent, doar prin scuturare.
    Cât de des vaccinurile produc probleme serioase?
    Iată câteva mostre de frecvență de apariție a problemelor: pentru fiecare 6.000 de copii care se nasc în Australia, 18 mor de astm, la 3 este diagnosticat autismul, cu severe dizabilități intelectuale, 12 au paralizie cerebral după 6 luni, care reprezintă 75% din toate cazurile, și între 300 și 600, sunt diagnosticați ADD/ADHD (deficit de concentrare).

    Acestea sunt doar câteva dintre multele probleme care nu numai că sunt legate de vaccinare, dar care erau necunoscute înainte de introducerea vaccinării pe scară largă, care a început acum 100 de ani.
    Alte exemple, sunt cancerul, la vârste sub 40 de ani și, de asemenea, îmbolnăviri cu: virusul poliomielitic și H.I.B., meningita.

    Amândouă aceste organisme sunt în mod normal inofensive, și stimularea lor ca urmare a diverselor vaccinuri, este bine documentată.
    Conform unui articol din Revista de Neurologie din 1987, apariția convulsiilor pe doza de vaccin contra tusei convulsive, este de 1 la 1750, ȘI SE FĂCEA 5 DOZE DE PERSOANĂ.

    Multe din efectele vaccinurilor sunt întârziate și, ca urmare, legăturile cu acestea, greu de stabilit.
    Dar, legăturile pentru un număr surprinzător de efecte, sunt bine documentate.
    Greg Beattie, părinte și autor al unei cărți despre acest subiect ”Vaccinarea: Dilema Părinților”, prezintă multe efecte ale vaccinurilor care sunt ascunse de opinia publică.

    Greg Beattie: Ei NU ne spun lucruri mărunte, cum ar fi că, dacă un copil NU face vaccinul contra tusei convulsive, va avea o probabilitate mai mică să se îmbolnăvească de astm.
    NU ne spun că, dacă un copil NU face vaccinul contra pojarului, va avea o probabilitate mai mică să facă boli inflamatorii ale intestinului gros.
    NU ne spun că, dacă un copil NU face vaccinul H.I.B. (antimeningitic), sau cel contra hepatitei B, va avea o probabilitate mai mare să NU facă diabet.
    Cei care NU fac vaccinul antirubeolic, au o probabilitate mai mare să NU facă artrită.

    Ei, NU ne spun nici lucrurile importante: CĂ VACCINURILE POT CAUZA LEZIUNI CERBRALE, CAUZEAZĂ PARALIZII PERMANENTE, TULBURĂRI SANGUINE SEVERE, DISFUNCȚII CRONICE ALE SISTEMULUI NERVOS SAU MOARTEA.

    Acestea sunt lucruri foarte importante, care ar trebui să ni se spună.
    TOATE ACESTEA, REPREZINTĂ REZULTATELE UNOR CERCETĂRI PUBLICE, care au fost publicate în revistele de specialitate, și care ar trebui să ni se aducă la cunoștință.

  20. EFECTELE VACCINĂRII

    Bronwyn Hancock: Un alt efect al documentat al vaccinării, este:transformarea tusei convulsive, pojarului, oreionlui, rubeolei și varicelei, care se numesc bolile copilăriei, și de regulă sunt inofensive la acea vârstă, ÎN BOLI PERICULOASE ALE COPILĂRIEI.
    Să comparăm țări care vaccinează, cu țări care nu vaccinează contra tusei convulsive.

    Dr.Viera Scheibner: Suedia a întrerupt vaccinarea contra tusei convulsive în 1979. Asta a fost după epidemia de tuse convulsivă, care s-a înregistrat între 1978 și 1979.
    Apropo, această epidemie a aparut în întreaga lume, în același timp, indiferent dacă țara respectivă vaccina, sau era contra ei.

    Între anii 1978 și 1979, 84% din copiii suedezi care s-au îmbolnăvit de tuse convulsivă, erau în întregime vaccinați.
    Iar Guvernul a interpretat statisticile în mod corect și a întrerupt vaccinarea contra tusei convulsive.

    În următorii ani, distribuția cazurilor de tuse convulsivă, demonstrează că NU avem incidență la copii sub 6 luni, și majoritatea cazurilor, aproape 90%, apar la copiii cu vârste între 2,5 și 10 ani.
    La acea vârstă, tusea convulsivă NU este o boală periculoasă.

    Tusea convulsivă este o boală potențial neplăcută, la copiii mai mici de 6 luni.

    Acum, să vedem distribuția pe grupe de vârste a tusei convulsive din SUA, unde vaccinarea este obligatorie.

    Aceste date, sunt din Revista pentru Bolile Infecțioase din 1994, și prezintă cazurile confirmate de tuse convulsivă, în perioada 1981-1991.

    90% din cazurile de tuse convulsivă din SUA, apar la copiii cu vârsta sub 1 an.
    Și aici, avem detaliat pe luni, unde este și mai interesant, deoarece se poate observa o incidență foarte mare sub vârsta de 2 luni care include, firește, și copiii de 6 săptămâni, vârsta la care începe vaccinarea în SUA.

    Oricum, se vede această incidență crescută sub vârsta de vaccinare.
    În articol, situația este explicată astfel: ”acești copii, sunt născuți din mame care în copilărie au fost vaccinate împotriva acestei boli, și aceste mame vaccinate, au o imunitate transmisă prin placentă foarte mică sau inexistentă care, în mod normal, protejează bebelușii împotriva contractării tusei convulsive sau a altor boli infecțioase.”

    Aceasta este dovada efectului insidios pe termen lung al vaccinării, și anume, distrugerea imunității dobândite trans-placentar, de copii.

    Bronwyn Hancock: Trebuie să luăm în calcul și ceea ce le facem copiilor copiilor noștri, diminuând imunitatea dobândită ereditar.
    Dar, mai mult decât atât, nu cumva afectăm genele noastre sau organele reproducătoare?

  21. EFECTELE VACCINĂRII:

    AFECTAREA REPRODUCERII.

    Pauline Rose: Din cauza creșterii cazurilor de astm din ziua de azi, datorită faptului că părinții au fost vaccinați, deși copiii nu moștenesc aceleași alergii pe care le au părinții, totuși, ei moștenesc o tendință de a face alergii.

    Știm că există o legătură între leziunile la nivelul ADN-lui și efectele asupra eredității.

    Ashleigh Oulton: Crescătorii de animale, înregistrează recent, unele probleme legate de infertilitate, atât la masculi, cât și la femele.
    Femelele nu procreează, atunci când masculii sunt în regulă.
    Au descoperit că, chiar dacă încetează vaccinarea lor, obținem totuși rezultate neconcludente, datorită infertilității și-a altor probleme care au apărut ca urmare a vaccinării câinilor.

    Sunt o mulțime de rezultate care au condus la această legătură între problemele apărute, și vaccinarea câinilor.
    Dar, diferența dintre câini și oameni este că, în timpul în care a trecut o generație de oameni, la câini, au trecut 10 generații.

    Deci, ceea ce vedem că se întâmplă cu câinii de azi, este ceea ce vom vedea că se întâmplă în viitor cu oamenii.

    (Adică oamenii, degeaba vor încerca să se mai reproducă, fiindcă vor fi majoritatea STERILI!
    Idioții care conduc din umbră lumea, pe lângă războaiele socio-economice, cultural-morale, până la cele cu arme, cu lăsare de victime imediate, ca să se asigure că obțin reducerea cu trei sferturi a populației globului, ATACĂ și prin vaccinuri care, dacă nu omoară copiii sau nu-i îmbolnăvesc pentru toată viața, se asigură ca la maturitate, prin leziunile produse ADN-lui, că nu vor mai avea urmași.)

    Acest lucru este înspăimântător, dacă nu încep să asculte și să analizeze informațiile adevărate, legate de ceea ce se întâmplă cu câinii, atunci, peste 5 generații sau mai puțin, vom vedea aceleași lucruri petrecându-se cu oamenii.

    Bronwyn Hancock: Pentru a rezuma în termeni generali, în loc să avem o profilaxie, reacțiile date de vaccin, cad mai degrabă sub umbrela anafilaxiei, ceea ce înseamnă sensibilizare, care este opusul imunizării.

    Majoritatea efectelor, de la umflătura de la locul unde s-a făcut injecția, și trecând la problemele cronice cum ar fi alergiile și astmul, direct spre paralizii, leziuni cerebrale și moarte, reflectă diferitele grade de anafilaxie, cu consecințe care transcend generații.

    Dr. Mark Donohoe: Următoarea întrebare care se pune, este: Sunt bolile copilăriei periculoase, dacă apar la vârsta potrivită la copiii nevaccinați?

    De fapt, în cele mai multe cazuri, NU SUNT!
    BOLILE COPILĂRIEI EXISTĂ, PENTRU CA ACEȘTI COPII SĂ LE FACĂ!
    ASTFEL, SE DEZVOLTĂ SISTEMUL LOR IMUNITAR, ÎL ÎNTĂREȘTE!

    Medicina tradițională, aduce întotdeauna în discuție rata mortalității, datorată pojarului în țările din lumea a treia, și sigur, mii de copii mor, datorită pojarului în țările din lumea a treia, dar NU datorită faptului că NU primesc vaccinul împotriva pojarului, CI DATORITĂ PROASTEI ALIMENTAȚII, CONDIȚIILOR PRECARE DE TRAI, LIPSA APEI CURENTE ȘI A CANALIZĂRII.

  22. În țările occidentale, copiii mor foarte rar datorită uneia dintre bolile copilăriei.
    Și acei copii care mor, au de obicei probleme peste care se suprapun aceste boli.

    Dr.Mark Donohoe: Vedem copii cu anticorpi pentru difterie, cu anticorpi pentru tusea convulsivă, care nu au avut niciodată boala. Cum s-a întâmplat asta?

    Asta se datorează faptului că le injectăm în corp toate aceste bacterii în corp, sistemul imunitar interceptează acești germeni, îi recunoaște, și deci, iată răspunsul = acum organismul este protejat.

    Dr.Robin Cosford: Analizând aceste boli pe parcursul istoriei, ele NU SUNT BOLI SEMNIFICATIVE.
    Oreionul, este o boală benignă a copilăriei.
    Când apare la vârte fragede, de obicei trece fără consecințe pe termen lung.
    Totuși, oreionul, dacă apare în adolescență, poate cauza, destul de frecvent, o inflamare testiculară, precum și alte probleme.
    Nu e aceeași boală ca atunci când apare la vârste fragede.

