X

Vuiește întreaga Grecie de abuzurile practicate de ecumenistul Teofan Savu la adresa preoților ce nu-l mai pomenesc

de null

Site-ul Κατάνυξις relatează modul cum conducerea MMB trimite preoți să impună părintelui Ioan Ungureanu de la schitul Orășeni (jud.  Botoșani), hotărârile eretice luate la pseudo-sinodul din insula Creta, catalogând această silnicie ca persecuție. Este prezentată și o înregistrare video subtitrată în limba greacă, care prezintă momentul când cei 30 de preoți (asemeni celor 30 de arginți pe care a fost vândut Hristos de pseudo-ucenicul Iuda) trimiși de mitr. Teofan Savu făceau presiuni pentru a pune mâna pe cheile și actele bisericii. Astfel, se vor lămuri și grecii întru-totul care este adevărata față a pseudo-mitr. Teofan, sperăm ca printre ei să fie și mitr. Ierotheos Vlachos, care a căzut în capcana susținerii acestuia.

Διωγμός στη Σκήτη Ορασένι Νομού Μποτοσάνι Ρουμανίας

screenshot-www.youtube.com-2017-05-27-07-52-59.png

Διωγμός στη Σκήτη Ορασένι Νομού Μποτοσάνι Ρουμανίας. 5 Μαΐου 2017
Το πλήθος των πιστών της ενορίας έφραξε την είσοδο του Ναού, την ώρα που έφτασε η επιτροπή που έστειλε ο Μητροπολίτης Μολδαβίας Θεοφάνης όπου αποτελείτο από τριάντα ιερείς περίπου. Σκοπός τους ήταν να επιβάλουν ένα ιερέα στην ενορία, ο οποίος θα μνημονεύει τον Μητροπολίτη παράλληλα με τον ιερέα της ενορίας (π. Ιωάννη) ο οποίος έχει διακόψει το μνημόσυνο του Μητροπολίτου, για λόγους πίστεως μετά την σύνοδο της Κρήτης (16 Ιουν. 2016).

