X

VIDEO: Mugur Vasiliu și Mihai-Silviu Chirilă – Tradiție și naționalism vs. patriotism

de null

http://axa. info.ro

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Credinta si traditii nemtene – editia 31 iulie 2011
Invitat: Mugur Vasiliu
Traditie si nationalism vs. patriotism
Realizator: Mihai-Silviu Chirila

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Condoleanțe familiei fratelui Mugur din partea fratelui Mihai-Silviu, cu recunoștiință că i-a oferit posibilitatea de a scrie în paginile revistei AXA. Dumnezeu să-l odihnească.

A trait conditia de roman si a iubit cu disperare acest neam, confirmand spusa filosofului ca adevarata proba de patriotism este sa iubesti un popor ajuns in starea de degradare in care se afla poporul roman in zilele noastre! Credinta puternica in Hristos si dragostea fata de Dumnezeu s-au altoit in inima sa pe dragostea-i de neam, permitandu-i sa aiba acel nationalism benign, care, departe de a te inchide in granitele propriei etnii, te face sa cuprinzi cu intelepciune si intelegere si sa promovezi cu ardoare locul si valoarea neamului tau in lume si istorie, fiind capabil sa accepti si manifestarea sanatoasa si fireasca a dragostei pentru propria natiune a celorlalte semintii ale pamantului, aflate mai departe sau mai aproape de Adevarul mantuitor adus lumii de Hristos, dar angrenate fara exceptie in aceasta epoca in lupta de pastrare a propriei identitati in fata dusmanului comun intregului neam omenesc: Noua Ordine Mondiala.

Mihai-Silviu Chirilă

Citiți și: A trecut la Domnul MUGUR VASILIU

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button