    La fel, rubeola, dacă apare la copiii mici, este o boală benignă, cu efecte limitate.
    Pojarul, sigur, pojarul poate cauza unele complicații în copilărie, DAR sunt studii solide în ziua de azi care demonstrează că boala este cauzată de un deficit de vitamina A.
    Apare într-o proporție mai mare, la persoanele cu un diagnostic clinic de deficit de vitamina A, și OMS distribuie cantități semnificative de Vitamina A oamenilor din țările subdezvoltate, pentru a preveni pojarul.

    Așa că, toată această temă a vaccinării contra pojarului, oreionului și rubeolei, care cauzează efecte secundare, fie că este folosită pentru a vaccina împotriva altor boli, POATE CĂ NICI N-AR TREBUI LUATĂ ÎN DISCUȚIE.

    Dr.Mark Donohoe: Copiii într-un mediu normal, cu o educația adecvată, resurse adecvate, acces adecvat la resurse medicale, dacă s-ar îmbolnăvi, atunci, toate bolile care pot fi prevenite prin vaccinare, cu excepția poliomielitei, SUNT BOLI COMPLET TRATABILE, chiar și pojarul și oreionul, deși sunt viruși, acestea n-ar trebui să fie boli severe pentru marea majoritate a copiilor.

    Pentru copiii bolnavi și persoanel deja bolnave, consecințele pot fi mai serioase.
    Dar nu se compară cu riscurile pe care ni le asumăm în oricare alte domenii ale vieții sociale.
    Acestea sunt riscuri minore, față de riscurile pe care le implică posibilele efecte ale vaccinării.

    Dr.Viera Scheibner: Acesta, este un articol foarte interesant – Lancet, 1985: ”Infecțiile virale cu pojar, fără efecte în copilărie dar în legătură cu bolile din viața adultă”:

    Beneficiile pojarului.
    Asta înseamnă că, pojarul sever, nu numai că aduce imunitate specifică față de pojar pe toată durata vieții, dar și imunitate nespecifică față de anumite tumori și boli imunologice, față de bolile degenerative ale oaselor și cartilagiilor, precum și față de bolile glandelor sebacee.

    DE CE AR VREA CINEVA SĂ NU BENEFICIEZE COPIII DE AȘA CEVA?

    Peste toate astea, pojarul reprezintă o piatră de hotar în viață.
    Pentru că se observă, după ce se recuperează de pe urma pojarului, COPIII CRESC!

    Acesta este un articol, publicat în Revista ”Cancer”, 1966.
    Deja din 1966, EI ȘTIAU CĂ OREIONUL SEVER PROTEJEAZĂ ÎMPOTRIVA CANCERULUI OVARIAN.

    Dr.David Ritchie:Fata mea a făcut pojar la vârsta de 6-7 ani, ceea ce este foarte normal și a desenat o mulțime de imagini interesante. Avem aici o persoană prinsă înăuntrul aceste case roșii care, desigur, este corpul ei care avea febră mare și era foarte nefericită în acel moment.

    Apoi a trecut la altă fază, și soarele și-a făcut apariția puțin, și a desenat altceva, vedem o casă tot roșie, cu flori în jur, lucrurile se îmbunătățeau, și dintr-o dată a desenat această imagine care ne-a intrigat, începuse să-și folosească imaginația.
    Sunt foarte multe detalii.
    Avem un sentiment foarte puternic că boala, a ajutat-o să se trezească și să contemple lumea.

    Și am vorbit cu mulți părinți, pe care i-am întrebat mereu: observați dacă copilul face pași spre dezvoltarea personalității pe durata bolii, îndeosebi după perioadele de febră puternică?

    Cred că foarte mulți oameni care acceptaseră ideea tratamentului cu antibiotice și paracetamol, au observat că de fapt, copilul trece printr-un proces de evoluție = începeau să vorbească mai bine, anumite semne de dezvoltare, și aș putea continua, dar timpu ne presează.

    Dacă am privi boala într-un alt mod, poate aceste boli, au un anumit rol în copilărie. Și poate dacă ajuți copilul să treacă prin boală, este mult mai bine pentru sistemul lui imunitar, decât folosind substanțe, cu care încercăm să prevenim, lucru pe care oricum nu-l putem realiza.

  23. Bronwyn Hancock: Întrebându-ne dacă bolile copilăriei sunt periculoase, ar fi ca și cum am întreba dacă exercițiile sunt periculoase.
    Desigur, toatea astea ne conduc spre următoarea întrebare evidentă:

    DE CE CONTINUĂ VACCINAREA?

    Greg Beattie: Când avem o credință care ne împiedică să vedem lucrurile în mod rațional, ne împiedică să acceptăm realitatea, să spunem că suntem în transă; când națiuni și comunități întregi trec prin asta, se cheamă ”transă culturală”.

    Un exemplu al acestei transe culturale, este vremea când credeam că pământul este plat. Cred că ne aflăm într-o ”transă a vaccinării”.
    Încă de acum 200 de nai, când s-au realizat primele experimente, și aș adăuga eu, pe o singură persoană, încă de atunci vaccinarea a fost apreciată ca o mare descoperire, și de fapt, a devenit una din pietrele de temelie fundamentale ale medicinii moderne.

    A o pune la îndoială, ar fi ca o erezie.
    Vaccinarea este considerată a fi atât de valoroasă și de minunată, încât a fost promovată timp de 200 de ani, ca o metodă sigură și eficientă.
    Guvernele, nu prea mai pot da înapoi, în acest moment.