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Suntem siguri că termenul ecumenism nu ne folosește la nimic, decât la osânda veșnică, deși ani de ani, peste tot în lume, au loc întâlniri simpozioane, congrese sau mese rotunde, care au ca temă „unitatea creștinilor”. Întrebăm, dacă cei din gruparea eretică sunt Botezați, ca să fie numiți, creștini, sau surori ai Bisericii, așa cum pretinde secta ecumenistă și papalitatea eretică, etc.? Ne putem unii cu ereticii, atâta timp cât nu renunță la Filioque, Purgatoriu, Supremația papală, Infailibilitatea papală, Azimele-iudaice, Imaculata concepție, Transsubstanțierea, Celibatul preoților, Indulgențele papale, etc.? Putem recunoaște papistași eretici, ca „capi și suprimați” ai Bisericii lui Iisus Hristos? Putem recunoaște noi legi și învățături, înafara de ce ne-a lăsat Iisus Hristos și Sfinții Părinți?, pentru că: „Sunt unii care vă tulbură și voiesc să schimbe Evanghelia lui Hristos, dar chiar dacă noi sau un înger din cer var vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o să fie anatema ”(Galateni 1, 7-8).
    De unde dar, definirea de supremație a papei și rolul C.M.B., U.E., O.N.U. în Biserică lui Hristos?, ce se întâmplă!?, aceștia se folosesc de Biserica lui Hristos, împotriva lui Hristos! Cine răspunde de excrocheriile lor, și de o nouă trădare? Oare nu cei care ne spun să tăcem!? Oare nu au luat bani și alte ajutoare de la dușmanii Sfintei Biserici a lui Iisus Hristos! Și acuma ca și un lucru „normal” se vrea un „sinod ecumenic” adică de o dictatură mondială în Biserica lui Hristos? Se cuvine să ascultăm mai bine de Dumnezeu, decât de oamenii vânduți și manipulați de duhul lui antihrist.
    După învățătura Sfintei Bisericii noastre, încă din vremea Sfinților Apostoli, erezia a fost socotită spurcată cu urmări dezastroase asupra omului. Îl îndepărtează de Bunul Dumnezeu și îl duce la pierdere. Ca și în timpul prigoanei iconoclaste, prigoanele bestiale sângeroase, ale unioniștilor, din secolul 13 sau, 17-18; întotdeauna monahii au suferit pedepse chiar și moarte. Cu același duh și tărie a ortodoxiei mărturisim și astăzi, și până la sfârșitul veacului; suntem gata să ne jertfim și noi pentru Hristos și Biserica lui Ortodoxă! Iisus Hristos, ieri, astăzi, și în veci este același. Este un Domn, o Credință, un Botez (Efeseni 4, 5). Nu se ia, nu se adaugă!
    Se poate trage un semnal de alarmă, pentru că considerăm o trădarea a Sf. Bisericii noastre, din partea trădătorilor, care dintre noi sau ridicat bărbați grăind învățături răstălmăcite, care să ne tragă și pe noi după ei, dar noi nu vrem să fim ucenicii lor!, (2-Corinteni 11, 13) ci ai lui Hristos. Noi nu vrem să ne luăm după dușmanii lui Hristos, care au îngrămădit învățături rătăcite, care din pricina lor Calea Adevărului este hulită (2-Petru 2, 1-3), (1-Ioan 4, 1). Sfinții Bisericii îi previn pe credincioși asupra acestui mari primejdii și, urmând îndemnările Sfinților Apostoli, „De omul eretic, după întâia și a doua mustrare, depărtează-te, știind că unul ca acesta s-a abătut și a căzut în păcat, fiind singur de sine osândit” (Tit 3, 10-11).
    Gesturile apostaziilor se repetă, dar mai mult ca niciodată! Noi nu vrem unire cu viclenii, care se ascund în haina ortodoxiei și a iubirismului! Noi vrem să ne unim cu Hristos, care s-a jertfit pentru noi, și care ne-a promis mântuirea noastră! Ne-a eliberat de jugul tiranului și spurcatei fiare antihristice! Și suntem gata să murim pentru Hristos! Nu pentru Iuda, iubitorul de bani! Nu pentru papistașii schimbătorii de dogme ai Sf. Bisericii. Sfinții Părinți, pentru rugăciunile lor ne vor ajuta, să ținem Credința pe care au moștenit-o direct de la Hristos; și noi cei de astăzi prin ei o ținem cu același tărie sau poate și mai mult cu ajutorul lui Hristos! Suntem chemați să păstrăm cu aceeași strictețe Adevărul pe care l-a descoperit Bunul Dumnezeu, pentru mântuirea noastră.
    Cu adevărat, toți ereticii și toți ceilalți care n-au cunoscut încă Adevărul, sunt chemați la unitatea Bisericii lui Hristos, dar ținând seama de faptul că de la anul 1054, 16 Iunie, tot s-au făcut adunări pentru unitate, dar ce folos, dacă tot cu concepțiile lor eretice și păgâne vin?, „nici Îngerii nu îi pot schimba, oferindu-le leacul care să-i vindece de mincinoasa lor slăvire (Sf. Marcu Evghenicul). Ba mai mult ni se impun tiranicești obiceiurile lor păgâne; iar cei care se opun sistemului antihrist, sunt amenințați! păi nu-i o tiranie a șarlatanilor ocultiști, conduși de bogătașii jidovi, și ucigași de Hristos?!
    Învățătura Sfinților Părinți este reîntărită. Din zi ce trece, ecumenismul spre marea unire eretică și antihristică și, în așa-zisul „sinod al-VIII”, este întru totul cu neputință să cunoască cineva Adevărul sau să se apropie de Teologie, dacă nu îi urmează pe Sfinți!
    Mântuitorul nostru Iisus Hristos, nu a lăsat dictatură în Biserica Sa, cum au înțeles-o papistașii; nu a lăsat democrație, cum au înțeles-o sectanții și secta mișcării New Age, dar și celelalte secte oculte ale păgânismului; sau cum o înțelege secta Ecumenistă, de a moderniza Ortodoxia și de a laiciza Ortodoxia după concepția C.M. B., O.N.U. și U.E..
    De aceea noi considerăm acest „sinod pan-ortodox”, bun, numai dacă vor merge după Tradiție și Sf. Evanghelia pe care au lăsat-o Mântuitorul prin Sfinții Apostolii și Părinții Bisericii; dacă recunosc învățăturile și Canoanele Sfinților părinți. Și dacă nu se cenzurează și se neagă, tăgăduind Ortodoxia, prin hule și blasfemii! Fără Botez ORTODOX și lepădare de Satana, nu există unitate în Biserica lui Hristos! Ci o excrocherie pentru a ne manipula mințile ortodoxe, așa cum sau făcut în toate timpurile de papalitatea eretică și, sionismul-ocult. Având ca singură lege misiunea de-a face numai ce aduce profit – se spune în Protocolul 3: „regelui-despot din sângele sionului pe care îl pregătim lumii întregi”. „Prin mizerie și prin pizmuitoare pe care o produce ea noi îndrumăm mulțimile, ne folosim de mâinile lor pentru a zdrobii pe cei ce se împotrivesc planurilor noastre. Atunci, când va veni vremea, ca regele nostru universal să fie încoronat, toate aceste mâini vor mătura din cale tot ce ceea ce ar putea alcătui o piedică. Creștinii (ortodocșii) au pierdut obișnuința de a gândi liber fără sfaturilor noastre științifice.” (din „Protocoalele” înțelepților Sionului/Ed. ALMA)
    Planul de dominație și cucerire mondială este explicit atribuit unei minorități active, având aceeași aparență etnică și fiind condusă de viitorul despot al întregi lumii. Tema unei credințe și a unui guvern mondial Satanic, duce la instalarea unei noi ordini în Biserica lui Hristos, și în societatea ortodoxă, familie, școală, și în viața monahilor!

    Apăr și Mărturisesc Adevărul pe care au mărturisit-o și Sfinții Părinți! Fr. Eugen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE