X

Sa-i dea cineva niste hartie igienica lui Victor Rebengiuc

de null

Cine are peste 40 de ani, poate isi mai aminteste episodul cu hartia igienica:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

http://www. youtube.com/watch?v=rT4kDdPtUXQ

O oferea el in primele zile ale “Televiziunii Romane Libere” celor care nu se opusesera vechiului regim.

E timpul sa-i ofere cineva si lui o astfel de hartie igienica. Iata ce putem citi la Victor Rebengiuc, despre redefinirea familiei: Cu ce te împiedică pe tine, care te consideri om normal, căsătoria legală între doi bărbaţi sau două femei? de pe Adevarul:

 

Victor Rebengiuc a vorbit într-un interviu acordat Digi 24 despre căsnicia sa de 52 de ani, ce înseamnă o familie şi de ce este pusă în discuţie redefinirea familiei, de ce se discută despre legătura legală dintre doi bărbaţi sau două femei. Actorul a mărturisit că are colegi care au această opţiune pentru genul acesta de viaţă şi care sunt oameni normali, cultivaţi.
Depre căsnicia de 52 de ani pe care o are cu actriţa Mariana Mihuţ, Victor Rebengiuc spune că nu există un secret. “Nu e niciun secret. Am fost căsătoriţi şi am rămas căsătoriţi. Ne-am ciondănit, ne-am împăcat. O familie înseamnă o uniune consfinţită între 2, 3, 4, 5, 7 oameni de a trăi împreună în bune condiţiuni şi bună înţelegere. Nu poţi să dai o definiţie”, spune actorul. El spune că uniunea dintre două persoane de acelaşi sex nu ar trebui să deranjeze pe nimeni. “De ce să nu le dai voie? Cu ce te împiedică pe tine care te consideri om normal şi care vrei să îţi iei nevastă o femeie căsătoria sau legătura legală între doi bărbaţi sau două femei? Cu ce te împiedică? Ce se întâmplă? Se dărâma ceva? Am avut colegi, cred că mai am şi acum, care au această opţiune pentru genul ăsta de viaţă. Nu m-au deranjat cu nimic, sunt oameni foarte normali, colaborăm în cele mai bune condiţiuni, nu sunt nişte ţepoşi să te fereşti de ei că te molipseşti de ceva, sunt nişte oameni normali, foarte cultivaţi, de la care poţi să înveţi multe lucruri”, a fost părerea lui Victor Rebengiuc.

Victor Rebengiuc este membru al Grupului Pentru Dialog Social (GDS) al lui George Soros.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Credeam ca sunt singura care isi mai aminteste momentul de atunci. Chiar acum cateva zile ma gandeam exact la acelasi lucru, ca daca l-as avea in fata i-as da un sul de hartie igienica, dar mai mare, pe masura enormitatilor pe care le debiteaza. Pacat, este un actor care mi-a placut mult, dar ca si caracter este dezamagitor,

  2. Ca si observatie, traim vremuri foarte “interesante”, cand a ajuns sodomia sa bata la portile Romaniei, incercand sa ne invadeze! Dar nu doar sodomia este problema ci mai ales ADORMIREA si AMORTEALA intelectuala si mai ales spirituala! Oamenii acum cauta doar distractie si distractie si “chestii misto”, filme, festivaluri, drumetii etc. Pe net se uita la glume, la video-uri de un fel sau altul… si toate astea duc in final la amortirea mintii si la orbirea spirituala! Deci sodomia este mult prea usor acceptata din cauza amortirii spirituale si din cauza amortirii mintii!! Din acest motiv, ar ajuta dupa parerea mea sa explicati cat mai clar, lucruri mai mult decat evidente, pe care toti ar trebui sa le stim dar multi …nu le dam importanta si nu le stim! Ca de exemplu DE CE nu este buna sodomia! Este evident de ce nu este buna dar ar fi foarte bine totusi sa detaliati, poate sa faceti chiar articol dedicat acestei teme, pentru ca multi cred ca e doar “o alegere” si atat!!

    Se observa in declaratia actorului duplicitar de mai sus (nu m-as mira sa fie si mason, cum multi sunt) modul in care intentionat EVITA EXACT MIEZUL PROBLEMEI, incercand sa devieze atentia cititorului spre alte lucruri! Cica homosexualii sunt oameni interesanti, ca poti sa inveti de la ei… si adica pana la urma de ce te-ar deranja cum isi traiesc ei viata. Si se aliniaza incet-incet pe vechea si mult prea cunoscuta idee a “intolerantei” (de care ne acuza homosexualii de la inceputuri). Nu cred ca are nimeni ceva cu viata homosexualilor sau cu ei ca si persoane. DAR VOR AJUNGE FIX IN IAD, PENTRU CA EXISTA DUMNEZEU SI PENTRU CA EXISTA O JUDECATA!! Nu noi ii judecam ci ii va judeca Dumnezeu!! Apoi: cu ce ne deranjeaza pe noi cum isi traiesc ei viata? Pai… nu ne-ar deranja daca s-ar limita la ei insisi si strict atat! Dar fac festivaluri, gay-pride, batjocoresc chiar crucea si se rastignesc pe ea ca sa se arate “persecutati”, daca nu chiar “martirizati”, ne rapesc copiii si vor sa distruga notiunea de familie si institutia familiei! Lucrurile astea nu mai tin de o alegere a lor si de un stil de viata… ci ataca stilul de viata al majoritatii!!

    Biblia defineste sodomia/homosexualitatea ca O PERVERSIUNE EXTREMA si O PERVERTIRE EXTREMA, cu rezultate imediate: homosexualitatea aprinde mania lui Dumnezeu (de exemplu Sodoma a fost stearsa de pe fata pamantului cand Dumnezeu a trimis foc din cer ca sa ii nimiceasca …pe homosexuali!!).

    Nu este de glumit cu acest pacat! Ii distruge si pe cei care-l practica si pe altii din jurul lor!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button