    Ce împiedică informația să ajungă la oameni?
    Este o întrebare foarte complexă.
    Eu cred că, în principal, este vorba de ignoranță.
    Cei mai mulți experți în sănătate, pur și simplu NU cunosc toate aceste informații.

    Cunosc foarte puține lucruri, pentru că citesc foarte rar propriile reviste de specialitate.

    (Și mai au CEVA, aș adăuga eu…valabil la toate profesiile ”de vocație”- O AUTOSUFICIENȚĂ alimentată de o AROGANȚĂ bătătorită încă de pe vremea la care au terminat ei școala, ceea ce-i face în prezent, după ani și ani… ignoranți, fuduli, lăudăroși și intransigenți! Se știe că informația se diluează în timp, apar apoi și alte studii în domeniu, care fac să cadă de pe soclu ceea ce era ridicat pe vremea ta, se schimbă viziunea, tactica, etc…)

    Cunosc foarte puține lucruri pentru care citesc foarte rar reviste de specialitate.
    Cei mai mulți, sunt foarte ocupați.
    Și sunt atât de multe publicații de specialitate.

    Dr. Isaac Golden: În primul rând, oamenilor NU le place să-și asume răspunderea pentru propria sănătate.
    Așa că, e ușor să le permită doctorilor să le facă ceva pentru a-i menține sănătoși.

    (Precum copiilor din ziua de azi, care sunt abandonați în cămine, pe mâna unor bone (nebune sau bătrâne…), prin grădinițe apoi școli, mulți părinți spălându-se pe mâini de responsabilitatea creșterii și educării copiilor lor! Se plâng că n-au timp, vor să muncească amândoi, dar vor copii deștepți, ascultători și oameni de nădejde în/pentru viitor! Iar dacă copiii le sunt/devin cum nu trebuie, dau vina pe învățători, profesori, de parcă ăia sunt plătiți să-i educe, nu să-i învețe carte, asumându-și dublul rol!)

  24. În al doilea rând, informațiile despre imunizare vin, în principal, DIRECT DE LA COMPANIILE FARMACEUTICE și de la CERCETĂTORII pe care aceste companii, îi plătesc.

    Deci, toate informațiile vin de la sursă, SUNT FOARTE PUȚINI CERCETĂTORI INDEPENDENȚI.

    Și în al treilea rând, VACCINURILE REPREZINTĂ O INDUSTRIE DE MILIARDE DE DOLARI și, cel puțin din acest motiv, putem vedea DE CE VACCINAREA CONTINUĂ.

    Dr.Robin Cosford: Mi-au spus că, dacă voi încerca să încep o acțiune juridică împotriva vaccinării, vor fi nevoiți să-mi retragă licența.

    Dr. Mark Donohoe: 40%din australieni caută azi, soluții la problemele lor de sănătate, în zona medicinei alternative.
    Costul total este de 1 miliard de dolari.
    Ceilalți 60%, caută soluții la problemele lor de sănătate, în zona medicinei tradiționale, iar costurile, sunt de 22 de miliarde de dolari.

    Este unul din acele lucruri esențiale, DE CE UN NUMĂR AȘA DE MARE, ALEG SĂ SE ÎNDEPĂRTEZE DE DOCTORI?
    Foarte probabil, pentru că doctorii nu mai beneficiază de încrederea comunității, un doctor care este dispus să mintă pentru a obține un rezultat bun la campania de vaccinare, care să conducă la un număr și mai mare de copii vaccinați,TREBUIE SĂ SE AȘTEPTE CA, ACEI OAMENI PE CARE IA MINȚIT, SĂ ALEAGĂ SĂ NU MAI VINĂ LA EL.

    Aceasta este o problemă pentru mine, pentru că fac parte din această profesie care ia mințit sistematic, asupra unei proceduri potențial riscante.
    Nu cred că se poate argumenta că a fost spre binele comunității.

    Bronwyn Hancock: Să minți pentru binele comunității?
    Mai rău decât atât. Legea a fost încălcată.
    În 1992, Curtea Supremă din Australia, a hotărât că doctorii au o datorie legală față de efectele secundare, de natură materială, ale tuturor procedurilor de tratament, din perspectiva pacientului, chiar dacă pacientul NU întreabă.

    Mai mult decât atât, nu numai că nu am fost informați despre rezultatele unor cercetări care deja fuseseră efectuate, dar se constată o puternică rezistență în a descoperi noi și potențial rezultate nedorite.

    Dr.Mark Donohoe: Îl avem pe Dr.John Matt, în America, care a studiat”Estelfar”, care este un megalo-virus.
    Unde l-a găsit?
    ÎN VACCINURI!

    El a corelat asta, cu bolile umane, numite sociopate nonpatogene, virusul era modificat astfel încât să nu permită sistemului imunitar să-l elimine, dar să poată încă distruge celule.

    Am vorbit cu el acum câțiva ani, când a legat asta de vaccinare, și-a pierdut postul de la Universitatea din California.
    Apoi a fost exclus din corpul academic, NU pentru că cercetările lui erau bune sau rele, ci pentru că, deși era un cercetător meticulos, organizat și foarte respectat, când a atins problema vaccinării, a devenit ”persona non grata”.

    Bronwyn Hancock: Trebuie să ne amintim că vaccinarea poate avea mai multe utilizări.
    Este sănătatea, una dintre ele?

    Dr.Archie Kalokerinos: Președintele american Ford, voia să vaccineze întreaga populația a SUA, fiecare bărbat, fiecare femeie, copil, negru, alb, mulatru, împotriva unui tip special de gripă, numită ”gripa porcină”, pentru că i s-a spus că va fi o uriașă epidemie care va ucide mii de oameni.

    (Deci, iată…și ”gripa porcină” a fost inventată ca și SIDA, tot în laborator…)

    M-am ridicat împotriva acestei măsuri.
    Ziarele au aflat despre asta și, într-un final, am apărut la o emisiune televizată, și am spus foarte clar că, mulți oameni vor muri, DUPĂ CE VOR PRIMI VACCINUL.
    Îndeosebi cei cu probleme cardiace, sau cu potențiale probleme cardiace.
    Era cineva în New York, care urmărea emisiunea și nu-i plăcea un domn, pe nume Gambino, care era capul mafiei din anii 1970, care avea în jur de 70 de ani.

    El s-a gândit: ”Este o idee bună”.
    Așa că, a trimis pe cineva să-l convingă pe Gambino să-și facă vaccinul contra gripei porcine, și GAMBINO A MURIT.
    În ziarele de știri ale vremii, chiar s-a scris: ”Capul mafiei, ucis de conspirația gripei”.
    Au murit oameni în clădirile în care au primit injecțiile cu vaccin.

  25. Mulți alții, au rămas paralizați. ȘI ÎNTREGUL PROGRAM, A FOST ANULAT.
    Lucrul important de subliniat, este că am fost singurul doctor din lume, care am avertizat despre aceste efecte secundare.
    Acest lucru, este foarte important, deoarece, sunt doar un medic obișnuit, fără calificări deosebite, și nici măcar nu eram american.
    Și totuși, am fost singurul…TOȚI CEILALȚI, AU VORBIT ÎN FAVOAREA ACESTEI CAMPANII.

    Și a fost foarte evident că, toți ceilați s-au înșelat, și eu am fost cel care a avut dreptate.
    Întreg programul a fost abandonat, NU S-A ÎNREGISTRAT NICI MĂCAR UN SINGUR CAZ DE GRIPĂ PORCINĂ, NU A FOST NICIO EPIDEMIE DE GRIPĂ PORCINĂ.

    Mă întreb: cum a fost posibil ca, cel mai puternic om din lume, cu cel mai performant sistem de sănătate din lume, SĂ FACĂ O GREȘEALĂ ATÂT DE GRAVĂ?
    Nu vom ști niciodată.
    Este important să ne dăm seama că a făcut o greșeală, așa cum au făcut și celelalte autorități în domeniu.

    Bronwyn Hancock: Încercând să se opună unor asemenea forțe, umilul părinte Greg Beattie, a dus lupta mai departe în justiție, acuzând Consiliul Local de discriminare, atunci când copilului său nevaccinat, NU i s-a permis accesul într-un centru pentru copii.

    El, împreună cu Dr. Scheibner – ca martor expert, au adus munți de dovezi ale literaturii medicale tradiționale, CARE SUSȚINEAU INEFICIENȚA ȘI NOCIVITATEA VACCINĂRII.
    Și ce s-a întâmplat?

    Greg Beattie: Eram în fața Centrului pentru Copii.
    Ei, au o politică de excludere a copiilor nevaccinați din Centru.
    Așa cum știți, NU există legi în Australia care să spună că trebuie să-ți vaccinezi copiii.
    Ai libertatea de-a allege dacă vrei să-i vaccinezi, sau nu.
    Nu există pedepse pentru cei care nu-și vaccinează copiii.
    Deși la acea vreme, unora li se părea că există pedepse.

    De fap, dacă obiectezi în cunoștință de cauză, poți evita pedepsele.
    Judecătorul, în raționamentul său, care era un document de 19 pagini, s-a referit la acele dovezi, într-o singură propoziție.
    A spus: ”Este imposibil de evaluat materialul probator prezentat de Dr.Scheibner și D-ul Beattie”.

    Pe de altă parte, cei trei martori din partea Consiliului Local, ”experții”, care au fost acceptați ca experți de judecător, NU au adus nicio dovadă în afară de părerea lor, și…ei au fost cei crezuți.

    Este interesant de aflat cuvintele spuse în Instanță, de unul din medicii experți, când Greg le-a cerut probe pentru afirmațiile pe care le făcea.
    A spus: ”NU am nicio cifră, pentru că este o doctrină atât de fundamentală, în scriptura sacră a medicinei”.

    ”Țineți minte acest lucru, pentru următoare dată când vi se va spune ceva fără nicio referire la vreun articol al medicinei tradiționale, dintr-o revistă medicală de specialitate.”

    Greg Beattie: FRICA este folosită foarte mult în promovarea vaccinării, pentru mine, este pur și simplu O NEBUNIE.
    Avem mulți copii și sunt foarte sănătoși, foarte puternici, robuști.

    Dr.Mark Donohoe: Acest concept de copil nevaccinat, copil care a ales să nu se vaccineze, care dintr-odată trebuie izolat, ESTE PUR ȘI SIMPLU O PROSTIE.
    Despre copiii care se spune că au murit de tuse convulsivă, este foarte greu de aflat informații, pentru că aceste morți, NU sunt raportate astfel încât să se poată face o evaluare…dar, dintre acești copii, la niciunul nu se specifică că ar fi fost un copil nevaccinat.

    Cum rămâne cu drepturile lui Greg și a soției lui?

  26. Bronwyn Hancock: Care sunt drepturile tale, acolo unde locuiești? Din fericire, situația din Queensland nu e deloc așa cum este în cea mai mare parte a Australiei.
    În New Southwales, școlile trebuie să întrebe despre certificatul de imunizare, dar nu trebuie să furnizezi vreunul.
    Chiar însuși certificatul, indică doar starea de imunizare.
    Copilul nevaccinat trebuie totuși, să stea acasă în cazul unei epidemii.
    Legi similar sunt și în Statul Victoria, din partea de Sud a Australiei.

    Deasemenea, legat de călătoriile peste ocean…mulți oameni, cred că unele vaccinuri sunt obligatorii, când de fapt, NU SUNT!
    E foarte probabil ca Dvs., și chiar copiii Dvs.să fi fost déjà vaccinați.
    Ce se poate face, dacă se poate face ceva, după vaccinare?

    Dr.Robin Cosford: Managementul situațiilor în cazul vaccinurilor care produc leziuni, depinde foarte mult de situația concretă a fiecărui caz.
    De exemplu, dacă este o leziune de tip neurologic și analizăm tulburări de comportament sau lucruri similare…dieta este important în toate aceste cazuri; reîntoarcerea la dieta originală este vitală, toți ar trebui s-o urmăm, chiar dacă avem leziune datorate vaccinării, sau nu.

    Pentru cazurile cu leziuni neurologice, putem folosi vitamina A sau alte substanțe care pot contribui la ameliorarea consecințelor, uneori, trebuie ajutate celulele nervoase să se refacă.
    Homeopatia, este un alt lucru pe care îl poți folosi în aceste cazuri.

    În alte cazuri, dacă prezintă simptome asemănătoare gripei, putem utilize doze mari de vitamina C intravenos, și în completare, o alimentație corespunzătoare, chiar o schimbare a dietei.
    Și din nou homeopatia, în funcție de tabloul symptomatic întâlnit.
    Cu siguranță, trebuie să folosești medicamente complementare, pentru că, medicamentația tradițională, nu prea are multe de oferit în aceste cazuri.

    Bronwyn Hancock: Un sistem computerizat nou și foarte puternic, numit LISTEN, este folosit din ce în ce mai mult pentru a ajuta la evaluarea efectelor nocive cauzate de vaccinuri.
    Pauline Rose, folosește acest sistem, și îl va folosi pentru a-l evalua pe Russell, o persoană necunoscută, pe care am adus-o de pe stradă, la momentul filmării.

    Pauline Rose: Sistemul LISTEN, este un sistem electronic de monitorizare, care măsoară rezistența corpului, rezistența energetică.
    Știm care ar trebui să fie nivelul normal al rezistenței organismului, iar deviațiile înregistrate, ne dau informațiile despre situația homeostatică a pacientului.
    Acum îl vom testa, pentru a vedea dacă sunt schimbări la nivel neurologic care ar fi putut fi provocate de vaccinare.

  27. Folosim aceleași puncte de control pe care le folosește acupunctura.
    Sistemul, nu ne dă doar informații, ne pune un diagnostic, noi trebuie să facem asta, în funcție de o combinație de factori din istoricul cazului, și informațiile pe care ni le dă aparatul.

    Pentru a găsi diagnosticul homeopathic corect, vom compara informațiile obținute prin această testare, cu valorile normale ale parametrilor.
    În acest caz, a apărut vaccinarea cu DPT (Tetanos, Difteria și Tusea Convulsivă) care, cu siguranță ți-a cauzat multe alergii…

    -Da, ușoare alergii.

    Pauline Rose: Când am analizat prima dată informațiile despre DPT, am găsit multe persoane care au avut probleme cu vaccinul contra tusei convulsive, după ce au fost vaccinați când erau copii, ei au sfârșit prin a avea o multitudine de probleme respiratorii, cu sinusurile, probleme pulmonare, și cu urechile.

    -Da, și eu!
    Pauline Rose: Ah, și Dvs.! Factorii alergici existenți în mediul înconjurător se suprapun peste punctele cele mai vulnerabile, determinând aceste simptome supărătoare.
    Cred că trebuie să fii desensibilizat, iar aceasta, cere mult effort.
    Diferitele tipuri de reacții cauzate de vaccinuri, dau diferite tipuri de îmbolnăviri la adulți.

    Cu cât este mai tânăr pacientul, și cu cât vaccinul este mai recent, cu atât mai rapide și mai perfide sunt efectele.
    La alte persoane, trebuie să adopți și alte măsuri pentru a le îmbunătăți sistemul imunitar, cum ar fi alimentația și homeopatia (e discutabil în privința homeopatiei..).

    Am cazuri și de copii cu hiperactivitate, și cu epilepsie, am un pacient, actualmente cu epilepsie și autism, pe care-l tratez homeopathic, și a făcut progrese remarcabile.

    Bronwyn Hancock: Luând în considerare adevăratele efecte ale vaccinării, care este adevărata cale spre imunitate?
    Ian Sinclair, care este un naturalist, care a făcut cercetări și a scris o carte ”Vaccinarea: efectele oculte”, care prezintă un lucru interesant și potențial jenant pentru medicina modernă.

    Ian Sinclair: Persoana care este responsabilă, care este recunoscut ca inițiatorul teoriei despre bolile cauzate de germeni, a fost Louis Pasteur.
    Înainte de moarte, el s-a răzgândit și a spus că nu este vorba de germeni, CI DE CONDIȚIILE DIN INTERIORUL ORGANISMULUI.
    Deci, problema nu o constituie germenii, că te poți îmbolnăvi dacă contactezi germenii, ci, după părerea mea, dezvolți aceste boli dacă organismul este poluat și nesănătos.

    Dr.Mark Donohoe: Este o dilemă pentru sănătate. Medicina nu vede sănătatea ca o măsură de protecție împotriva îmbolnăvirii.
    De multe ori, doctorii au atitudine descurajantă când spun: ”Unii părinți gândesc că, dacă își mențin copiii sănătoși, este suficient”.
    ADEVĂRUL ESTE CĂ, CHIAR ESTE SUFICIENT.

    De-a lungul timpului, menținând copiii sănătoși, a fost o metodă bună de a trece peste 1 milion de ani de evoluție.
    Vaccinarea, este un lucru pe care-l face doar de 2 generații, NU AVEM NICIO IDEE DESPRE CONSECINȚELE CARE VOR URMA.

    Bronwyn Hancock: Un editorial de la o conferință asupra bolilor virale, concluzionează că: ”Nu există virus sau boală virală, ci există doar un număr foarte mare de interacțiuni virus-gazdă, PE CARE NU LE ÎNȚELEGEM.”
    Deci, cum obținem sănătatea optimă?

  28. Ian Sinclair: Din experiența personală din ultimii 15 ani, cred că, TOTUL ÎNCEPE CU DOI PĂRINȚI SĂNĂTOȘI.
    Cred că, lucruri cum sunt conceperea și nașterea natural, alăptatul la sân al bebelușilor, sunt esențiale.
    Noi ne creștem copiii, cu alimente naturale; fructe, salate, legume, cantități mici de cereale, care reprezintă mai mult o dietă vegetariană, foarte mult aer curat, mult soare, exerciții, distracție.

    Pentru mine, mai presus de orice, copiii trebuie să fie fericiți, pentru că dacă nu ești fericit, nu ai cum să ai un organism sănătos.
    Așa văd eu lucrurile.

    Dr.Robin Cosford: Noi suntem alcătuiți din trup și suflet, și trebuie să ne ocupăm de fiecare componentă pentru a avea o viață împlinită pe care ne-o dorim.
    Pentru fizic, trebuie să avem aer curat, apă curată, toate alimentele – fără conservanți, fără chimicale, neprocesată, alimente cât mai apropiate de forma lor naturală.
    Trebuie să ne exersăm corpul. Acesta a fost proiectat să fie folosit, trebuie să ne deplasăm. Acestea sunt lucrurile de la nivelul fizic pe care trebuie să le facem.
    SUPLIMENTELE, ÎN GENERAL, NU SUNT NECESARE.

    Din păcate, NU trăim într-un mediu la fel cu cel în care am fost proiectați să trăim, iar alimentele nu mai sunt aceleași.
    Cei mai mulți, au nevoie de suplimente pentru a-și menține o stare de sănătate optimă.

    Trebuie să ne ocupăm și de sufletele noastre, trebuie să ne hrănim cu gânduri plăcute, la fel cum furnizăm organismului, hrana potrivită.
    Trebuie să ne ocupăm și de parte emoțională, iertarea este un lucru vital pentru sănătate; cancerul este legat de persoanle care nu pot ierta, și transform asta în amărăciune, care distruge sistemul imunitar.

    Bronwyn Hancock: Mulți oameni se întreabă dacă homeopatia este benefică pentru prevenirea bolilor. Adevărul este că există divergențe de opinii pe această temă.
    Issac Golden crede că, deși nu este necesară, este benefic să fie adăugată măsurilor generale de sănătate, pe care tocmai le-am analizat.

    Issac Golden: Informația pe care am adus-o, când am început să vorbesc despre experiența personală în acest domeniu, nu este ceva ce am inventat eu, este ceva ce este folosit de aproape 20 de ani, cu success, și clinic documentat.
    Ceea ce facem de fapt, este să utilizăm legile similitudinii pe care se bazează întreaga medicină homeopată.
    Să selectăm medicamente care, fie provoacă simptome, care sunt asemănătoare cu simptomele bolii pe care încercăm s-o prevenim, fie medicamente care știm că tratează simptomele commune ale bolii pe care încercăm s-o prevenim.

    Ceea ce prezentăm aici, este faptul că homeopatia, nu numai că este eficientă în tratamentul tuturor tipurilor de boli, este eficientă în tratamentul unor boli infecțioase specifice, dar, este deasemenea, o opțiune autentică, disponibilă tuturor oamenilor care au luat hotărârea că nu vor să-și vaccineze copiii, dar vor să folosească o metodă specifică bolii.

    Cu siguranță, nu spun că toată lumea ar trebui să folosească opțiunea homeopatică, pentru că este o opțiune autentică de a permite copilului să nu aibă o acoperire specifică, ci să facă boala, și să se trateze. (și ăsta-i nebun!)

    Notă: Observați că nu există sub nicio formă un consens printre homeopați, cu privire la profilaxie.
    Pentru a concluziona, să lăsăm o parte din interlocutori, să concluzioneze cu privire la vaccinare:

    Ashleigh Oulton: Rezultatele pe care le-am obținut de când nu-mi mai vaccinez femelele și puii sunt că, nu am mai avut problemele pe care le-am întâlnit la ceilalți pui.
    La fel și alți crescători, au înregistrat aceleași schimbări, și o îmbunătățire a stării de sănătate a adulților.

    Greg Beattie: Trebuie să cauți informații, pentru că acești oameni (doctorii), nu-ți iubec copiii, așa cum îi iubești tu.
    Dacă doctorii ar asculta doar pe marii lor profesori, pe Hipocrate, părintele medicinei: în primul rând, ”să nu faci rău”.
    Dacă vor să administreze orice formă de tratament, să se asigure mai întâi, că nu fac mai mult rău.
    RĂUL PE CARE-L PROVOACĂ VACCINURILE ESTE ATÂT DE BINE DOCUMENTAT, ÎNCÂT NICI NU MAI TREBUIE SĂ FIE DISCUTAT.

    De exemplu: paralizia, leziunile cerebrale și chiar moartea. Milioanele de dolari plătite drept compensație în fiecare an, și aceste milioane de dolari, sunt doar pentru cazurile acceptate de Curte. Și am aflat pe pielea mea, ce cazuri acceptă Curtea. Acceptă foarte puțin din ceea ce ar trebui să accepte, mai ales când este vorba despre o problemă conservatoare ca asta.

    Cuvintele potrivite, ar fi: ”Vaccinează-te sau dispari”.

  29. Dr.Viera Scheibner: Din informațiile care au la bază revistele medicale de specialitate, scrise de cei care susțin vaccinarea:

    ”Vaccinurile, NU PREVIN BOLILE”.

    ”Vaccinurile, PROVOACĂ ÎMBOLNĂVIRI”.

    ”Ele fac recipienții mai susceptibili la bolile pentru care vaccinurile ar trebui să le prevină”.

    ”Expun organismul, la numeroase infecții bacteriene și virale”.

    ”Vaccinurile, provoacă alergii, sensibilități la anumite alimente și substanțe”.

    Iar dovada legăturii dintre adminstrarea vaccinurilor și efectele secundare observate, este de necombătut, fie că este vorba de leziuni cerebrale sau moarte, sunt foarte bine documentate.

    Greg Beattie: Noi credem că sănătatea nu s-a născut într-o sticlă sau într-o seringă, SĂNĂTATEA ESTE REZULTATUL DIRECT AL SĂNĂTĂȚII VIEȚII PE CARE O DUCEM.
    Sănătatea, este cea naturală pentru că nu există o altfel de sănătate.

    Dr.Viera Scheibner: Las la aprecierea Dvs.asupra lucrurilor pe care părinții ar trebui să le facă.
    Vaccinarea, ca și orice altă procedură medicală, TREBUIE SĂ RĂMÂNĂ ÎNTOTDEAUNA, ALEGEREA PĂRINȚILOR.
    Vă mulțumesc.

    -Pentru numele lui Dumnezeu!
    Este vorba despre viața copiilor voștri și despre viitorul lor.
    Nu al vostru, ci al lor!
    Nu lăsați ca, ceea ce mi s-a întâmplat mie și soției mele, să se întâmple și copiilor voștri.

    Completare 1998 – Campania de vaccinare contra pojarului, din Australia.
    În 1994, guvernul britanic, a desfășurat o campanie similar de vaccinare în masă, pentru a preveni o posibilă epidemie la începutul anului 1995, estimată la 200.000 de cazuri, mii de spitalizați, și 50 de morți, într-o țară în care, în mod normal, se înregistrează 5.000 de cazuri pe an.

    Guvernul a pretins apoi, că datorită acestui fapt, epidemia nu a mai avut loc.
    Cercetări effectuate de Comitetul de Etică Medicală (publicate în august, 1995), au concluzionat:

    1) Nu urma să fie nicio epidemie de pojar în 1995.
    2) Nu există nicio justificare pentru imunizarea concomitentă, contra rubeolei.

    3) Campania de vaccinare în masă, a fost plănuită ca o alternativă experimental, pentru o imunizare programată, cu 2 doze contra pojarului, oreionului și rubeolei.

    4) Guvernul a Indus în eroare părinții, ÎN MOD DELIBERAT despre necesitatea campaniei, și în legătură cu riscurile legate de pojar, și de vaccinarea contra pojarului.

    5) Departamentul de Sănătate, a încălcat legislația U.E. asupra contractelor, favorizând anumite companii farmaceutice, ALE CĂROR STOCURI DE VACCIN – ANTIRUBEOLIC ȘI ANTIPOJAR, URMAU SĂ IASĂ DIN GARANȚIE!

    Sute de părinți au întreprins acțiuni în justiție, ca urmare a vătămărilor rezultate, incluzând: autismul, probleme vizuale și auditive, epilepsie, artrită, diabet, SSPE, CFS, MS și cele 14 morți.

    Conducătorii campaniei de vaccinare, au asigurat asistență guvernelor din Australia și Noa Zeelandă, la campaniile de vaccinare contra pojarului din 1997 și 1998.

    Completare 2003: în mod similar, în 2003, Guvernul Australian, a condus o campanile de vaccinare împotriva meningitei C.
    Aceasta, în ciuda celor 16.000 de evenimente raportate la o campanile precedentă din Marea Britanie, și a faptului că producătorul vaccinului, a admis că acesta NU a fost testat pentru a se vedea eficiența protecției.

    Sfârșit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button